Varasija

qualitymonkey
qualitymonkey
Moikka!! Siis vitsi kun näin sun nikin ni mä vaa pysähdyin ja olin sillee venaa mä muistan! Siis muistan ihan täysin sut nimen takii mut ei aavistustakaan mistä esim juteltiin silloin :D tai niiku en muista silleen tarkemmin haha. Mutta joo! Olin sillee "vau muistan asioita jotka oon unohtanut....." :D mutta en tiiä kai mulle kuuluu ihan hyvää! Vaihtelevasti, vaihtelevasti. Oon tosin aika paljon himassa nykyisin kun on vaikee liikkua mihkään (harjotuksen puutetta varmaan lähinnä) mutta ihan hyvin silti menee :) entäs sä?
F
Floating In The Air
Moi! Sori vastaan näin myöhään! Ihanaa että muistat vielä! Me juteltiin muistaakseni ainakin paljon seksuaalisesta suuntautumisesta ja opettajaihastuksista xD Ja ahdistuksesta! Mulla oli muuten varsinkin vuosi sitten paljon pakkoajatuksia ja pelkäsin tulevani hulluksi. Tuntui ettei kukaan ole kokenut samaa mut muistelin että sä olit kokenut vähän samanlaista (?) ja se helpotti jotenkin! Mut nyt kuuluu hyvää! Opiskelen edelleen ulkomailla. Ikävä et sulla vaihtelee paljon, käytkö sä vielä terapiassa? Miten saat ajan kulumaan? :)
qualitymonkey
qualitymonkey
Ei haittaa ko mulla on itselläkin joskus taipumusta vastata myöhään xD etenkin nytten kun juttelen about sadan ihmisen kaa (kevyt liiottelu mut kuiteski) :Dd tuntuu että miljoona vastaamatonta viestiä niin whatsappissa kuin twitterissä kuin täällä ja instagramissa jne XD

Ainiin joo tosiaan! :D aa kyl, tbh mulle on vieläkin vähän epäselvää se pakkoajatusten actual definition mutta jos sanotaan että ne on häiritseviä ja epämiellyttäviä mieleen tunkeutuvia ajatuksia niin kyllä, oon kärsinyt niistä. Mutta onneksi joskus on helpompia kausia. Vaikeampina kausina todellakin tuntuu siltä että tulee hulluksi tai jtn, joten ymmärrän sen! D: aivan joo sä olit kans se joka opiskeli ulkomailla. Hyvä että nytten kuuluu muuten hyvää c:

Nytten en käy terapiassa enää, enkä oikeastaan juuri muuallakaan juttelemassa tällä hetkellä. Jaa-a :D kuuntelemalla melko paljon musiikkia ja olemalla kännykällä, pääasiassa. En oikein tiedä kun musta tuntuu että sekoilen vaan menemään enkä ees tiiä mitä oon kulloinkin tekemässä hahh xD
Ylös Pohja