Haluaisin kyllä kuulla kauppiaan perustelut, miksi ikinä ei ole kassoja auki, vaikka pöytiä on 18 kpl

Skeletor

Tsemp-tsämp
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
20,003
Reaktioarvo
8,483
Nytkin jätin Citymarketissa ostokset lattialle, kun vajaan kymmenen minuutin jälkeen yksikään jonoista ei liikkunut viidellä kassalla kahdeksastatoista (5/18). Itsepalvelukassatkin täynnä täysiä kärryjä, koska on viikonloppu ja lähestyvä vappu. Mennessäni kauppaan jonoja ei voinut erottaa enää hedelmäosaston asiakkaista, niin avasivat kaksi kassaa lisää, mutta hienosti taas riitti.
Eikä tuolla ole koskaan ollut edes jouluruuhkassa ennen remonttia enempää kuin kymmenen kassaa kahdeksastatoista auki (10/18), silti myymälää pitänyt laajentaa "tilanpuutteen vuoksi", vaikka tilaa olisi helposti saanut kymmenestä kassapöydästä, tai ainakin niiden tilalle voisi tehdä lisää itsepalvelukassoja, jos ei ole työntekijöitä palvelemaan asiakkaita.
Siinä olisi muutenkin kylmäketju katkennut tuotteiden osalta, kun arviolta vartti olisi pitänyt vielä seistä jonossa eli yhteensä 25 minuuttia.
 

Skeletor

Tsemp-tsämp
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
20,003
Reaktioarvo
8,483
Tästä lähtien vain suoritan ostokseni vain lähikaupassani, vaikka aina kiusaavat ja jutkuttavat minua..snif snif.. ainakin tiedän mitä odottaa..

Mutta myös Raksilan Citymarketissa, koska siellä on paljon, paljon vähemmän kassoja, mutta niitä on aamupäivän hiljaisinakin tunteina auki vähintään puolet, että asiakastyytyväisyys pysyy korkeana. Tosin kuin naapurissa olevassa Prismassa, jossa on vielä keskipäivälläkin vähemmän kassoja auki kuin toisessa laatikossa olevassa Alkossa..
 
Ylös Pohja