Ihastuminen eilinen hengailun AE:n kaa x)!!! (ihanaa, ihanaa)

azgeda

Asiantuntija
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
505
Reaktioarvo
549
aivan parasta...

ekanakin: meiän ei pitäny nähä tällä kertaa, kun hänen loma oli naurettavan lyhyt, mutta nähtiinpä kumminkin. meillä oli suunnitelmissa, että tehään taas jotain auton takapenkillä... ennen kun nähtiin, niin hän laitto aivan ihanan viestin, "muuten sit kun miulla on enemmän aikaa ni nähäänhän muutenkin kun tämmösten parissa" & "haluisin tutustuu silleen ihan oikeesti kunnolla"!!!

sitten itse tapaamiseen...

käytiin eka mäkissä - hän tarjos pirtelöt. myö juteltiin siinä parkkipaikalla hiton pitkään, kunnes hän suuteli minuu <3 myö sit mentiin sen jälkeen jonnekin rauhallisempaan paikkaan (varmaan meni joku tunti, kun oltiin yhessä vaiheessa vähän eksyksissä :D). btw, saman tien kun oltiin lähetty mäkkärin pihasta, niin laitto käen miun reidelle (muisti, että tykkäsin siitä). ja sit kun mie silitin hänen kättä, niin sit hän kääns sen käen silleen, että meillä ne oli ristikkäin.

löyettiin syrjäpaikka, otin suihin, ei ollu kauheen mieluista (se tavara), hän pahotteli siitä jos ei ollu kauheen kivaa, mutta kyllä se oli :)! sen jälkeen halattiin super pitkään ja....se oli erilaista mitä viime kerralla. hän pussas minuu poskelle, silitteli minuu, hiero sen päätä minuu vasten (snuggle < toimivin sana) ja oli...ihana. ja yhessä vaiheessa hän paino sen pään miun rintakehää vasten ja sit poski poskee vasten ;w; sano muutenkin, että kunhan pääsee (kolmisen viikkoo - jee), niin pitää nähä enemmän ja pidempään :3 kun lähettiin, niin piti taas käestä...

käytiin kaupassa (kävin pillimehun) ja sen jälkeen kun lähettiin, niin hän toistamiseen näytti hänen yhtä haavaa käessä (piti kättä silleen, että koskisin ja niinhän mie tein), jonka jälkeen hän otti miun käestä kiinni ;w; pihassa sitten vielä vähän juteltiin, kunnes hän halas minuu ja suudeltiin. btw kun suudeltiin... en oo aiemmin tuntenu kenenkään kaa moisia perhosia vatsassa, kuin hänen kaa (hyviä perhosia)

hän sitten sillon illalla laitto snäpin kautta, että oli kivaa ja "pääsispä jo uuestaan" & "oli erityisesti kiva vaan jutella" ;w;! ihanaa!

-----

oli ihana saaha se varmistus jo nyt, ettei oo pelkän seksin perässä, vaan haluu myös tutustuu minuun ihmisenä ja...meillä saattaa olla mahollisuus johonkin :) kun vähän aattelinkin, että nyt intti aikana haluu pitää ihan kasuaalina, mutta intin jälkeen ois sit enemmän mahollisuuksia.

kolme viikkoo pitäis malttaa oottaa... kyllähän toi aika tulee menee nopee, kun varmasti tääkin viikko menee yhessä hujauksessa ja sit enää kaks viikkoo (joka tulee menee super nopee, kun viimeset kaks viikkoo meni myös hiton nopee) :)! sit voiaan hengata huomattavasti enemmän ja tehä kaikkee hauskaa ja rentoo.

ens viikonloppuna näänkin sit todennäkösesti parhaan ystävän kaa ja pääsen vihdoin juoruu hälle KAIKKI viimeset kahen viikon tapahtumat!
 
Ylös Pohja