Varasija

Minkelii
Minkelii
Oikeesti mua ahdistaa mun oma alisuoriutuminen jatkuvasti. Musta tuntuu että mä oon aina joka paikassa se huonoin. Amiksessakin olin ainoa joka vetäisi näytöistä t1. Ja muut vetäisi kolmosen tosta noin vaan. (Meillä oli siis arviointi 1-3).
Jos ois numeroarvionti täällä niin mä oisin hajonnut ihan palasiksi aikoja sitten.
  • Tykkää
Reaktiot: Xanor
Minkelii
Minkelii
@Treb en tiiä, dramatisoinko liikaa tuon jutun. Se siis sano jotain että ”tää ei näytä hyvältä!” Kysy vielä meiltä että näyttääkö se homma meidän mielestä hyvältä. Omasta mielestäni näytti mut en kehdannut vastata mitään. Sit se perään sano että ”Ei näytä!” Tiedän, että taidetta on aika vaikeaa arvioida.
Mut juttu jatkuu. Sit se sano mulle ja mun parille jotain tosi vittumaisen kuulosesti että ”koittakaa oikeesti ajatella!” Tuli ihan dille olo sen kommentin jälkeen. En tiedä oliko tuo epäasiallista opettajalta mutta itelleni tuli ainakin paha mieli. Sit kun me juteltiin open kaa asiasta niin se sano mulle että ”ajan kanssa siedätyskyky kasvaa.” Ja mua vituttaa kun aina herkkänä ihmisenä saan kuulla tämmöstä. Mä en vaan saa herkkyyttä pois minusta.
Tämä kokemukseni sai mut pelkäämään entistä enemmän kouluttautumista että mitä jos kaikkialla on sellainen opettaja joka on niinku Gordon Ramsay. Yhteiskunnassa on sellainen ”pitää pystyä kestämään eikä saa loukkaantua”-asenne. Vaikka pahalta se paha mieli tuntuu mutta ei herkkyys oo mikään huono juttu.
Lalamon
Lalamon
Todella ikävää. 😰
persikkapyllykkä
persikkapyllykkä
juuh ei, vika on opettajassa eikä sinussa. ei sun tarvitse epäillä, että dramatisoitko asiaa liikaa vaan saat ihan omin sanoin kertoa, miten asiat meni ja miten sen koit. todella epäasiallista ja suoraan sanottuna jopa julmaa opettajalta D: onpa kamalaa ku jouduitte kestämään tollasta ;__; tuli hirveä olo teidän puolesta. miten tommoset ihmiset ees hakeutuu opettajiksi? puhumattakaan, että toi hänen "mielipiteensä" on aika typerä, ku sitä miettii. taide on taidetta ja teidän näkemys oli teidän näkemys. jos/kun se on teidän mielestä hyvä, niin se on ja siinä se. hän voi olla mitä mieltä tahansa joo, mut ilmesesti hän ei oo ollu paikalla ku ollaan sanottu, et ihmisil ei tarvii olla paska.

se on hirveä tosiasia, että yhteiskunnan mielestä meidän pitäs kestää kaikki paska ja se vaan kasvattaa luonnetta. no vittu ei saatana kasvata ja EI TOSIAANKAAN TARVITSE kestää! herkkyys ei ole heikkoutta! D: perkele.

eiköhän se oo kuulkaas sillä tavalla, että opettaja roskiin ja roskis uuniin. tommosia ihmisiä ei täällä tarvita ja helvetissä tavataan, BYEEEEE! vittu ku mua suututtaa tollaset ihmiset
Minkelii
Minkelii
@persikkapyllykkä kiitos lohduttavista sanoista. Muuten tuo ope on aina antanut oikein asiallista palautetta ja fiilis on ollu itellä hyvä koko henkilöstä että siinä on pystynyt kehittymään hyvin. Mut nyt tuli oikeesti ihan paska fiilis ja jos noin painetaan alas ja soimataan niin sillon menee fiilis koko touhuun oikeesti. Mutta toivottavasti tuo ope osaa jatkossa lähestyä vähän empaattisemmin ku ope huomas että mulle tuli huono fiilis ja uskalsin kertoa että mulle tuli huono fiilis niistä kommenteista.

Mulle tuli jopa fiilis että oonkohan liian herkkä tälle alalle että pitäisköhän mun jättää taide vaan harrastukseksi mutta minä haluan tehdä just tällaista työtä enkä halua uskoa että se olisi suorastaan laki tällä alalla että pitäisi kestää kaikkea ja ”kovettua” pois siitä ”kauheen huonosta” piirteestä kun herkkyys.
Ku herkkyydestä ei tarvitse päästä eroon, minusta se on ihan paska neuvo kun sanotaan että ”pitää koventaa nahkansa.” En tiedä että onnistuukohan se niin helposti. Enkä rupea kasvattaan kovaa nahkaa tollaisten, sanon nyt rumasti, kusipäiden takia.
Ylös Pohja