En tiedä saatanna

nipsuui2

Harjoittelija
Liittynyt
17.7.2024
Viestejä
2
Reaktioarvo
0
Hei, olen ihastunut työkaveriin ja saan siltä sillai signaaleja ja en tiiä onko se kiinnostunut musta. Se on mua about 10 vuotta vanhempi ja niin ihana tyyppi
 

irwikissa

Puff-lohikäärme
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
8,017
Reaktioarvo
5,780
Minkä ikäinen olet? Joskus ihastuneena kuvittelee saavansa signaaleja
 

Tulisydän

Keittiömeteorologi
Liittynyt
5.2.2021
Viestejä
1,715
Reaktioarvo
1,636
No, siis, se, että onko ikäero liian suuri, riippuu teidän kummankin iästä - ja myös henkisestä tasosta. Jos olet 18 v ja hän on 28, se voi olla hiukan liian outoa (toki laillista), mutta esim. 25 ja 35 ei ole enää niin paha. Sekin tosiaan vaikuttaa, että kuinka samalla tasolla olette henkisesti.
En tunne teitä kumpaakaan, joten en uskalla mennä paljoa neuvomaan, ja kerron vain omia mielipiteitäni... mutta niin. Minkä ikäisiä olette?

Itsehän olin kerran ihastunut henkilöön, joka oli minua useamman kymmenen vuotta vanhempi... :''D Luojan kiitos, että tunne jäi yksipuoliseksi. Oikeastihan en halunnut hänen kanssaan muuta kuin olla kaveri, mutta tunteet elivät vähän omaa elämäänsä... En koskaan edes kertonut hänelle.
Itsestäni tuntuisi oudolta seurustella ihmisen kanssa, joka olisi minua yli 10 vuotta vanhempi. Kymmenenkin olisi ehkä liikaa. Esim. 5 vuoden ikäero kävisi kyllä. En tosin tuomitse niitä, joilla on suurempikin ikäero. Loppujen lopuksi lähinnä sillä on merkitystä, kuinka hyvin pari tulee toimeen keskenään. Entisellä presidenttiparillammehan oli ikäeroa 30 v.
 

Tulisydän

Keittiömeteorologi
Liittynyt
5.2.2021
Viestejä
1,715
Reaktioarvo
1,636
(En tiedä, kysyitkö tuota vastaustani, mutta kirjoitin sen silti... En tiedä, onko siitä hyötyä, mutta toivottavasti. :''D)
 
Ylös Pohja