Etusivu
Uudet viestit
Etsi foorumeilta
Jäsenet
Paikalla nyt
Uudet profiiliviestit
Etsi profiiliviestejä
Chat
1
Kirjaudu
Rekisteröidy
Uutta
Etsi
Etsi
Etsi vain otsikoista
Tekijän:
Uudet viestit
Etsi foorumeilta
Valikko
Kirjaudu
Rekisteröidy
Lataa app
Asenna
Etusivu
Keskustelut
Viihde & vapaa-aika
vinkkejä köyhille korpuille ja terveelliseen ruokaan
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Vastaa keskusteluun
Viesti
<blockquote data-quote="Tanssivapina" data-source="post: 3683" data-attributes="member: 154"><p>Nää on hyviä vinkkejä! Siinä tulikin moni. </p><p>Itse pyrin rahapäivänä tekemään järkevän ostosreissun jolloin ostan esim just säilyke tomaattimurskaa ja erilaisia papuja kaappiin koska ne säilyy, on edullisia ja niistä saa väsättyä hyvän protsku pitoisen ruuan! Myös esim linssit on hyviä ja ravinnepitoisia. Mä usein teen ison linssikeiton jota syön keittoja päivän. Sen kun pakastaa tai laittaa jääkaappiin, niin jähmettyy eikä ole keittomaista, käytän sen usein pasta kastikkeena seuraavana päivänä. </p><p>Monet kasvikset jotka on jo nahjistunut eikä voi syödä tuoreena, on vielä hyviä kun paistaa, keittää tai vastaavaa.</p><p>Aika monenlaista ruokaa voi pakastaa. Toisinaan oon viipaloi mut sienet ja muut kasvikset ja pakastanut ne. Juustoa olen ostanut alesta ja pakastanut. Myös esim pasta kastiketta jos en käytä kokonaan, olen pakastanut sen.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tanssivapina, post: 3683, member: 154"] Nää on hyviä vinkkejä! Siinä tulikin moni. Itse pyrin rahapäivänä tekemään järkevän ostosreissun jolloin ostan esim just säilyke tomaattimurskaa ja erilaisia papuja kaappiin koska ne säilyy, on edullisia ja niistä saa väsättyä hyvän protsku pitoisen ruuan! Myös esim linssit on hyviä ja ravinnepitoisia. Mä usein teen ison linssikeiton jota syön keittoja päivän. Sen kun pakastaa tai laittaa jääkaappiin, niin jähmettyy eikä ole keittomaista, käytän sen usein pasta kastikkeena seuraavana päivänä. Monet kasvikset jotka on jo nahjistunut eikä voi syödä tuoreena, on vielä hyviä kun paistaa, keittää tai vastaavaa. Aika monenlaista ruokaa voi pakastaa. Toisinaan oon viipaloi mut sienet ja muut kasvikset ja pakastanut ne. Juustoa olen ostanut alesta ja pakastanut. Myös esim pasta kastiketta jos en käytä kokonaan, olen pakastanut sen. [/QUOTE]
Lisää lainaukset...
En ole robotti
Lähetä vastaus
Etusivu
Keskustelut
Viihde & vapaa-aika
vinkkejä köyhille korpuille ja terveelliseen ruokaan
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön.
Hyväksyn
Lue lisää...
Ylös
Pohja