Etusivu
Uudet viestit
Etsi foorumeilta
Jäsenet
Paikalla nyt
Uudet profiiliviestit
Etsi profiiliviestejä
Chat
5
Kirjaudu
Rekisteröidy
Uutta
Etsi
Etsi
Etsi vain otsikoista
Tekijän:
Uudet viestit
Etsi foorumeilta
Valikko
Kirjaudu
Rekisteröidy
Lataa app
Asenna
Etusivu
Keskustelut
Aihe vapaa
En tiiä saatana
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Vastaa keskusteluun
Viesti
<blockquote data-quote="qualitymonkey" data-source="post: 164377" data-attributes="member: 34"><p>Tää läskiys juttu on muute tosiaa terveydellisesti mulla täysin ok koska bmin voi heittää roskakoriin ja tää on se parempi siihen:</p><p>"You are below the 0.5 limit"</p><p></p><p>Joku waist Height juttu.</p><p></p><p>So: good.</p><p></p><p>Eli terveydellisesti mul nimenomaan ON ihan hyvä tilanne. Vaikka edelleen vierastan tota koko terveysajatusta mutta niin toi nyt kuitenkin sanoo.</p><p></p><p></p><p>Sen puolesta ei siis edes missään nimessä tarvi ajatella koko asiaa.</p><p></p><p>Mutta mun ongelma onkin ulkonäkökompleksi.</p><p></p><p></p><p></p><p>Joka on siis todella hankala asia mulle, mutta oikeasti se on ehkä mun ongelmista pienin. Se on paha mutta se on pienempi ongelma kun moni muu asia..</p><p></p><p></p><p>Mutta mieluummin ajattelen sitä kuinka haluun leikata mun tissit pois ja laihtua yms, kuin jotain muuta joka saa mut haluumaan kuolemaa?? Koska muut asiat on sitäkin hirveempiä.</p><p></p><p>Tai yleensä se on kyllä ollu hirveempää et ehkä se on sit tänään helpompaa mutta..</p><p></p><p>Toki haluan leikata kehostani osia pois lols, mutta se ei ole nyt läheskään niin paha kuin kaikki muu, jonka takia tuntuu etten pysty edes nukkua.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="qualitymonkey, post: 164377, member: 34"] Tää läskiys juttu on muute tosiaa terveydellisesti mulla täysin ok koska bmin voi heittää roskakoriin ja tää on se parempi siihen: "You are below the 0.5 limit" Joku waist Height juttu. So: good. Eli terveydellisesti mul nimenomaan ON ihan hyvä tilanne. Vaikka edelleen vierastan tota koko terveysajatusta mutta niin toi nyt kuitenkin sanoo. Sen puolesta ei siis edes missään nimessä tarvi ajatella koko asiaa. Mutta mun ongelma onkin ulkonäkökompleksi. Joka on siis todella hankala asia mulle, mutta oikeasti se on ehkä mun ongelmista pienin. Se on paha mutta se on pienempi ongelma kun moni muu asia.. Mutta mieluummin ajattelen sitä kuinka haluun leikata mun tissit pois ja laihtua yms, kuin jotain muuta joka saa mut haluumaan kuolemaa?? Koska muut asiat on sitäkin hirveempiä. Tai yleensä se on kyllä ollu hirveempää et ehkä se on sit tänään helpompaa mutta.. Toki haluan leikata kehostani osia pois lols, mutta se ei ole nyt läheskään niin paha kuin kaikki muu, jonka takia tuntuu etten pysty edes nukkua. [/QUOTE]
Lisää lainaukset...
En ole robotti
Lähetä vastaus
Etusivu
Keskustelut
Aihe vapaa
En tiiä saatana
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön.
Hyväksyn
Lue lisää...
Pohja