onnittelut ensimmäisestä simasta!Laitoin siman käymään. En oo ennen tehny, nii katotaan mitä tulee. Tein kyl ihan ohjeen mukaan, et mitään hirveetä paniikkia ei pitäis olla!
Hyi k*ljaa..Jos tää onnistuu niin alan tehä kans kotikaljaa
Kerro sit onko hyvää ja resepti kiitos...Pullotettu!
Pitäs olla kolmen päivän jälkeen valmis, mut resepti on https://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/138944/Sima/ Laitoin kyl vahingos yli ruokalusikallisen hiivaa vaik olis pitäny laittaa 1/4 teelusikkaaKerro sit onko hyvää ja resepti kiitos...
siitä tullee kiljua... pullot räjähtää.. kannattaa aika varovasti avata sitten..Pitäs olla kolmen päivän jälkeen valmis, mut resepti on https://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/138944/Sima/ Laitoin kyl vahingos yli ruokalusikallisen hiivaa vaik olis pitäny laittaa 1/4 teelusikkaa
Se vähän pelottaa :D Oon pitäny korkkeja nyt raollaan alkuun, vaikka hiilihapot pääsee sit karkuun. Laskurin mukaan taitaa tulla 9,5 prosenttista.siitä tullee kiljua... pullot räjähtää.. kannattaa aika varovasti avata sitten..
ahah, vähän vahvempaa simaa :oSe vähän pelottaa :D Oon pitäny korkkeja nyt raollaan alkuun, vaikka hiilihapot pääsee sit karkuun. Laskurin mukaan taitaa tulla 9,5 prosenttista.
ei tullu kiljua?NAM NAM
mainiota!Simana tais pysyä