Tulisydän
Reaktioarvo
1,261

Vieraskirja Viimeisin toiminta Uusimmat viestit Tietoja Saavutukset

 • No niin, tästä starttaa sit toinen työharjoittelupäivä!
  Miks mää nyt näin harvinaisen väsynyt olen tänään? ._. Okei, tulihan tuossa eilen kyllä valvottua hieman liian myöhään... mutta ei tän nyt pelkästään siitä luulis johtuvan.

  Saattaa hyvin olla olla jonkin sortin flunssa - se samainen, mikä mun vanhemmillakin on nyt näinä viime päivinä ollut.
  Korona sen ei kuitenkaan luulis olevan, koska testi näytti negatiivista. Se tosin oli pelkkä epävarma kotitesti - mutta me kuitenkin otettiin samanlainen testi kaikilta viideltä perheenjäseneltä, ja kaikilla oli negatiivinen, joten kai se on silloin aika todennäköistä, että testitulos oli jopa totta? Eikös? 🤔
  Aaaaaa
  Vastaispa toi yks mun viestiin jo... D: Kysyin sitä pelaamaan Minecraftia - lähetin sen kysymyksen jo puolisentoista tuntia sitten, mutta se ei oo vieläkään ees kattonut koko viestiä. Kräääh.
  Voe elämä. Odottavan aika on tosiaankin pitkä. Toivottavasti se nyt ees vastaa ennen kuin mun pitää jo ruveta mennä nukkumaan...
  Tulisydän
  Tulisydän
  @Asiallinenihminen Myönnän kyllä itsekin syyllistyväni vähän liiankin usein tähän viestien vastaamisen kanssa vitkasteluun... :'D Joten ymmärrän henkilöä sinänsä oikein hyvin.

  Mutta silti. Saispa jo sen vastauksen siltä...! Äää D::
  Asiallinenihminen
  Tulisydän
  Tulisydän
  Nyt se viimein vastas. Meinas, ettei se jaksa enää tänään. No jaa, totta puhuen en olis minäkään enää jaksanut. :P
  Noh, ehkä huomenna sitten.
  Katsoin Doctor Whota tossa hetki sitten (kausi 8, jakso 1), ja heti saatuani sen jakson loppuun mulla alkoi ihan yllättäen soimaan päässä Built By Titanin biisi "The Darkness". Ehkä siinä biisissä sit oli jotenkin samantyyppinen tunnelma kuin sen jakson lopussa? En mää tiiä. :--D
  En itse asiassa muista, missä oon kuullut ko. biisin aikasemmin. Spotifyn ehdotuksissa, ehkä? Vai kaverinko kanssa kuunneltu joskus? Hmm. En tiiä. Mutta hyvä biisi joka tapauksessa!


  Juu, jaoinpahan teille vaan nyt tälläsen varsin randomin asian päivästäni. :Ddd


  Hmm. Pitäis tästä kyllä mennä syömään. Ja sit vois kans koittaa kysyä yhtä tyyppiä pelaamaan Minecraftia mun kans... Jos vaan uskallan D: Ja jos se näkee sen viestin.
  Tulisydän
  Tulisydän
  Juu... kysyin sitä tyyppiä sit pelaamaan. :00
  Se ei oo vaan vielä vastannu mun viestiin... Eikä oo ees ollu paikalla Instagramissa pariin tuntiin. Äää, vastais jo D:::
  Tulisydän
  Tulisydän
  No nyt se vastas. Mutta se sanoi, ettei se oo kotona. Höh... Noh, ei sitte. :P
  Hard dance on kyllä hieno musiikkityyli. 😌👌🏻
  Tänään tuli sitten käytyä äänestämässä vaaleissa elämäni ensimmäistä kertaa. :0

  Yllätyin iloisesti siitä, kuinka helppoa se oli! Varmaan se oli tällä kertaa tehty vielä tavallistakin yksinkertaisemmaksi tän pandemian takia - mutta juu. Sais olla noin helppoa tavallisestikin.
  No niin, tästä alkais sit eka päivä leiriapuohjaajan hommissa. D:
  Tulisydän
  Tulisydän
  Väsyttää - koska ei ollenkaan mikään parhaasti nukuttu yö takana... Ja mun kielessä on joku ärsyttävä kipee näppylä. :<
  Noh, elämä on.
  Jokudemittäjä__
  Jokudemittäjä__
  Tsemppiä!
  Tulisydän
  Tulisydän
  Kiitos!

  Eilinen meni itse asiassa oikein hyvin! c: Meidän apuohjaajien tehtävänä siellä leirillä on siis pitää tehtävärasteja - ja oli kivaa eilen, kun vastasin yhdestä rastista mun parhaan kaverin (plus yhden kolmannen tyypin) kanssa, niin sain sit hengailla sen kanssa samalla. Heiteltiin frisbeetä ajankuluksi sillä aikaa, kun odoteltiin seuraavia leiriläisiä saapuviksi rastille. :D

  Tänään mun oliskin sitten määrä olla vastaamassa eri rastista kuin se mun kaveri... Erään toisen henkilön kanssa. Onneks ei oo ihan tuntematon tyyppi, vaan oon jutellut sen kanssa pikkasen aikaisemminkin (kyseessä nimittäin sattuu olemaan se sama tyyppi, joka eilen oli pitämässä rastia mun ja mun kaverin kanssa). Kyllä mää uskoakseni tähän pystyn. :0
  Oho, taas vaihteeks unohtui päiväruoka välistä... 😅

  Oon koittanut nyt tässä viime aikoina saada mun ruokailurytmiä taas kuntoon kevätlukukauden koulukiireiden ja -stressin jäljiltä, ja melko hyvin se on onnistunutkin - mutta nyt taas näköjään pääsi se syöminen unohtumaan. :'D Noh, syön sentään nyt.
  hemulinlada
  hemulinlada
  ohopsss, no ei se nyt sentään mikään maailmanloppu oo jos jää välistä yks ateria :)
  irwikissa
  irwikissa
  Syömisen muistaminen on yllättävän vaikeaa.
  Olen monesti huomannut että Oho tulipa siivottua 7 tuntia enkä sitten syönytkään vaikka piti:')
  No niin... Taidan minäkin nyt vihdoin painua nukkumaan tästä. Öitä, Varasija!
  Kappas kehveliä - ne mun varpaissa olleet tummanvioletit läikät tosiaan on muuttuneet jo pikkasen terveemmän värisiksi! Oon nyt syönyt tätä yhtä lääkettä suunnilleen viikon verran, ja kyllä se on tosiaankin tainnut ehtiä jo vähäsen vaikuttamaan. (...mikä ei tietenkään ole mikään kauhean suuri yllätys, sillä olihan samaisesta lääkkeestä viimeksikin hyvin suuri apu.) Edistystä tapahtuu, jee! :)

  Sivuvaikutuksetkaan, joita tästä lääkkeestä on tullut, ei oo onneks olleet hirveen suuria. Muutamana ekana päivänä oli vähäsen jotain rintakipuja ja päänsärkyjä sekä pulssi nousi helposti aika korkeeksi - mutta nyt niitä sivuvaikutuksia ei onneks oo enää näkynyt. Keho on tainnut jo ehtiä tottua aineeseen sen verran.

  ...Ja nyt pois täältä Varasijasta roikkumasta ja pukemaan vihdoin ne sukat jalkaan, jotka nähtävästi pääsivät unohtumaan. ',:I Sekin edesauttaa verenkiertoa, jos pitää paikat lämpiminä. Vaikka ei tuolla ulkona onneks ihan hirveen kylmä ole tänään - mutta niih.
  Kävin tossa pari päivää sit lääkärissä, ja sain reseptin siihen samaiseen verenkiertolääkkeeseen, jota joskus aiemminkin olin syönyt. c: Sillon siitä oli tosi iso hyöty mun varpaille - toivottavasti nytkin! Otin sitä nyt tänä aamuna ensimmäisen kapselin. (Jännityksellä ootellessa sitte, että minkähänlaiset sivuvaikutukset tällä kertaa tulee, kun tän lääkkeen syömisen aloitan. :-P Välttämättä ei mitään... mutta katsotaan.)

  (Jännä muuten, kun olin kuvitellut, että ko. lääkkeen valmistus oli lopetettu, mutta kyllä sitä vaan nyt sai ihan hyvin. Ehkä sen valmistuksessa oli vaan joku tauko? Nää lääkkeet kyllä on tällä kertaa eri näköisiä kuin viimeks - sillon oli pyöreitä litteitä tabletteja, nyt mustapapua muistuttavia kapseleita - joten voihan se olla, että ne piti lääkkeen myynnistä taukoa sen uudistamisen ajaksi? 🤔)
  Höh - äsken oli ton yhden kesäleirin etäsuunnittelupalaveri, mutta mun kaveri ei tullutkaan sinne paikalle. :< (Me siis ollaan kumpikin menossa apuohjaajiksi tälle leirille.) Pistin sille viestiä ja koitin soittaa sille, mutten saanut sitä kiinni. Yleensä se on tullut paikalle, muttei näemmä jostain syystä tällä kertaa. Noh, ei sitten - osallistuin siihen palaveriin sitten vaan "yksin" niitten tuntemattomien ihmisten kanssa. :-P
  Tulisydän
  Tulisydän
  Se ei vaan oo vieläkään kattonut mun viestejä, jotka lähetin parisen tuntia sitten. WhatsAppin mukaan se on ollut paikalla siellä viimeks ennen viittä. D:
  Ihmettelen vaan siks, kun tavallisesti se on vähän väliä tarkistelemassa somea.
  Tulisydän
  Tulisydän
  Mä jopa viestittelin tänään sen kanssa Wapissa vielä ennen viittä. D:


  Menikö niitten koko perheen netti- ja puhelinyhteydet yhtäkkiä alas? Vai joutuiko ko. henkilö jonkun ajoneuvon yliajamaksi, tai putosi kalliolta tai jostain muualta korkeelta? Räjähtikö niitten talo?
  ಠ_ಠ ಠ_ಠ ಠ_ಠ
  Tulisydän
  Tulisydän
  Noniin, kattohan se ne mun viestit vihdoinkin. Ei siis ollutkaan kuollut. :D
  he eivät tiedä.jpg


  Heheh.
  Pitäis varmaan nukkuu vähän enemmän, se vois tehrä ihan terää...
  Tulisydän
  Tulisydän
  Keskittymistä ne pakko-oireet ainakin häiritsee. ಠ_ಠ
  Tekstinkirjoituslaatikon, viestien ynnä muitten paikkaa siinä ruudulla pitää säätää/hienosäätää jatkuvasti - ja harvoin ne siltikään tuntuu olevan täysin "ideaalisessa" kohtaa - ruudulla näkyvää sivua pitää jatkuvasti heiluttaa/nitkuttaa ylös alas (koska muuten tuntuu siltä, että sitä ruutua jotenkin "kutittaa" liikaa?? Niinkun se mukamas olis mun oma kehonosa? Tai jotain??), ja mitä vielä... Jos oon kirjoittamassa lausetta ja joudun jostain syystä jättämään sen hetkeksi kesken, niin ennen kuin voin taas jatkaa kirjoittamista, yleensä siitä lauseesta pitää kumittaa pois sen verran, että tuntuu taas riittävän mukavalta jatkaa kirjoittamista. Tää ei kyllä onneks oo niin häiritsevä pakkomielle kuin noi kaks ensimmäistä.
  (Ja jos, qualitymonkey, satut lukemaan tän, niin anteeksipyyntöni jo etukäteen... D:: )
  Tulisydän
  Tulisydän
  Tulisydän
  Tulisydän
  Pitäisköhän taas ruveta virkkaamaan? Tai aloittaa neulominen? Eihän sitä ikinä tiedä, vaikka sen tapainen rauhoittava tekeminen auttaiskin näihin oireisiin. Hmm. :unsure:
  Jaahas, se ois sitten viikon antibioottikuuri.
  Tulisydän
  Tulisydän
  Auts. D: Korvatulehdukset ei kyllä oo kivoja.

  Mun varpaat kylmettyy aina jossain määrin talvisin (Johtuu varmaankin ainakin osittain siitä, että tulin kerran pienenä luistelleeksi liian pienillä luistimilla, minkä tuloksena jäädytin mun varpaat aika kivasti), ja toisinaan ne tulehtuukin sen takia. Nää varvasongelmat on siis mulle jo varsin arkipäivää. D:
  Kävin sitten eilen lääkärin (etä)vastaanotolla, ja sain määräyksen näihin antibioottipillereihin ja voiteeseen, joilla ois tarkotus hoitaa tää tulehdus pois. Sen jälkeen olis kuulemma luvassa reumatestit (Todennäkösemmin mulla ei semmosta ole, mutta pitäähän kaikki testata) - ja sen jälkeen vissiin varattais uus lääkäriaika, jossa koitan saada reseptin johonkin näitten varpaiden verenkiertoa parantavaan tököttiin.
  Söin muuten yhdessä vaiheessa lääkärin määräyksestä yhtä lääkettä, joka paransi mun varpaiden verenkiertoa ja vähensi siten niitten violettiutta ja muita ongelmia aika kivastikin - mutta sitten sen lääkkeen valmistus loppui, enkä sen jälkeen oo tullut löytäneeksi vastaavaa lääkettä. Harmi, oli kiva lääke. Toivon mukaan saadaan nyt vihdoin resepti johonkin vastaavaan.
  Peruukkiteline
  Peruukkiteline
  Oi joi! D: Paranemisia varpaillesi! <3
  Tulisydän
  Tulisydän
  Kiitos D:
 • Lataa...
 • Lataa...
 • Lataa...
 • Lataa...

Uudet profiiliviestit

Älä koskaan ajattele, ettet ole kyllin hyvä. Uskon, että ihmiset arvostavat sinua oman mittapuusi mukaan 💕
Girlofpunk wrote on setastalin's profile.
Hei ja tervetuloa Varasijaan 💜
Girlofpunk wrote on HuolenMurtama's profile.
Hei ja tervetuloa Varasijaan! ✨🤩
Tällä viikolla päästään miehen kanssa sisustamaan asuntoa vauvan tavaroilla 😍 Pinnasänky ja hoitopöytä saapuvat nyt maanantaina sekä tiistaina 🥰

Statistiikka

Viestiketjuja
7,125
Viestejä
88,250
Katsottu
1,826,035
Varaanit
590
Uusin jäsen
janw3
Ylös Pohja