Tarinat Varaanien tarina raksamiehen elämästä

Liittynyt
5.2.2021
Viestejä
4,660
Reaktioarvo
5,129
Olipa kerran pieni ja pörröinen raksamies jolla oli rasvainen lusikka takataskussaan. Lusikka oli ostettu Stockmannista joka sijaitsi pohjoisen napapiirin pimeällä puolella. Siellä myytiin myös pikkuhousuihin koristettuja teräaseita joita valmistetaan kierrätysmateriaaleista jotka on suunniteltu kestämään jopa kuuman laavan sekä amerikkalaisen Twitterin. Se ei kuitenkaan kestä suomalaista saunavihtaa kummoisempaa.

Raksamies päätti lähteä ristiretkelle Maija Mehiläisen serkun Faija Mehiläisen konttorille, koska siellä kerrottiin että ilmaisia ämpäreitä saisi puoleen hintaan. Serkuksia oltiin skämmätty koska ämpärit olivatkin kiinalaisia huppareidenhuppuja ja niihin oli piilotettu yllätykseksi suklaamunia. Raksamies järkyttyi syvästi ja haukkasi dramaattisesti Made in China suklaamunaa etovan hajun leijuessa kaupungin yllä kuin sakea, raskas liejuinen ja vihertävä pakokaasu.

Putkimies köhäisi partaansa ja alkoi tanssia macarenaa hetkuttaen lantiotaan täydellisesti korostaakseen muotojaan. Tästä ihastuneena raksamies hyppäsi seisomaan ja säntäsi kauppakeskukseen jossa myytiin makkaroita jotka sopisivat täydellisesti hänen housuissaan roikkuvan heijastinrykelmän kanssa. Kaupasta kuitenkin tuli ostettua muutakin kuin joululahjoja ja se aiheutti suurta hälinää raksamiehen veljenpojan työpaikalla eli Korvatunturilla.

MTV3:n taannoinen joulupostiohjelma bännättiin aikuisviihdeviittauksien puuttumattomuuden takia koko maasta, vaikkakin turkulaiset keräsivät varoja uuteen soitinrakentamoon, jotta Jeesuksen kaltaiset innokkaat soittelijat pystyisivät pistämään parastaan. Hanke onnistuikin ja raksamies kertoi, että aikoo perustaa kuljetusfirman varmuuden vuoksi pasuunoille ja kontrabassoille koska niiden uskottiin tuovan hyvää onnea ja karkottavan satiaisia.

Työmiehen silkkisestä karvoituksesta keskusteltiin kuumana radiossa Aamulypsyn Jaajo veisteli vitsejä masentuneille kaninpoikasille jotta ne suostuisivat maistamaan nallepuuroa Marinin rintaliivien kera. Tästä kuitenkin syntyi liikaa rikkikaasua eduskuntatalon vessoihin. Tämä taas aiheutti valtavan pamauksen ja savuhaittoja käymälöihin jotka kuitenkin ratkaistiin levittämällä Bebanthenia Sanna Marinin järkyttyneille kasvoille. Raksamies yritti tilata yllätyslahjan mutta se jäi tullattavaksi mahdollisen listalle.

Jouluisin makaroonipussi räjäytettiin perinteikkäästi Turun keskustassa Mauno Koiviston toimesta. Raksamies totesi, ettei tilanne vaatinut kuin ruuvimeisselin ja säntäsi syömään ruohoa koska ajatteli että sillä saisi ruuvimeisselin paskannettua kymmenen kertaa nopeammin. Läheisellä jäisellä järvellä joku ruotsalainen piispa oli joskus masturboinut Lalli nimisen koiran kanssa keskellä kirkasta päivää, koska hänestä se oli vähintäänkin hassunhauska aktiviteetti mansikoiden ulostamisen ohella.

Raksamies päätti että sheivaa kulmakarvansa uimahallista löytämällään ladysheiverillä sillä muuten saattaisi iholle ryömiä satiaisia amerikannokikana päätti sanoa, että ranskalaiset pitäisi nimetä hollantilaisiksi ja että jääteestä pitäisi luopua johtuen sen korkeasta pitoisuudesta. Tämä ei kuitenkaan estänyt Lallia ja raksamiestä ostamasta kanttarelleja joiden väri oli kummallisen vihertävän ruskea. Heille ei kuitenkaan käynyt kyseinen väri, joten he ottivat sateenkarenvärisiä kanttarelleja sienivarkaissa.

Iso kivi sysähti raksamiehen eteen kun tämä oli vetänyt juoksukaljat paikallisesta hylätystä Siwasta lähti hän kävelemään pitkin Tammerkosken siltaa toivoen jonkun älyllisen olion kidnappaavan hänet ja vievän hänet Suvelaan piereskelemään.

Loppu

(Alkuperäinen keskustelu: https://varasija.com/threads/kirjoitetaan-tarina-vol-14.6989/ kiitos kaikille tarinan kirjoittamiseen osallistuneille!)
 


Lalamon

𝓡𝓸𝓸𝓴𝓲𝓮-𝓽𝓪𝓼𝓸𝓷 𝓭𝓲𝓰𝓲𝓶𝓸𝓷
Liittynyt
3.2.2021
Viestejä
2,167
Reaktioarvo
1,511
"koska siellä kerrottiin että ilmaisia ämpäreitä saisi puoleen hintaan" o__o

Raksamiehen nimi näköjään vaihtui useaan otteeseen tarinan aikana. 🤣 Ja hauska toi loppukappaleen virkehirviö.
 


Ylös Pohja