Etusivu
Uudet viestit
Etsi foorumeilta
Jäsenet
Paikalla nyt
Uudet profiiliviestit
Etsi profiiliviestejä
Chat
0
Kirjaudu
Rekisteröidy
Uutta
Etsi
Etsi
Etsi vain otsikoista
Tekijän:
Uudet viestit
Etsi foorumeilta
Valikko
Kirjaudu
Rekisteröidy
Lataa app
Asenna
Etusivu
Keskustelut
Aihe vapaa
En tiiä saatana
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Vastaa keskusteluun
Viesti
<blockquote data-quote="qualitymonkey" data-source="post: 142471" data-attributes="member: 34"><p>Ja joo sillon aikasemminkin olin jo silleen i found him lol varsinkin ku kuuntelin Y LLEGASTE TU nii tietysti olin sillee i know hes the one, mut kuten sanottu nii en ollu nii interested et oisin selvittänyt varsinaisesti siit mitää, the fact that i never even wanted to know what he looks like KSKSKSKSKSK</p><p></p><p>Hauskaa että tiesin sen olevan se jo silloin mutta sitten kuitenkin UNOHDIN KOKO ASIAN HUUTIS 😂😂😂😂😭✋</p><p></p><p></p><p>ei vittu...... :D</p><p></p><p>Ja sit minä marraskuussa -22: 👁️👄👁️</p><p></p><p></p><p>Ei vittu SE oli elämäni most iconic moment sittenki</p><p></p><p>No okei all of these are</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="qualitymonkey, post: 142471, member: 34"] Ja joo sillon aikasemminkin olin jo silleen i found him lol varsinkin ku kuuntelin Y LLEGASTE TU nii tietysti olin sillee i know hes the one, mut kuten sanottu nii en ollu nii interested et oisin selvittänyt varsinaisesti siit mitää, the fact that i never even wanted to know what he looks like KSKSKSKSKSK Hauskaa että tiesin sen olevan se jo silloin mutta sitten kuitenkin UNOHDIN KOKO ASIAN HUUTIS 😂😂😂😂😭✋ ei vittu...... :D Ja sit minä marraskuussa -22: 👁️👄👁️ Ei vittu SE oli elämäni most iconic moment sittenki No okei all of these are [/QUOTE]
Lisää lainaukset...
En ole robotti
Lähetä vastaus
Etusivu
Keskustelut
Aihe vapaa
En tiiä saatana
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön.
Hyväksyn
Lue lisää...
Pohja