persikkapyllykkä

heips! olen persikkapyllykkä, demissä kuljin nimellä tIMBER. oon 21-vuotias maailman menon ihmettelijä. ja oon panseksuaali eli hello, fellow queer people! 🏳️‍🌈 valmistuin ylioppilaaksi 2019 ja syksyllä 2021 merkonomiksi osatutkintotodistuksella. tällä hetkellä keskityn onlyfansini pyörittämiseen ja kevään kirjoituksiin. kirjoituksien jälkeen tarkoitukseni olis päästä opiskelemaan filosofiaa yliopistoon. täl hetkellä kuitenkin elämäni pyörii pääasiassa poikaystäväni, kamujeni, animen, animal crossingin, simssin ja piirtämisen ympärillä. profiilikuvani on nezuko kamado demon slayerista. :3

tykkään puhua horoskoopeista ja persoonallisuustyypeistä, ja niiden avulla voinkin kertoa itsestäni lisää. aurinkomerkkini eli ns. päähoroskooppini on kaksonen, kuumerkkini on neitsyt ja nouseva merkkini on leijona. eli selvemmin: puhun paljon, ajattelen asioita paljon sekä tunteella että järjellä, haluan tuoda ihmisten elämään valoa omalla persoonallani, olen lojaali hautaan asti ja löydän lähes aina kaikesta jotakin hyvää. persoonallisuustyypiltäni olen ENFP-A D: ENFP:nä esimerkiksi tykkään tehdä luovia asioita, osaan tulkita ihmisten tunteita ja en pidä rutiineista.

animesta varsinkin tykkään keskustella, ehkä joskus liikaakin. :D tällä hetkellä katsonnassa ovat pokemon (sun and moon), bleach, one piece (whole cake island arc), boruto ja sword art online: alicization. itse asiassa täytyy myöntää, et täl hetkellä muut animet on jääny one piecen ja demon slayerin alle D:

mutta niin! multa löytyy muutama sellainen anime, joista oon tykännyt erittäin paljon ja jotka ansaitsevat kunniamaininnan: darling in the franxx, kakegurui, demon slayer ja naruto. kai sitä pitää mainita muutama lemppari animeleffakin: prinsessa mononoke, your name, naapurini totoro ja weathering with you. jos mun pitäis sanoa vain lemppari sarja ja leffa, sanoisin naruto ja prinsessa mononoke. jos mun animekatselut kiinnostaa enemmänkin, niin alempana on linkki mun myanimelistiin! siellä on kaikki animet, jotka oon katsonut ja myös niitä, jotka aion katsoa.

harrastuksia mulla on monia: twitterin selailu, työorientoituneen yhteiskunnan ihmettely, meikkaaminen, piirtäminen, twerkkaus, videoiden/animen/leffojen/sarjojen katselu, kapitalismin inhoaminen, itseni ja muiden ihmisten tutkiskelu, horoskooppien luku, haaveilu, pelaaminen ja japanin kielen sekä animefraasien satunnainen harjoittelu.

tykkään söpöistä ja kivoista jutuista, puhua paljon eri asioista, pinkistä, glitteristä, hatsune mikusta, merenneidoista, disney-leffoista, sipsien syönnistä, meikkaamisesta ja vaikka mistä muusta. haluaisin ehkä joskus perustaa oman yrityksen tai sitten olla lukiossa filosofian opettajana. mulla on aika monta ovea vielä auki. :D
Syntymäpäivä
9.6.2000 (Ikä: 24)
Verkkosivusto
https://myanimelist.net/animelist/lissum
Kaupunki
konoha

Allekirjoitus

❀◕ ‿ ◕❀ あらあら...!
a ra a ra
Ylös Pohja