Etusivu
Uudet viestit
Etsi foorumeilta
Jäsenet
Paikalla nyt
Uudet profiiliviestit
Etsi profiiliviestejä
Chat
0
Kirjaudu
Rekisteröidy
Uutta
Etsi
Etsi
Etsi vain otsikoista
Tekijän:
Uudet viestit
Etsi foorumeilta
Valikko
Kirjaudu
Rekisteröidy
Lataa app
Asenna
Etusivu
Keskustelut
Aihe vapaa
En tiiä saatana
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Vastaa keskusteluun
Viesti
<blockquote data-quote="qualitymonkey" data-source="post: 178139" data-attributes="member: 34"><p>Nyt oikeesti naurattaa</p><p></p><p>Olin sillee youngjae vs masatoshi....... Why do i like masatoshi more than youngjae??????</p><p></p><p>Because thats how i feel. Not that surprising i guess? If we think about it </p><p></p><p>Mut SITTEN.</p><p></p><p>olin silleen joost vs masatoshi </p><p></p><p>Ja olin sillee "...... I feel like they are even................................."</p><p></p><p>Ja sit olin että M-I-T-Ä NYT TAAS </p><p></p><p>VITTU siis olin että miten sä voit yhtäkkiä nostaa jonku joostin samalle tasolle mitä VITTUA 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 HUUDAM JA KILJUN</p><p></p><p></p><p>mut oikeesti ku katoin molempien kuvii ni se vaa tuntu siltä</p><p></p><p>Sitten taas youngjaee ja masatoshii kattoessa tuntu selvästi siltä et tykkään masatoshista enemmän </p><p></p><p></p><p>OOOOOOOOOO MIT</p><p></p><p></p><p>MIT</p><p></p><p></p><p>joost vs youngjae: joost</p><p>Masatoshi vs youngjae: masatoshiiiii</p><p>Masatoshi vs joost: .... IDK BOTH? 😭</p><p></p><p></p><p>ELÄ VIITTI</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>sen vastauksen pitäs olla masatoshi mitä vittua sä selität OOOOOAAAAAAAAAAOOOOOOOO EI JUMALANNNNNNNNNNNNNNMMNHH helvettiiiiii</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="qualitymonkey, post: 178139, member: 34"] Nyt oikeesti naurattaa Olin sillee youngjae vs masatoshi....... Why do i like masatoshi more than youngjae?????? Because thats how i feel. Not that surprising i guess? If we think about it Mut SITTEN. olin silleen joost vs masatoshi Ja olin sillee "...... I feel like they are even................................." Ja sit olin että M-I-T-Ä NYT TAAS VITTU siis olin että miten sä voit yhtäkkiä nostaa jonku joostin samalle tasolle mitä VITTUA 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 HUUDAM JA KILJUN mut oikeesti ku katoin molempien kuvii ni se vaa tuntu siltä Sitten taas youngjaee ja masatoshii kattoessa tuntu selvästi siltä et tykkään masatoshista enemmän OOOOOOOOOO MIT MIT joost vs youngjae: joost Masatoshi vs youngjae: masatoshiiiii Masatoshi vs joost: .... IDK BOTH? 😭 ELÄ VIITTI sen vastauksen pitäs olla masatoshi mitä vittua sä selität OOOOOAAAAAAAAAAOOOOOOOO EI JUMALANNNNNNNNNNNNNNMMNHH helvettiiiiii [/QUOTE]
Lisää lainaukset...
En ole robotti
Lähetä vastaus
Etusivu
Keskustelut
Aihe vapaa
En tiiä saatana
Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, hyväksyt evästeidemme käytön.
Hyväksyn
Lue lisää...
Pohja