tekoälyn kirjoittama tarina kissasta (myös kuva)

hiiri

jäkälää
Liittynyt
3.5.2022
Viestejä
1,037
Reaktioarvo
774
laitoin alkuperäsen ja google kääntäjän läpi vedetyn.
anteeks tekstiseinästä...

cat falls in love with skunk. cat tries to get it to be her pet.
Her family thinks she's crazy, until they see it in action. (Another success for the Kitten with a Blog photo!)
She's even more surprised to see the skunk follows her around the house and even goes potty in her litter box.
Once, when she's feeling particularly lazy, she catches the skunk and keeps it in a cardboard box in the laundry room.
To add to the hilarity, one of her brothers thinks the skunk is a really good guard cat. So, now when he comes into the house, he rushes over to check on the skunk who sits on the back of the sofa looking scared and wondering why he's been scolded!
The next time the skunk attacks, a neighbor sees them and asks if they're fighting. After the little girl explains the situation, the neighbor goes to get a big bag of tuna.
In the meantime, the skunk hides in the backyard, only to pop out when the neighbor goes for the tuna. He makes a quick getaway and the little girl never gets to see him again. The final chapter, the little girl is forced to give away her cat, but she still keeps her fascination with animals.
A farmer invites her to keep chickens for him so she can have fresh eggs for breakfast.
So there you have it. I enjoyed the story so much, I've ordered two others for my library. And I'm now a fan of Miss Duffy's.
Even if the timing is wrong and the animals aren't exactly like she writes about, the illustrations are simply marvelous. Both go into the summer reading list for elementary school kids. As a part of the Cat and Bunny blog hop, I'm sharing the remaining chapters of the story (reading order).
If you want to get right to the funny part, you'll find it on the Kitten with a Blog home page. He was looking into my eyes, and then he gave me his paw.

kissa rakastuu haisunäätään. kissa yrittää saada sen lemmikkikseen.
Hänen perheensä pitää häntä hulluna, kunnes he näkevät sen toiminnassa. (Toinen menestys kissanpennulle blogikuvalla!)
Hän on vieläkin yllättynyt nähdessään, että haisu seuraa häntä ympäri taloa ja käy jopa pottamassa hänen hiekkalaatikossaan.
Kerran, kun hän tuntee olevansa erityisen laiska, hän nappaa haisun ja säilyttää sen pesuhuoneen pahvilaatikossa.
Hauskuuden lisäämiseksi yksi hänen veljistään uskoo, että näätis on todella hyvä vartijakissa. Joten, nyt kun hän tulee taloon, hän ryntää luokseen tarkastaakseen haisun, joka istuu sohvan selkänojalla peloissaan ja ihmettelee, miksi häntä on moitittu!
Seuraavan kerran, kun haisunäätä hyökkää, naapuri näkee heidät ja kysyy, tappelevatko he. Kun pikkutyttö on selittänyt tilanteen, naapuri menee hakemaan ison pussin tonnikalaa.
Sillä välin haisu piiloutuu takapihalle, vain ponnahtaa ulos, kun naapuri lähtee hakemaan tonnikalaa. Hän pakenee nopeasti, eikä pikkutyttö näe häntä enää koskaan. Viimeisessä luvussa pikkutyttö joutuu luopumaan kissansa, mutta hän säilyttää edelleen kiintymyksensä eläimiin.
Maanviljelijä kutsuu hänet pitämään kanoja hänelle, jotta hän voi syödä tuoreita munia aamiaiseksi.
Joten siinä se on. Pidin tarinasta niin paljon, että olen tilannut kaksi muuta kirjastooni. Ja olen nyt Miss Duffyn fani.
Vaikka ajoitus on väärä ja eläimet eivät ole aivan sellaisia, joista hän kirjoittaa, kuvat ovat yksinkertaisesti upeita. Molemmat kuuluvat alakouluikäisten kesän lukulistalle. Osana Cat and Bunny -blogihuppia jaan tarinan loput luvut (lukujärjestys).
Jos haluat päästä suoraan hauskaan osioon, löydät sen Blogin kissan etusivulta. Hän katsoi minua silmiin ja antoi sitten tassunsa.

en pysyny ihan kärryillä tässä tarinassa, mutta noh..
tässä vielä tekoälyn tuottama kuva kissasta:
1659043155068.png
 
Ylös Pohja