Minkelii
Reaktioarvo
1,156

Vieraskirja Viimeisin toiminta Uusimmat viestit Tietoja Saavutukset

 • Tulin kotiin koska syysloma. Tuntuu tosi oudolta ku alkaa realisoitumaan että mulla on kaksi kotia. Jännittää ens yö täällä kun mulla ei oo ees asuntolassa ollessa ollut mitään alkujärkytystä ees.
  Ah, miten ihanan rauhallinen viikonloppu asuntolassa kun täällä on mun lisäksi vaan yks ihminen. Matikkaa koitin laskee ja on mennyt paremmin kuin aiemmin mut en vaan tajua tota yhtä tehtävää. Kyse on prosenttilaskuista.
  Mut huomenna meen kyläileen eräälle sukulaiselle joka asuu tämän paikkakunnan vieressä mihin muutin.
  Hhhhhaluan suklaata mutta kauppa on liian kaukana täältä eikä julkiset kulje. Lisäksi on ihan hirveän tylsää.
  Pelkään jääväni täysin ulkopuolelle täällä koulussa. Musta tuntuu että kaikki kattoo/reagoi jotenki oudosti kun puhun/koitan lähtee mukaan juttuihin. Musta tuntuu
  Semmosta se on lähes aina ku on liian hiljainen alussa ja sitten koittaa olla sosiaalinen.
  Musta tuntuu että näin lyhyessä ajassa pitäisi olla jotenkin sosiaalinen ja räiskyvä persoona. Kavereiden saaminen on ollut mulle aina vaikeaa.
  • Sad
  Reaktiot: Taivaansini
  T
  Taivaansini
  Samoin. Oon hiljanen ja ujo, enkä osaa tutustua muihin. Mulle on tosi iso kynnys mennä juttelemaan kenellekkään ja joskus on vaikeaa ylläpitää keskustelua. En mä osaa olla alussa mitenkään hyper sosiaalinen vaan mulla kestäis tutustumisessa aikaa, mutta tuntuu, että jos ei saa kavereita 1-2 ekassa päivässä, ei saa niitä ollenkaan. D: Toivottavasti saisit kavereita. Tosi ikävä tilanne sulla. :/
  Minkelii
  Minkelii
  @Taivaansini tosi harmi kuulla että sullakin on tollanen fiilis :(
  Toivottavasti jää lähtee sulamaan ajan kanssa, vähän jännittää sit että miten toiset suhtautuu siihen kun tämmönen hiljainen ujo tyyppi yhtäkkiä onkin sosiaalinen ja puhelias. Ärsyttää jos pitäis vaan rajautua sellaseks hiljaseks ja sitä pidettäis jotenkin outona jos musta tulis semmonen puhelias.
  T
  Taivaansini
  Niimpä. Ite kyllä muutun puheliaaks vasta vähän pitemmän tuntemisen jälkeen ja sillonki vaan niitten tiettyjen ihmisten seurassa niin se ei varmaan vaikuta niin oudolta. Muaki ahistaa tuolla ku kaikilla on musta niin erillainen kuva, ku mulla on itsestäni. Ne varmaan ajattelee, että olen hiljainen ja olen muille ystävällinen, mutta viihdyn parhaiten yksinään(joskus viihdynkin mutta ei yksin olo ole mulle mikään ideaalitilanne) ja että en haluu tutustuu muihin ja oon ehkä vähän outo(siis ku tänäänki aloin vaan yhtäkkii yksin nauraa ruokailussa ku tuli yks juttu mieleen) ja että oon järkevämpi mitä oon ja oon aina kännykällä yms. Ja oon siis välillä kännykällä, ku odotan, että ope tulis auttaa mua, tai antaa lisää ohjeita yms.
  Aika huono perjantai takana. Aamulla sattu liikaa kommelluksia työmatkalla. Työpäivänä en osannut yhtä juttua ja pomo oli perseestä. Itkin työpaikan vessassa. Mutta yksi hyvä asia päivässä oli se että sain koronarokotuksen. Vaikka sen takia työpäivä ”vähän” venähti.
  Ääh, kylläpä väsyttää. Toivottavasti huomenna olisi virkeämpi olo.
  Kävin shoppailemassa ja ostin: liikaa vaatteita h&m joista 2 on bändipaitoja: Metallica ja AC/DC. Nyt syön pikkumyy jättistuuttia autossa.
  Jee huomenna saan hammasimplantit 👌
  Tarkemmin sanottuna kuitusillan. On tätä ootettu 😍
  Ja sitten saa hammaslääkärireissun päätteeksi kakkua kun yhellä perheenjäsenellä on synttärit. En oo viel ostanu yhtään lahjaa mut ehtii huomennaki.
  Musiikin kuuntelu tuntuu jännältä kun meinaa nukahtaa. Kuulostaa jotenkin ”putkimaiselta” ja mun mielikuvitus muodostaa jotenkin erikoisen kuvitelman sanoituksista.
  Kiva kun vuokrafirma jossa oon töissä, antoi täysin väärää tietoa että mulla ois työkaveri auttamassa koko päivän mutta työpaikalla sain sitten kuulla, että mun täytyy hoitaa loppupäivän yksin kaikki hommat. Ei siinä yksinolemisessa oo mitään ongelmaa mulle, tykkään vastuusta eikä työtä ollut liian paljon, mutta ärsyttää tollanen ku annetaan ihan väärää tietoa. Ja tuntuu, etten ihan täydellisesti hallinnut kaikkia ja ohjeet oli ristiriitaisia työpaikallakin.
  Ah, töissä oli ihanan leppoisa päivä (kiireestä huolimatta) ja nyt istun pihallamme semmosen lammen vieressä shortsit ja olkapäät paljastavan paidan kanssa crocsit jalassa ja nautin kesästä ja kuuntelen musiikkia ❤️
  Vaikka ötökät meinaa kiusata mutta ei se haittaa 😄
  Vielä huominen päivä, toivottavasti tulis lisää keikkoja siihen paikkaan.
 • Lataa...
 • Lataa...
 • Lataa...
 • Lataa...

Uudet profiiliviestit


Nähdäänkö tota ukkoa Pekingissä ens vuonna vai oisko aika jäädä eläkkeelle?
Kuuntelen joululauluja ja täällä on ihan valkea maa. Tässä teen joululaulu soittolistaa.
Girlofpunk wrote on Elämäonliianuseinkurjaa's profile.
Hei ✨ Tervetuloa Varasijaan uusi Varaani! Tässä sinulle lämmintä juotavaa nyt kun kylmyys on tullut Suomeen ☕
Meillä on edessä muutto ensi kuussa isompaan asuntoon ja vauvan syntymiseen alle puolisen vuotta! Mihin tämä aika menee 😜😧🤰🏻
Voisin taas panostaa täällä käymiseen ja jutella teidän ihanien Varaanien kanssa 💕

Statistiikka

Viestiketjuja
6,155
Viestejä
77,396
Katsottu
1,164,091
Varaanit
512
Uusin jäsen
oonajh
Ylös Pohja