Aihe vapaa eilinen baarikierros ei päätyny hyvin...

rätvänä

Asiantuntija
Liittynyt
10.2.2021
Viestejä
222
Reaktioarvo
317
siis hän sormetti minuu, mutta siinä kohtaa olin sanonu että voit hieroo vähän alempaa (vaikka sit yhessä kohtaa muistan sanoneeni "oota", mutta oltiin anyway jatkettu, etten sit muista mitä olin pyytäny oottaa... ellei sit tossa kohtaa tullu jo vähän katumusta).
hälle en oikeestaan mitään tehny. yritin hälle antaa handjobin ja bj:n, mutta ei ollu oikein suostunu, niin annoin olla (runkkas ite ittensä).

kaikki on fine :)
Ok, kiva kuulla vielä varmistus siitä et tuossa on ollut molemminpuolisuutta ja sullekin jäi sellainen kokonaiskuva, että kaikki meni hyvin!

En tiedä että nostelenko keskustelua vähän turhaan (sori siitä), mut tämän viestin perusteella mietin vielä et oliko tuo "oota"-tilanne siis kuitenkin sellainen, että tulit kuulluksi/pysähtyikö R oottamaan ja sitten hetken kuluttua yhdessä jatkoitte? Ymmärrän ettei kaikkea ehkä muista kovin tarkkaan ja varmasti sekin kertoo jotain et yleinen käsitys kokemuksesta on jees, mutta jos tuossa oli jotain epäselvyyttä, niin sitä varmaan kannattaa käydä vielä läpi vähintään tämän tyypin kanssa ja tarvittaessa muutenkin.
 
Ylös Pohja