Lalamon
Reaktioarvo
1,059

Vieraskirja Viimeisin toiminta Uusimmat viestit Tietoja Saavutukset

 • Vähä mul on semmonen olo, et muutama meidän luokkalaisista ois aika ilkeitä, mikä pilaa halun mennä kouluun. ;( Ja siis tietty kyse muutamista oppilaista, ei koko luokasta. 😇
  Kilowattituntimittari
  Kilowattituntimittari
  Joka luokassa jossa minä olen ikinä ollut on aina ollut muutama. :/ Niiden kanssa on vähän hankalaa. Kannattaa yrittää just mahdollisuuksien mukaan vaan vältellä niiden seuraa.
  Lalamon
  Lalamon
  @persikkapyllykkä No siis meillä on (ainakin näin koulun alussa) samat kurssit, koska opiskellaan tietty samalla linjalla. :D Meillä ei oo ollut kuin kerran paritehtävä, koska tällä meidän alalla on suurimmaks osaks itse tehtäviä tehtäviä.

  Eli siis koulupäiviä ajatellen joutuu olee samassa luokkatilassa heidän kanssa, mutta ei heidän kanssa tarvitse kovin paljoa olla fyysisesti tekemisissä.
  Lalamon
  Lalamon
  @Kilowattituntimittari Joo, kouluhierarkiassa aina näin näyttää olevan. Muistan kun ala-asteella yks meidän luokan äänekkäin oppilas muutti toiseen kouluun, niin eräs toinen oppilas otti äänekkään oppilaan ohjat käsiinsä. Ja itselläkin on lähes aina tullut olee nokakkain kouluryhmien pahisyksilöiden kanssa.

  Ja siis ei näiden muutamien tyyppien kaa tuu paljoa oltua silleen lähekkäin tekemisissä, koska meidän alalla/linjalla on hyvin vähän pari- ja ryhmätyöskentelyjä. Kyllä sitä tietty joutuu olee näiden tyyppien kaa läsnä samoissa ympäristöissä arkisin. :D
  Vähän tuntuu kummalta olla täällä kansanopistossa, kun täällä on kivempi ilmapiiri kuin aikoinaan lukiossa. :D Siis täällä ihmiset on huomattavasti mukavampii kuin lukiossa.

  Eli ei siis täällä tunnu mitenkään niin hirveeltä olla, niin kuin aluksi vähän ajattelin niin. Luulin vaan, että jos ensimmäisen parin päivän aikana ei tutustu kehenkään kunnolla tuttavallisesti, ei pääsisi porukkaan enää ikinä. Tämmösen tyylistä oli siis hieman lukiossa.

  Ja siis nykyään täällä on tullut enemmän juteltuu mukavii muille. 🌹
  Lalamon
  Lalamon
  Ai, sä siit menitkin sinne kansanopistoon? :o Mutta kiva kuulla, että säkin oot viihtynyt siellä. 😇
  Minkelii
  Minkelii
  Jooh, tajusin etten voi olla kokeilematta tätä matkaa. Olen viihtynyt ihan hyvin, vaikka ei oo ruokaa ja kauppa on kaukana.
  Lalamon
  Lalamon
  Aika kumma, ettei siellä päin ole edes kauppaa. :o Saatteks te siellä minkäänlaisia iltaeväitä ja/tai ruokaa viikonlopuksi? Kyllä kuulostaa aika kurjalta, jos joutuu jopa viikonlopun yli olemaan ilman ruokaa...

  Täällä on onneksi tarvittavat palvelut lähellä ja junia ja busseja kulkee. 🌹
  Joku helvetin paskavammanen on alkanut täällä pelailee keskellä yöllä kovaa selostaen ja huudahdellen. Pitäiskö alkaa valittaa vai muuttaa muualle?
  • Tykkää
  Reaktiot: Tulisydän
  Lalamon
  Lalamon
  @immortalem Joo no tässä ainakin nyt on rauhallisempi olo. Tietty käy hirveesti mieles, et pitäiskö maikalta pyytää anteeksi lievää flippaamista ja kertoo olleeni ahdistunut. Kuumottelin vaan niin hirveesti, että joutuisin koulun jälkeen iltamyöhään koneelle tekee töitä, kun eilen iltamyöhään väsäilin yhen työn kaa. :D
  immortalem
  immortalem
  Selitä ihmeessä opettajalle tuo tilanne! Pahoitteleminen helpottaa oloa ja varmasti opettajakin ymmärtää tilanteen, kun kuulee että johtui ahdistuksesta. Ihmiset ovat yleensä tosi ymmärtäväisiä näiden asioiden kanssa (onneksi).
  Lalamon
  Lalamon
  @immortalem Mietinkin, että voiskohan huomenna pahoitella asiaa. Tiettt hieman kyl nolottais mennä tunnille sen pikkuflippauksen jälkeen. :D En kyl tosin tiiä, tulkitsisko ope sitä suuttumiseksi. Sanoin vaan, etten osaa tehdä tätä tehtävää. En siis silleen kiroillut tai haukkunut ketään pystyyn, enkä myöskään uhitellut. :D
  Aika perseestä on, kun en oikeassa elämässä saa kavereita lainkaan, vaikka kuinka yritän. Oon yrittänyt jutella muille täällä, mutta ei mua huolita joukkoon.
  Lalamon
  Lalamon
  @annimetall Toi vinkki kuulostaa siltä, että itse olisi mukana jossain salapoliisitehtävässä. Siis semmoselta tehtävältä, jossa kyttä naamioituneena lyöttäytyy rikollisjengin jäseneksi ja tarkkailee jengin tekosia tämän "jäsenenä". :D

  Tämmöselle autistille kaverustumistekniikat on hämmentäviä. :D Kun tuntuu siltä, että pitää esittää liikoja päästäkseen porukkaan. Esimerkiksi odotetaan juttelevan oudoista puheenaiheista ja olevan ylipirteä ihmisiin tutustumisessa. :D
  Minkelii
  Minkelii
  Okei no sä oot ollut vasta vähän aikaa. Ehkä sun kannattaa antaa aikaa itsellesi.
  Alku saattaa monesti olla tollaista että tuntee itsensä ulkopuoliseksi eikä ole päässyt kunnolla mukaan porukkaan, mutta suosittelen että lähdet mukaan kaikkiin juttuihin ja aktiviteetteihin ja vapaa-aikana meet hengailee sinne johonkin lähelle missä muitakin on.

  Itse ainakin teen monesti niin että meen jutteleen jollekin yhdelle kiinnostavalle ihmiselle koska en porukassa osaa olla äänessä ollenkaan varsinkin jos suurinosa niistä on sellaisia puheliaita jotka puhuu ihan koko ajan niin en saa mitään sanotuksi.

  Toivotaan että ajan kanssa sitten hioudut mukaan porukkaan ja löydät sieltä jonkun ihmisen jonka kanssa teillä bondaa <3
  Lalamon
  Lalamon
  @Minkelii Joo, tässä nyt kuluneiden viikkojen aikana oon alkanut sulattautua mukaan porukkoihin. On tullut jopa paljon puhuttua yhden mun luokkalaisen kaa. :D Ja siis tietty oon myös muidenkin kaa puhunut.

  Ja alkuviikon jälkeen huomasin, että itse asiassa muut ei olr vieläkään toisiinsa aivan täysin tutustuneet, eli nähtävästi monilla menee meistä omaa aikaan toisiimme tutustumiseen. :D Moni meistä siis hengailee lähinnä kouluaikoina, ja harva meistä vielä edes hengailee vapaa-ajalla keskenään. :D Oleskelutilassakin on aika hiljaista, ja yleensä mä nään vaan sen yhden saman miehen siellä tiloissa. :D

  Ja siis kun lukiossa tyypit jo viikon sisällä muodosti porukkansa, niin tuli tossa elokuussa parin päivän sisällä semmonen olo, että kaikki on menetetty, kun vieläkään ei frendei tullut. :D Ens sit tiiä, johtuko toi lukion juttu siitä, että meillä oli niin iso lukio ja iso ryhmä, että ihmisille tulo väkinäinen tarve tutustuu toisiin. Tai sit niin isossa ryhmässä on pidemmän ajan jälkeen vaikee tutustuu muihin, kun ryhmä ei oo yhtä tiivis kuin pikkuryhmissä. 🤔

  Ja on mullakin ollut helpompaa kahden kesken jutella kuin ryhmässä, vaikka molempia on täällö tullut tehtyy. Tietty kahden kesken on mieluisampaa jutella yhä. :D Ja tapahtumista sen verran, että niitä ei pystytä (ainakaan vielä) koronan takii järjestää. :/
  Noni, en mä sinne yliopistoon oikaisulla päässyt. Mua sekä harmittaa ja on iloinen olo. Nimittäin kyllä toi 1. varasija tuntuu suurelta tappiolta, ja kaikki energia kesällä meni tän yliopistojutun kaa kamppaillessa. Toisaalta oon helpottunut, etten sinne päässyt, koska siellä henkilökunta ei vaikuttanut mukavalta. :'D

  Mut onneks sentään on mulla kansanopistopaikka.
  Lalamon
  Lalamon
  @Minkelii Kiitos. 🌸
  Tossa eilen tosin tulin semmosiin ajatuksiin, ettei tekis hakemaani yliopistoon mennä. :D Kansanopistossa vieläpä pääsisin opiskelemaan sarjakuvaa kokonaisvaltaisesti.

  Ja tsemppiä sullekin kansanopisto-opiskeluihin! Toivottavasti sullakin onnistaa tulevissa pääsykokeissa. 🍭
  Minkelii
  Minkelii
  Kiitos! Minäkin oon tullut niihin ajatuksiin etten tonne lapin yliopistoon aio ainakaan ens vuonna hakea enkä taidealoille muutenkaan. Ens vuonna yritän maisema-tai sisustusarkkitehtuuria päästä opiskelemaan.

  Mutta mukavaa kun on olemassa tollasia kansanopistoja, jossa voi valmistautua pääsykokeisiin. Muuten oisin ihan kusessa jos semmosiin ei ois mahdollisuutta.
  Lalamon
  Lalamon
  @Minkelii Joo, kansanopistoissa onkin se hyvä puoli, että sieltä saa hyvät valmiudet pääsykokeita varten. Taidealoilla kun kilpailu on äärimmäisen kova. D:

  Lukioaikoina kuulin entisiltä taidealan opiskelijoilta (jotka olivat siis kyseisen lukion entisiä opiskelijoita kuvataidelinjalta), että kansanopiston käyneet taidealan opiskelijat sekä saavat opiskelupaikan helposti että viihtyvät jatko-opiskelupaikassaan paremmin kuin tyhjillään suoraan sisään päässeet hakijat. Kansanopistoissa kun opetetaan taidealojen asiat hyvin, niin niissä opiskelleet pärjäävät tulevissa korkeakoulun taideopinnoissaan mainiosti.
  Ens viikolla sit todennäköisesti tulee tietoa, pääsinkö oikaisupyynnöllä yliopistoon sisään...
  Lalamon
  Lalamon
  Lalamon
  @Jokudemittäjä__ Kiitos. 🌷

  Oikaisupyyntö tarkoittaa sitä, että jos kokee oman koevastauksen olevan aliarvioitu tai arvioinnissa olevan virhe, pyytää oppilaitoksen tarkistavan vastaukset uudestaan. Oikaisupyynnössä pitää myös perustella, millä tavalla vastaukset tulisi tarkistaa uudestaan. Jos oikaisupyyntö menee läpi, eli pisteet nousee tarpeeksi paljon, saa opiskelupaikan. En oo täysin varma, joutuuko korkeakoulun oikaisupyynnöissä maksamaan läpi menemättömästä oikasusta, mutta ainakin yo-kokeissa joutuu sen 50 euroo maksamaan.

  Mulla siis olis silleen, että jos pisteet edes hitusen nousee (pystyy nousta vähintään 0,25 pistettä), saan opiskelupaikan. Läpi mennyt oikaisuvaatimus ei potkaise ketään toista hyväksyttyä opiskelijaa ulos, vaan koulutukseen sit otetaan se oikaisusta läpi päässyt opiskelija ylimääräisenä.

  Ja oikaisuprosessin kesto tietty riippuu myös siitä, kuinka moni pyytää vastauksensa oikaistavaksi. Taidealoilla oikaisupyynnöt on tietääkseni harvinaisia, mikä näkyi oppilaitoksen vastuuopettajan tietämättömyytenä oikaisujärjestelyissä. Tässä koulussa siis taiteiden tiedekunta on lomalla tähän päivään asti, minkä vuoksi vastuuope ei meinannut eka antaa koetehtävien arviointiperusteita. Hän siis ehdotti, että lähetettäis vasta elokuussa oikaisupyynnöt, mutta ne kuului lähettää 23.7. mennessä. :D Kyl mä lopulta arviointiperusteet sain ja oikaisupyynnön lähetettyä ajallaan.
  Jokudemittäjä__
  Jokudemittäjä__
  Ahaaa, kiitos selvennyksestä!
  En mä sit sinne yliopistoon päässyt. Harmittaa.
  Lalamon
  Lalamon
  @Xanor Jos oikaisu ei mee mulla läpi, niin meen kansanopistoon, jossa valmennetaan pääsykokeita varten. Sen jälkeen yritän uudestaan.
  • Tykkää
  Reaktiot: Xanor
  Lalamon
  Lalamon
  @Dalai_Mama Oho, noin kauan kesti päästä kouluun! :o Mä aion mennä tänä syksynä lukuvuoden pituiseen kansanopistokoulutukseen, jos oikaisu ei mene läpi. En oo kuullut mun alalla olevan avoimen yliopiston kursseja, mutta jos niitä löytyy, enkä ens vuonnakaan pääse kouluun, niin voin niitä harkita! ♡
  • Tykkää
  Reaktiot: Xanor
  Lalamon
  Lalamon
  @Treb Kiitos. <3 Kyl mua ala aika lailla kiinnostaa, kun se hieman soveltuu mun unelma-ammattiin, eli sarjakuvien tekoon. Jos oikaisu ei mee mulla läpi, haen kansanopistoon opiskelee, jonka jälkeen haen kouluihin uudestaan.

  Ja tuosta valintasysteemien kehnoudesta, että aika perseestä on taidealojen valintakoearvioinnissa se, että pisteytys menee useimmiten arvioijan piikkiin. :D Tietty kyl niidenkin alojen pääsykokeissa, joissa on konkreettiset oikest ja väärät vastaukset, voi arvioijalla olla vaikutusta pisteisiin, mutta taidealoissa arviointi on niin subjektiivista, että arvioijalla on isompi vaikutus pisteytyksessä. Aion kyl pyytää oikaisua mun koetuloksista. Koska mun pisteet oli just ja just minimirajan ja oon 1. varasijalla, pääsen kouluun, jos oikaisussa pisteet nousee edes hitusen. ☆

  Toisaalta kun tos 1-2 päivää sitten koulun hakijapalveluista käskettiin yheltä opelta kysyy koeosioiden arviointikriteerit, kun kaikkia niitä en kokeen ajalta muistanut. Kysyin tältä opelta sähklpostilla, niin se vaan sano, että henkilökunta on lomalla ja vasta 1.8. palaavat töihin. :D Jännä sinänsä, kun oikaisut pitää lähettää viimeistään 23.7. Mun veli sit soitti sille opelle pyytääkseen arviointikriteerejä. Hän joutui väkisin niitä tältä pyytää, kun ei meinannut millään niitä antaa. :D Tästä tilanteesta jäi kyl ikävä kuva kyseisedtä koulusta ja oonkin miettinyt, menisinkö sinne kouluun vai en. Toisaalta kyl siellä valintakoetilaisuudessa valvojat vaikutti kyl mukavilta, ettei ehkä yhden nipottajan varaan ehkä pitäis jättää mahdollisesti tulevaa vapaata paikkaa olla ottamatta vastaan. :D
  • Tykkää
  Reaktiot: Xanor
  Vaikka oon taiteesta ollut kiinnostunut jo penskasta pitäen, tuntuu siltä, ettei se oo mun juttu. En oo taitava siinä, enkä muutenkaan ole taidemaailmassa hyväksyntää saanut töilläni tai muiden taiteilijoiden keskuudessa. Lukion kuvislinjalla mua ei huolittu mukaan porukkoihin, vaan niin suvaitsevaisessa luokassamme minua oli oikein kiusata.

  Taiteesta on jäänyt mulle paskanmaku suuhun. Harmi, etten pystykään täyttää unelmaani sarjakuvapiirtäjänä.
  T
  Taivaansini
  Komppaan kyllä nyt kovasti Trebbiä! En mäkään ole teknisesti hirveen hyvä maalaamaan, tai piirtämään, mutta tykkään silti siitä ja aina siinä voi kehittyä ja kokeilla vaikka asbraktia maalausta, kun siinähän ei voi olla huono. :)

  Ja sarjakuvapiirrokset ei tosiaan oo aina mitään teknisesti niin upeita vaan jotkut saattaa olla ihan yksinkertaisiakin, joita kaikki osaa tehä. Tärkeintä sarjakuvissa onkin varmaan selkeys ja ehkä se että se herättää huomion.

  Ei siis kannata luopua unelmastaan. Mä uskon, että sä pystyt siihen! :)
  Lalamon
  Lalamon
  @Treb
  Kiitos viestistä. 🌸 Ja joo, taidealoilla on todella vaikea menestyä, ja opintojen jälkeen kyseisellä alalla työelämässä on hankala saada elantonsa. Ihan kuin elämä taidealoilla olisi täyttä selviytymistä.

  Ja itekin tunnen usein olevani ainut sarjakuvateosteni ihailija. Oon kyl kirjallisena sarjakuvatarinoitani kirjotellut tarinana (aattelin tehdä kirjoittaa sen tarinan, ennen kuin ruven sitä sarjakuvaa piirtelee, vaikka osan sivuista oon ns. nykyaikaisesta versiosta luonnostellut). Näitä tarinoita oon luettanut yhellä mun opella ysiluokalla ja mun kaverilla. Mun ope antoi kyllä palautetta sekä positiivisesti että negatiivisesti (mikä oli musta hyvä juttu), mutta mun kaveri vaan kehu sitä mahtavaks tarinaksi. :/ Siis mua vaan ärsytti toi, että kaverini vaan kehui koko tarinaa. Kritiikkiä saamalla saa omia töitä kehitettyä paremmaksi, kun kuulee muiden suusta, mikä omissa töissä on vialla ja miten ne kuuluis korjata. :D

  Ja tarkititko tolla Itke minulle taivas -kirjalla sitä, kuinka jotkut töistä pääsee kustannukseen asti vaan itse teoksen tekijän suuren aseman seurauksena? Nimittäin oli pakko googlaa ton teoksen nimi ja huomasin sen olevan Mansikkkan kirjoittama. Onhan kyl se aika inhottavaa, jos joku, jolla ei oke taitoa alalla (en oo lukenut tota runokirjaa, niin en tiiä, onko Mansikkka huono runoissaan :D), saa teoksensa julkisuuteen vaan sen takii, kun hän on tunnettu julkkis.
  Lalamon
  Lalamon
  @Taivaansini Joo, abstraktissa taiteessa on hankala asettaa rajat huonoille teoksille, kun teosten ei ole erityisesti tarkoitus esittää mitään. :D Voi vaikka väriä sivellellä omien tuntemuksien mukaan ja tuoda täten omaa tunnetta ja omia ajatuksia teokseen.

  Joo, toi mitä sanoit sarjaluvien viestinnällisyydestä, on totta. Toisinaan tykkään tehdä sarjakuvia monimutkaisella piirtostyylillä, sillä sarjakuvani eivät ole sellaisia muutaman ruudun strippejä. :D Ja tietty sarjisten piirtämisessä on tärkeää se, että piirtäminen on itselle mieluisaa. Vähän masentaa, kun joskus nuorempana olin avoimempi piirtelemään erilaisilla tyyleillä ja haaveilin lumoutuneena, miten hyvin piirtotaitoni kehittyisivät vuosien päästä. Silloin kun oli enemmän aikaa piirrellä, ja piirtäminen tuntui enemmän harrastukselta kuin työltä (vaikken kyl työkseni mitään piirtele, kyl mä kuitenkin joillekin pyynnöstä niitä teen).

  Ja kiitos kannustuksesta. 🌸 Tänään oli päivä alkanut huonosti, kun aamupalalla äiti otti puheeks mun kouluasiat. :/ Haluaisin vaan pitää niiden ajattelusta taukoa.
  Perkele tämmönen varaani pääs yliopistoon 2. varasijalle eilen. ☆♡☆
  En jaksa enää elää. Oon niin masentunut ja ahdistunut ollut jo pitkän aikaa.
  Lalamon
  Lalamon
  @hemulinlada @Treb Yhdelle tutulleni kerroin asiasta eilen, ja juttelin tästä tänään sossutädin kanssa. Sossutädin kanssa sovittiin, että heinäkuussa varattaisiin aika terveydenhuoltoon, jossa keskustelisin näistä asioista.

  Ja olo on kyl mulla nyt parempi, vaikka ikäviä kommeluksia tänään onkin mulla sattunut.☆
  T
  Treb
  Tositosi hyvä, että kerroit! Toivottavasti saat pian osuvaa ja riittävää apua<3 Elämä osaa olla yks paskiainen, mutta kun se näyttää nätimpiä puoliaan, sitä paskiaistakin sietää... Ite sairastanut masennusta viimiset öööööö 16 vuotta silleen virallisesti. Voimia sinne, ja mulle saa kirjoittaa, jos siltä tuntuu.
  Lalamon
  Lalamon
  Mul oli maanantaina pääsykokeet. Kuumottaa, et pääsenkö läpi, ja samalla pitäis tuli perseen alla ettii valmiiks asuntoi. 💩
  Jännittää huomiset lakkiaiset ja ylioppilasjuhlat! Oon tässä paahtavassa autingonpaisteessa ollut kiireinen, kun on pitänyt tehdä kotihommii ja pakata tavaroita valintakoematkaa varten. 🌼
  Meillä ei vissiin ole lakitusharjoituksia lainkaan, vaan annettiin dokumenttitiedosto, jossa kerrottiin kirjallisesti lakituksen kulusta. Miks ei niitä olis perinteiseen tapaan voinut pitää, kun joka tapauksessa kokoonnutaan lakkiaispäivänä? :D Ja siis harjoitukset okis ollut lakkiaista edeltävänä päivänä.
  Ei sitten tuttuni tullut lainkaan kylään, vaikka sovittiin. Ei edes raaskinut ilmoittaa, ettei tulis. Turhaan sitten ostin siiderit ja irttarit tätä päivää varten. On kyllä nöyryytetty olo. Ihan kuin musta olis tehty pilkkaa.
  Höh, vissiin mulla kansanopistoihin haku meni vähän mönkään, kun yhteen paikkaan pitää kait antaa 200 euron ilmoittautumismaksu (mistä mä sen käyttötililleni taion? :o), ja yhes kansanopistos ainakin on vaan soluja opiskelijakämppinä. :/ Mä en siis soluissa haluu asuu, kun haluun omaa rauhaa, ja eikä sitä tiiä, millaisia räggäreitä mun kämpässä ois.
  On masentava ja tyhjä olo, kun musta tuli eilen ylioppilas. :(
  • Sad
  Reaktiot: Taivaansini
  T
  Taivaansini
  Hupsista, en ees muistanut et unohdin vastata ja osittain varmaan lukeakkin ton sun kommentin. :D En kyl nytkään jaksa mut vastaan tohon uudempaan. Meille ei olla ilmotettu tosta mitään. Laitoin ykkösvaihtoehdoks tän kunnan amiksen, kakkoseks sen tän kunnan kuvislukion mut se on yksityinen, kolmoseks saman kylän lukion ja vikat on ihan eri paikoissa.
  T
  Taivaansini
  Ja meille ei olla tosta valitettavasti ilmotettu mitään. :( Ja opoo en nää koskaan et nii... D: Kumpa ne jäis mulle.
  Lalamon
  Lalamon
  @Taivaansini Höh, no aika ikävä juttu, ettei asiasta ilmoiteta, eikä opoa saa helposti kiinni. :/ Meidän kunnan amikses on mun tietääkseni käytössä amiksen omat Wilmat (ei siis semmonen kunnan oma Wilma) tai muu vastaava nettiympäristö (meillä ainakin siis Wilma-tunnukset oli samat kuin Microsoft-tunnukset), niin meidän kunnan amislaisilla ei säily peruskoulun Wilma- ja Microsoft-tunnukset lainkaan. En tiiä, onks tää kaikissa kunnissa samalla tavalla. Yksityises koulus varmasti nää tunnukset katoaa, kun koulut ei oo kunnan omistamii. Ja musta tuntuu, et toisessa paikkakunnassa tulis sit ihan uudet tunnukset koulun aloittaessa, ettei siis vanhat siirtyis uusille palvelimille lainkaan.

  Toki tietty kannattaa varmuuskopioida tilin tärkeitä tiedostoja omille laitteille tai henkilökohtaisille tileille muihin palveluihin siltä varalta, että ne katoais lopullisesti bittiavaruuteen.
  Harmittaa mun ylppäreiden tulokset... äikkä laski 10:llä pisteellä, ja ruotsista ja psylasta ois ollut muutama piste m:ään. Mut matikka nous 10:llä pisteellä.
  Höh, no ei meillä sit lakkiaisia pidetä kesäkuussa. :/ Aika tyhmää, kun onhan noilla ykkösil ja kakkosil kouluu normaalisti lähiopetuksena, eikä niis luokissa oo oikeestaan lainkaan turvavälejä. Miks ei ois sit voinut lakkiaisii pitää vaik ulkona?
  Ää, oon tääl kertonut tästä aiemmin, mut tuntuu vaan niin ärsyttävältä, että meidän lukiossa väitetään olevan vahvasti kiusaamista vastaan ja kuinka kaikki on tasa-arvoisia. Näköjään tää ei sit assburgereita koske, koska oon jäänyt porukoista ulkopuolelle ja kokenut jonkinsortin kiusaamista lukiossani... ja toisaalta ulkopuolelle jättämisen kerrotaan usein olevan yksi kiusaamisen muoto. Ja eräs täällä mulle kertoikin, että toi mun kokema kaltoinkohtelu on kiusaamista.

  Sori, oon vaan aika katkera siitä, kun oon joutunut tämmöistä kokemaan "suvaitsevassa koulussani". Oon kyl kuullut monesti, et KiVa-koulu- ja muut kiusaamisen vastaiset hankkeet ei olis varaanien koulussa onnistuneet. Meil ei kuitenkaan tommoisia hankkeita oo, on vaan toi suvaitsevaisen koulun... ja hieman vanhahtava huonojen oppilaiden koulun leima. :D
  Hmph, kyl ärsyttää tuol Ylilaudalla olla, kun siellä elämään kyllästyneet trollit homottelee ja haukkuu kaikella mahdollisella. Joo tiiän, että homottelu kuuluu lautakulttuuriin, mut on kyl törkeetä käyttäytyy junttimaisesti tolleen toisia kohtaan. En kyl yhtään ihmettele, miks tommoset hikyt ei mitään naisia oo löytänyt. :D

  Näitä tapauksia on mulla esiintynyt harvoin, mut nykyään tulee kyl tommosta nettikiusaamista koettuu enimmäkseen Yliksellä.
  qualitymonkey
  qualitymonkey
  Ylis on...... Omaa luokkaansa. Oisin ite varmana ihan liian herkkä sinne ni se on hyvä etten oo kirjottanu yhen yhtä viestii Sinne koskaa
  Lalamon
  Lalamon
  @qualitymonkey Joo, kyl siel tulee vähän ahdistava ja ikävä olo, kun huomaa tyyppien välillä kirjoittelevan ikäviä kommentteja itselle. On muun muassa mua kerran tai muutama homoiltu ja kerran huomiohuorailtu, ja tietty naisilta siellä on tapana käskeä postaa tissit. :/

  Ja tietty herkille ei toi sivusto kauheen sopis, tosin herkkä itekin oon. Välillä kun joku lähettelee jotain ikävää komenttii netissä, niin tulee mietittyy ikävystyneenä, että kirjoittikohan toi tosissaan, vai yrittikö se trollata. Tietty Ylilaudan lisäksi esim. Suomi24 on valtava vihapuheympäristö, mutta toisaalta on kyl välillä hassua ajatella, että ihmiset eläis normaalia elämää irl (tosin Ylilaudassa on jonkin verran näitä syrjääntyneitä miehiä), ja sit samalla ne jatkuvalla syötöllä trollausmielessä homottelee ja huorittelee muita anonyymisti netissä.
 • Lataa...
 • Lataa...
 • Lataa...
 • Lataa...

Uudet profiiliviestit


Nähdäänkö tota ukkoa Pekingissä ens vuonna vai oisko aika jäädä eläkkeelle?
Kuuntelen joululauluja ja täällä on ihan valkea maa. Tässä teen joululaulu soittolistaa.
Girlofpunk wrote on Elämäonliianuseinkurjaa's profile.
Hei ✨ Tervetuloa Varasijaan uusi Varaani! Tässä sinulle lämmintä juotavaa nyt kun kylmyys on tullut Suomeen ☕
Meillä on edessä muutto ensi kuussa isompaan asuntoon ja vauvan syntymiseen alle puolisen vuotta! Mihin tämä aika menee 😜😧🤰🏻
Voisin taas panostaa täällä käymiseen ja jutella teidän ihanien Varaanien kanssa 💕

Statistiikka

Viestiketjuja
6,154
Viestejä
77,380
Katsottu
1,163,887
Varaanit
512
Uusin jäsen
oonajh
Ylös Pohja