Roolipelit Varasijan Nälkäpeli I

Riisitassu

Jokapaikanhöylä
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
808
Reaktioarvo
1,256
Niin, milloin ois hyvä järkätä seuraava peli, pitäisikö näitä pitää aina tietyin väliajoin? Ehdotuksia? Voin kyllä pysyä hostina jos kaikille käy, tää oli oikein hauska kokemus.

Ja onko muuta palautetta tästä, ruusuja ja risuja? :D Parannettavaa?
Ei kovin usein, koska "hohdokkuus" katoaa.
 

immortalem

Antikristus
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
25.3.2021
Viestejä
5,148
Reaktioarvo
5,467
Olisko parin kuukauden välein ok? Joka toisen kuun alussa. Tää nyt osui näin keskelle kuukautta, niin seuraava voitaisiin järjestää kesäkuun alussa, kolmas elokuun alussa jne. Sillä aikavälillä ei ehkä tulisi Nälkäpeli-ähkyä, pelkään että kuukauden välein menisi liian tiukille koska nää pelit voi kuitenkin kestää parikin viikkoa, jos sellainen kierros osuu simulaattorissa kohdalle.

Toi irwikissan idea voittajalle merkin antamisesta on muuten tosi kiva, ehdottomasti kannatan! @varasija
 
Liittynyt
3.2.2021
Viestejä
1,068
Reaktioarvo
1,522
No vau, en tosiaan odottanut voittavani. 🤯 Kiitos vaan kaikille onnitteluista. Ja onnittelut @Jokudemittäjä__ lle toisesta sijasta ja pahoittelut, että tein loppufinaalissa mitä tein. :D

Olen samaa mieltä, että uusi Nälkäpeli parin kuukauden välein (tai milloin järjestäjä haluaa/ehtiikään tehdä) kuulostaa hyvältä aikataululta. 👍 En juuri nyt keksi ainakaan mitään risuja tästä kokemuksesta, immortalem järkkäsi oikein hyvin ja sujuvasti ja kaikkea oli viihdyttävää seurata.
 
Ylös Pohja