Minkelii
Reaktioarvo
1,309

Vieraskirja Viimeisin toiminta Uusimmat viestit Tietoja Saavutukset

 • Okei jatkoa edelliseen profiiliviestiini. Eli opettaja pyysi anteeksi minulta ja kertoi ettei halunnut olla ilkiä. Hän perusteli käyttäytymistään mutten sano siitä sen enempää. Mutta loppu hyvin, kaikki hyvin! ☺️
  Mua itketti tänään koulussa koska opettaja haukkui mun ja mun parin kuvataiteen parityön tulosta. Parilleni mun ideat vaikutti olevan ok. Ja myös minulle itselleni joten me tehtiin sitten niin. Opettaja sitten tuli haukkumaan aivan tinkimättömästi niitä kohtia mitkä olin tehnyt. Sinä hetkenä naurettiin vähän parin kanssa opettajan sanomisille, koska koitin jotenkin estää itseltäni sen ettei mulle tulis paha mieli. Sit kuitenkin mua itketti myöhemmin, koska mulle tuli fiilis että mä oon koko luokan huonoin siinä hommassa, koska kenellekään muulle se ei sanonut mitään niin kamalaa. Se on juuri se painajaismainen tunne mitä pelkään että minä oon koko luokan edessä se huonoin. Puhuttiin onneks open kanssa asiat halki mut omasta mielestä ei kunnolla. Onneks luokkakaverit lohdutti.
  persikkapyllykkä
  persikkapyllykkä
  hyvä, jos voin ol avuksi D: onneksi ei ole läpeensä ongelmallinen opettaja, mut tosi outoa silti... noh, toivomme ja rukoilemme, että ei sano enää noin ilkeästi. vähemmästäki tulee paha mieli, ja ei se oo ihmekään että menee fiilis koko juttuun ku palaute on tollasta D: unohin sanoa aiemmin, et se on tosi hyvä ku avasit suus ja sanoit et tuli huono fiilis. toivottavasti hän tajusi, että oli väärässä - ja mieluiten jopa pyytäis asiaa anteeksi...

  ymmärrän. hassua ku aina sanotaan, et taiteilijat on herkkiä ihmissieluja ja taidetta on kaikenlaista ja taiteessa ihmisen sielu puhuu - ja sit taiteilijoita kohdellaan näin silti... mielenkiintoista. ja sinäpä sen sanoit, herkkyydestä EI TARVITSE päästä eroon! ai meidän herkkien ihmisten pitää kovettua, niinkö? hmm... mitä jos ne ilkeät ja kovat ihmiset pehmentäis itseään ja samalla tätä maailmaa? se saattais olla kaikille hyväksi. ja MMM, ei varsinkaan kusipäiden takia kantsi tehdä mitään! D:
  Minkelii
  Minkelii
  @persikkapyllykkä kiitos! Itsekin olen ylpeä itsestäni kun osasin ja uskalsin rohkeasti sanoa suoraan että ne sanat tuntui pahalta.

  Sanoit hyvin! Maailman pitäisi kääntää katseensa ennemmin niiden ilkeiden ihmisten suuntaan koska ne on pahaksi muillekin kuin vain herkille ihmisille. Kuinka paljon herkistä ihmisistä on haittaa maailmalle? Mun mielestä ilkeys tuottaa vähemmän hyötyä ja herkkyydessä piilee monenlaisia hyviä rikkauksia.
  persikkapyllykkä
  persikkapyllykkä
  ole hyvä, saat ollakin!! D: se vaatii paljon, et uskaltaa sanoa tollasista asioista - auktoriteeteillekin

  kiitos D: näin juuri!!! en mitenkään jaksa uskoa, että meistä herkistä ois enemmän vaivaa ku ilkeistä... herkkyys on voimavara, ilkeys on turhaa D:
  Kuuntelen joululauluja ja täällä on ihan valkea maa. Tässä teen joululaulu soittolistaa.
  Tulin kotiin koska syysloma. Tuntuu tosi oudolta ku alkaa realisoitumaan että mulla on kaksi kotia. Jännittää ens yö täällä kun mulla ei oo ees asuntolassa ollessa ollut mitään alkujärkytystä ees.
  Ah, miten ihanan rauhallinen viikonloppu asuntolassa kun täällä on mun lisäksi vaan yks ihminen. Matikkaa koitin laskee ja on mennyt paremmin kuin aiemmin mut en vaan tajua tota yhtä tehtävää. Kyse on prosenttilaskuista.
  Mut huomenna meen kyläileen eräälle sukulaiselle joka asuu tämän paikkakunnan vieressä mihin muutin.
  Hhhhhaluan suklaata mutta kauppa on liian kaukana täältä eikä julkiset kulje. Lisäksi on ihan hirveän tylsää.
  Pelkään jääväni täysin ulkopuolelle täällä koulussa. Musta tuntuu että kaikki kattoo/reagoi jotenki oudosti kun puhun/koitan lähtee mukaan juttuihin. Musta tuntuu
  Semmosta se on lähes aina ku on liian hiljainen alussa ja sitten koittaa olla sosiaalinen.
  Musta tuntuu että näin lyhyessä ajassa pitäisi olla jotenkin sosiaalinen ja räiskyvä persoona. Kavereiden saaminen on ollut mulle aina vaikeaa.
  • Sad
  Reaktiot: Taivaansini
  T
  Taivaansini
  Samoin. Oon hiljanen ja ujo, enkä osaa tutustua muihin. Mulle on tosi iso kynnys mennä juttelemaan kenellekkään ja joskus on vaikeaa ylläpitää keskustelua. En mä osaa olla alussa mitenkään hyper sosiaalinen vaan mulla kestäis tutustumisessa aikaa, mutta tuntuu, että jos ei saa kavereita 1-2 ekassa päivässä, ei saa niitä ollenkaan. D: Toivottavasti saisit kavereita. Tosi ikävä tilanne sulla. :/
  Minkelii
  Minkelii
  @Taivaansini tosi harmi kuulla että sullakin on tollanen fiilis :(
  Toivottavasti jää lähtee sulamaan ajan kanssa, vähän jännittää sit että miten toiset suhtautuu siihen kun tämmönen hiljainen ujo tyyppi yhtäkkiä onkin sosiaalinen ja puhelias. Ärsyttää jos pitäis vaan rajautua sellaseks hiljaseks ja sitä pidettäis jotenkin outona jos musta tulis semmonen puhelias.
  T
  Taivaansini
  Niimpä. Ite kyllä muutun puheliaaks vasta vähän pitemmän tuntemisen jälkeen ja sillonki vaan niitten tiettyjen ihmisten seurassa niin se ei varmaan vaikuta niin oudolta. Muaki ahistaa tuolla ku kaikilla on musta niin erillainen kuva, ku mulla on itsestäni. Ne varmaan ajattelee, että olen hiljainen ja olen muille ystävällinen, mutta viihdyn parhaiten yksinään(joskus viihdynkin mutta ei yksin olo ole mulle mikään ideaalitilanne) ja että en haluu tutustuu muihin ja oon ehkä vähän outo(siis ku tänäänki aloin vaan yhtäkkii yksin nauraa ruokailussa ku tuli yks juttu mieleen) ja että oon järkevämpi mitä oon ja oon aina kännykällä yms. Ja oon siis välillä kännykällä, ku odotan, että ope tulis auttaa mua, tai antaa lisää ohjeita yms.
  Aika huono perjantai takana. Aamulla sattu liikaa kommelluksia työmatkalla. Työpäivänä en osannut yhtä juttua ja pomo oli perseestä. Itkin työpaikan vessassa. Mutta yksi hyvä asia päivässä oli se että sain koronarokotuksen. Vaikka sen takia työpäivä ”vähän” venähti.
  Ääh, kylläpä väsyttää. Toivottavasti huomenna olisi virkeämpi olo.
  Kävin shoppailemassa ja ostin: liikaa vaatteita h&m joista 2 on bändipaitoja: Metallica ja AC/DC. Nyt syön pikkumyy jättistuuttia autossa.
  Jee huomenna saan hammasimplantit 👌
  Tarkemmin sanottuna kuitusillan. On tätä ootettu 😍
  Ja sitten saa hammaslääkärireissun päätteeksi kakkua kun yhellä perheenjäsenellä on synttärit. En oo viel ostanu yhtään lahjaa mut ehtii huomennaki.
  Musiikin kuuntelu tuntuu jännältä kun meinaa nukahtaa. Kuulostaa jotenkin ”putkimaiselta” ja mun mielikuvitus muodostaa jotenkin erikoisen kuvitelman sanoituksista.
  Kiva kun vuokrafirma jossa oon töissä, antoi täysin väärää tietoa että mulla ois työkaveri auttamassa koko päivän mutta työpaikalla sain sitten kuulla, että mun täytyy hoitaa loppupäivän yksin kaikki hommat. Ei siinä yksinolemisessa oo mitään ongelmaa mulle, tykkään vastuusta eikä työtä ollut liian paljon, mutta ärsyttää tollanen ku annetaan ihan väärää tietoa. Ja tuntuu, etten ihan täydellisesti hallinnut kaikkia ja ohjeet oli ristiriitaisia työpaikallakin.
 • Lataa...
 • Lataa...
 • Lataa...
 • Lataa...

Uudet profiiliviestit

Tulisydän wrote on Ibbe's profile.
Tervetuloa Varasijaan! 😄🎉
Avun pyytäminen ei ole osoitus heikkoudesta, vaan vahvuudesta.💙
Tänään myös postiin saapui mun äitiyspakkaus! 😍
Tänään on ollut aktiivinen päivä. Imuroinut, laittanut tiskit ja pyykit, pyyhkinyt pölyt, tein itselleni kasvohoidon 💗

Statistiikka

Viestiketjuja
7,157
Viestejä
88,566
Katsottu
1,877,422
Varaanit
593
Uusin jäsen
Ibbe
Ylös Pohja