Taivaansini
Reaktioarvo
1,418

Vieraskirja Viimeisin toiminta Uusimmat viestit Tietoja Saavutukset

 • Moi. En oikein tiedä, miten tää toimii, mutta huomasin, että mainitsit Mantikorin ja sen, että haluaisit kirjoittaa hänelle joskus. Ajattelin vain kysyä, että onkohan joku hänen julkaisemistaan tarinoista sun käsialaa.
  • Tykkää
  Reaktiot: Taivaansini
  Taivaansini
  Taivaansini
  @Sampo Moi! Sulla on sama nimi, kuin mun yhellä entisellä luokkalaisella ja säikähdin jo, että oot se mun luokkalainen, joka on nyt tunnistanut mut ja tullut kertomaan siitä, mutta onneks ei. xD Ja joo, tosiaan. Mietin että vois olla kivaa kirjoittaa sille joskus ja aloitinkin jotain kauhutarinaa kirjoittamaan, mutta se sitten unohtuikin enkä ees tiiä, kuulostaako se niin pelottavalta. D: Mutta todennäköisesti voisin vielä yrittää jossain vaiheessa, jos vain muistan ja ehdin. En oo nyt vain muutenkaan kattonut noita kauhutarinavideoita, kun ne myöhästyttää mun nukkumaanmenoa ja sit aina jos pitkän ajan päästä taas katon niitä niin nään hirveesti painajaisia.
 • Lataa...
 • Lataa...
 • Lataa...
 • Lataa...

Uudet profiiliviestit

On pirun kuuma, tunnin matka enää jäljellä niin pääsee sunnuntain viettoon kotiin.

Keväistä ja kaunista silti.
6 päivää sitten oli laskettu ja edelleen poitsu pysyy massussa🫣 Taitaa olla sen verran mukavaa vain pysytellä siellä lämpimässä kuin syntyä tänne kylmään maailmaan😬😂
Oltermanni wrote on Montanaslt's profile.
Welcome to the Varasija, new varanidaes are always welcome.
I Love You Hearts GIF by Lucas and Friends by RV AppStudios

200.gif

Bonbons GIF by Chocolaterie

Statistiikka

Viestiketjuja
12,263
Viestejä
161,437
Katsottu
8,477,234
Varaanit
815
Uusin jäsen
darfjarieve
Ylös Pohja