Tarinat Varaanien tarina lehtokurpasta ja Puolen Hehtaarin Metsän asukkaista

immortalem

Antikristus
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
25.3.2021
Viestejä
5,136
Reaktioarvo
5,462
Olipa kerran lehtokurppa, jolla oli alkoholiongelma, hyvin vakava sellainen. Se lenteli huolestuneena ympäri muumitaloa etsien raakaa kiljua ja kirjavia pillereitä, mutta sen sijaan löysikin aarrearkun, josta paljastui suuri kissankarvojen peittämä rynnäkkökivääri, jolla kalakukko ampui pihalleen tulleita kiimaisia superpalloja, etteivät ne lisääntyisi. Ehkäisyähän superpallot eivät tunnusta, joten lehtokurppa päätti hakea puukon ja kondomipaketin, jotta voisi armahtaa kaikki superpallot kymmenine lapsineen. Superpallot kuitenkin pomppivat pakoon suurine varpaineen ja aiheuttivat lisää laaja-alaista tuhoa eliökunnille ja räjäyttivät kaikki.

Räjähdys tuhosi jopa Puolen Hehtaarin Metsän ja sen homeisen kelopuun, johon Tikru paskansi toissayönä kännipäissään, kun Nasu oli rikkonut vessanpöntön. Nasulla sattui syntymään esikoinen, jonka iholle oli tatuoituna Urho Kekkosen takamus sekä kolmetoista eri kokoista anustappia. Nasu yritti piilottaa anustapin, kun Seppo Taalasmaa oli tullut hakemaan Risto Reippaalta suukapulaa, jotta voisi hiljentää äänekkään, humalaisen ja erittäin pahanhajuisen Nalle Puhin.

Kani sai kuulla, että Ihaa oli saanut persettä Risto Reippaalta ja riensi oitis toiveikkaana Riston asunnolle piiska mukanaan. Lehtokurppa kuitenkin ehti paikalle ensin ja siellähän oli valtava kasa suklaakonvehtirasioita, joita ahmi valtava, hirmuinen paskasaurus huuliharput sojottaen kohti Riston rakasta seinäkelloa. Paskasaurus jyräsi yli lehtokurpasta ja lähti mukanaan kaksi purkkia peppulääkettä vakavaan ripuliongelmaansa, joka annosteltiin sierainten sateenkaarenväristen karvojen kautta pienellä pipetillä.

Paskasauruksella meni sekaisin peppulääke ja ehkäisypillerit, josta syttyi valtava katastrofi. Paskasaurus tempaisi turkulaisperheen joulukuusen äärelle muutamat paskakuulat persauksistansa kera. Perheen isä sattui olemaan tulisen pizzan ystävä ja tilasi tulenkatkuisen kebab-pizzan itselleen kuusen alle, jotteivät perheen penskat nuolisi Seppo Taalasmaan kuuluisaa anustappia naapureiden silmien edessä.

Risto Reipas ampui Kanin ikkunaan haulikolla, osuen suoraan Tohtori Outolemmen salaiseen pornolehtikokoelmaan sytyttäen rasvapalon, jolloin kaikkien iholle syöpyivät lehtien ydinasemainokset niin rajusti, että kaikki halusivat heti hankkia aseita dildojensa korvikkeeksi. Silloin Risto Reipas laittoi aseensa peräaukkoon ja lähti ratikalla erämaahan Nalle Puhin rintaliivejä pakoon. Kävi kuitenkin niin, että rintaliivien toppaukset syttyivät tuleen ja leimuten ne lensivät Porvooseen lehtokurpan tädin kummin kissan geishakuulien joukkoon. Sieltä ne päätyivät jääkaapissa lojuvien kanakolmioleipien mehevien pakaroiden väliin.

Pakaroiden välistä valui majoneesia, joka tuhri koko keittiön tahmeaan kuoreen, jonka sai rikottua painepesurilla irti. Ongelmana oli kihomadot peräsuolessa, joilla oli taipumus solmiutua yhteen ja muodostaa valtavia rinkuloita, jotka vaihtoivat väriä kameleontin tavoin. Rinkuloiden pahin sivuoire oli erikoisen näköiset pakarat korvalehtien ympärillä. Niiden haju oli suoraan sanottuna kuin päiväkodin biojäteastiasta, jossa kärpäset mellastivat ja banaaninkuoret tanssivat tangoa keskenään. Kummastusta aiheutti myös radiosta soiva humppa, joka oli lehtokurpan suosikkimusiikkia, vaikka se kuulostikin aivan hirveältä tämän makuun.

Humppa oli soinut läpi yön ja naapurit alkoivat tykästyä humpan rytmiin niin että heidän takapuolensa hytkyi musiikin tahtiin ja pikkuhiljaa he alkoivat palvoa pihalla makaavaa Kania, jonka korvat olivat lerpahtaneet yhdeksänkymmenen asteen kulmaan kovasta iskusta, jonka aiheutti lehtokurpan itsetehty pontikka. Pontikka oli nimittäin päässyt pahasti ylikuumentumaan ja aiheutti läsnäolijoille mutatoituneen suolimadon munia vatsalaukkuun.

Lehtokurppa päätti tuhota pontikkakellarinsa, jotta saisi vahingonkorvauksia avaruusolioiden käyttämisestä orjina vastoin lainsäädäntöä ja yleistä kaupallista sortoa. Yhdysvalloissa avaruusoliot olivat tottuneet saamaan hapansilakkaa sisältäviä ruokia aamupalaksi, sillä niiden proteiinipitoisuus oli jopa 90 % suurempi kuin Sanna Marinin lohivoileivän, joka tietysti oli suuri ja hinnaltaan näyttävä. Sanna Marin pieraisi koko leivän pihalle, koska Ohisalo käski.

Sen pituinen se.
 

immortalem

Antikristus
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
25.3.2021
Viestejä
5,136
Reaktioarvo
5,462
Pahoittelut, että julkaisen tämän näin myöhään. On ollut niin kiirettä elämässä, että kerkesin unohtaa koko tarinan...

Kiitos kaikille osallistujille (jälleen kerran) tämän upean mestarikirjoitelman luomisesta. Oli muuten varsin hankala nimetä!
 

Mursuilijaa

*olemassa oleva*
Liittynyt
7.2.2021
Viestejä
1,199
Reaktioarvo
833
Pahoittelut, että julkaisen tämän näin myöhään. On ollut niin kiirettä elämässä, että kerkesin unohtaa koko tarinan...

Kiitos kaikille osallistujille (jälleen kerran) tämän upean mestarikirjoitelman luomisesta. Oli muuten varsin hankala nimetä!
Ei haittaa, vaikka kesti :3
Vaikuttaa myös hankalalta nimetä, paljon henkilöitä ja tapahtumapaikkoja :D
 

Lalamon

𝓡𝓸𝓸𝓴𝓲𝓮-𝓽𝓪𝓼𝓸𝓷 𝓭𝓲𝓰𝓲𝓶𝓸𝓷
Liittynyt
3.2.2021
Viestejä
2,167
Reaktioarvo
1,511
"Kani sai kuulla, että Ihaa oli saanut persettä Risto Reippaalta ja riensi oitis toiveikkaana Riston asunnolle piiska mukanaan."

Oi joi, mahtava tarina. 🤣 Olisi niin kiva nähdä Nasun esikoisen tatuointi Urho Kekkosen perseestä.
 
Ylös Pohja