Varasija

Minkelii
Minkelii
Ei ollut tyhmä kysymys.
En ole täysin varma asiasta, mutta itselleni kävi viimeksi huhtikuussa niin että kaikki muut samaan paikkaan hakeneet saivat ennen mua tulokset ennakoiden hyväksytyksi tulemisesta ja mulle tuli myöhemmin heidän jälkeen ilmoitus, etten päässyt läpi.

Varmasti riippuu koulusta.
Kauanko siitä on kun luokkaisesi sai tulokset?
Lalamon
Lalamon
Aa, hyvä, etten kysynyt tyhmiä. 😅

En tiiä aivan tarkkaan, milloin hän viestin hyväksytyksi tulosta sai. Perjantaina oli kokeet, ja toinen koevaihe olisi torstaina. Sain klo 16 aikaan tiedon häneltä läpipääsystä (eli tähän mennessä tiedosta olisi ainakin noin kaksi tuntia). En tiiä, miten muilla meidän koulusta meni toi kyseinen koe. Meidän luokasta mun lisäksi kaksi (mukaan lukien tää tyyppi) haki kyseiseen kouluun. Tämä toinen on aika hiljainen henkilö, ettei hän kertonut kokeensa läpipääsystä vielä.
Minkelii
Minkelii
Aa joo kuulostaa samalta mihin yks mun luokkalainen haki ja pääsi läpi. Hän kertoi tuloksistaan joskus ennen klo 14.
Lalamon
Lalamon
Oho. 😶 Kuinka kauan sulla tarkalleen ottaen kesti saada tulos huhtikuussa hylätystä paikasta verrattuna hyväksyttyihin luokkalaisiisi? Mietin vaan, että onko vielä toivoa hyväksytyn tuloksen suhteen, vai mitenköhän tää koulu pisteytyksensä arvioi.
Minkelii
Minkelii
Jotain 35 minuuttia kesti saada tulos. Kyseessä on kuitenkin ihan eri paikka kuin sulla.
Mut todella jännittävää on varmasti odottaa tuloksia. Varsinkin jos noin kauan jaksavat pitää piinassa 😶
Lalamon
Lalamon
Oho, aika vähän kuitenkin kesti. :o Joo, toi saattaa olla myös koulukohtainen kysymyskin, missä ajassa tulee hyväksytyt ja hylätyt tulokset. Tuntuu samalla kummalta, että tieto edes hylätyksi tulossa on kestänyt näin pitkään. 😅

Ja joo, on tää tulosten odottelu tuskaa. 😅 Huomenna olisi mulla toiseen kouluun pääsykokeet, ja samalla muusta koulusta tulisi tieto ennakkotehtävien tuloksista. 🥶 Tällä samalla viikolla uskoisi vielä neljännestä paikasta tulevan ennakkotehtävien tulokset.
Minkelii
Minkelii
Hui 🥶
Toivottavasti pääset läpi ❤️
Lalamon
Lalamon
Kiitos! 🌸 Kohta alkaa pääsykokeet toiseen oppilaitokseen. Jännittää! 🥶
Minkelii
Minkelii
Tsemppiä! ❤️
Ylös Pohja