Etusivu
Uudet viestit
Etsi foorumeilta
Jäsenet
Paikalla nyt
Uudet profiiliviestit
Etsi profiiliviestejä
Chat
2
Kirjaudu
Rekisteröidy
Uutta
Etsi
Etsi
Etsi vain otsikoista
Tekijän:
Uudet viestit
Etsi foorumeilta
Valikko
Kirjaudu
Rekisteröidy
Lataa app
Asenna
Etusivu
Keskustelut
Aihe vapaa
En tiiä saatana
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Vastaa keskusteluun
Viesti
<blockquote data-quote="qualitymonkey" data-source="post: 161365" data-attributes="member: 34"><p>Mut kieltämättä kun kertasin mielessäni tätä aikaa ja laskeskelin nii olin sillee et aa, sillon kun tää alkoi olin 17 ja se 49, ja nykyään oon 25 ja se 57. Nii sit olin sillee "im going fucking crazy" lmao</p><p></p><p>Mut eihä siin tietystikää mitää </p><p></p><p></p><p>*Looks at Sale & Jenni and hopes it helps somehow lmao*</p><p></p><p>Well it does help when you think about it 😂</p><p></p><p></p><p>Anyways</p><p></p><p>I cant apologize for what happened tho</p><p></p><p>I cant apologize because i fell for him. It wasnt my fault 😂 + its a big part of my story.. i said i want to erase him completely but maybe i couldnt ever do that.. se on liian iso osa mun tarinaani..</p><p></p><p>Of course im not gonna apologize because of that. Miks hitossa olisin sillee oh ok vaihtaisin tän kaiken pois koska se on väärin. Niiku mitä helvettiä xD ei todellakaan ole väärin koska niin tapahtui. Id never erase that.</p><p></p><p>(Mutta nyt kohta kun mua alkaa taas sattuu paljon niin pyydän että voisinpa poistaa sittenkin sen kaiken mitä on tapahtunut.. 🥴)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="qualitymonkey, post: 161365, member: 34"] Mut kieltämättä kun kertasin mielessäni tätä aikaa ja laskeskelin nii olin sillee et aa, sillon kun tää alkoi olin 17 ja se 49, ja nykyään oon 25 ja se 57. Nii sit olin sillee "im going fucking crazy" lmao Mut eihä siin tietystikää mitää *Looks at Sale & Jenni and hopes it helps somehow lmao* Well it does help when you think about it 😂 Anyways I cant apologize for what happened tho I cant apologize because i fell for him. It wasnt my fault 😂 + its a big part of my story.. i said i want to erase him completely but maybe i couldnt ever do that.. se on liian iso osa mun tarinaani.. Of course im not gonna apologize because of that. Miks hitossa olisin sillee oh ok vaihtaisin tän kaiken pois koska se on väärin. Niiku mitä helvettiä xD ei todellakaan ole väärin koska niin tapahtui. Id never erase that. (Mutta nyt kohta kun mua alkaa taas sattuu paljon niin pyydän että voisinpa poistaa sittenkin sen kaiken mitä on tapahtunut.. 🥴) [/QUOTE]
Lisää lainaukset...
En ole robotti
Lähetä vastaus
Etusivu
Keskustelut
Aihe vapaa
En tiiä saatana
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön.
Hyväksyn
Lue lisää...
Pohja