Keho Patti viisaudenhampaan poiston jälkeen? (sis. kuvan lopussa)

haituvainen

Työsuojeluvaltuutettu
Liittynyt
1.4.2021
Viestejä
1,688
Reaktioarvo
1,687
Alkuun pakko sanoa, että tää viisaudenhampaan poiston jälkeinen kipu on taas ihan jäätävää :D: Toinen kerta, kun miulta on poistettu viisaudenhammas, tällä kertaa vasemmalta alhaalta ja viimeks oikeelta.

Sain kyllä onneks tikit jälleen ja hammas lähti taas oikein hyvin, mutta silti tuo hermokipu on jotain aika sietämätöntä. Onneks Burana on auttanut ihan hyvin ja on muuten ihan siedettävä olo, paitsi välillä ien ärtyy syömisestä.

Sain nyt jonkun ihan ihme patin ikeneen, eikä se oo ihan siinä poistokohassa mutta vieressä kuitenkin. Tuli varmaan pari päivää poisto-operaation jälkeen eikä semmoisia oo ennen tullut, joten veikkaan johtuvan tästä. Patti on tosi kipeä ainakin silloin kun pesen hampaita, ikävän tuntuinen D: Laitan tähän myös kuvan, koska vaikka meen huomenna hammaslääkäriin ja saan varmuuden, niin ehkä rauhottaa oloa jos on ollu jollain muullakin. Patti ei oo pahan tai ärtyneen näköinen, mutta jos koet suukuvat ällöinä niin sellainen on tässä alapuolella...
















Screenshot_20240723-023728_Photo Editor.jpg
 

haituvainen

Työsuojeluvaltuutettu
Liittynyt
1.4.2021
Viestejä
1,688
Reaktioarvo
1,687
Hammaslääkäri sanoi, ettei patti oo tulehtunut eikä myös oo mitään nestettä sisällä tms. (kuten arvelinkin, koska on ihan kova). Kuulemma miun ientä jotenkin siirreltiin viisaudenhampaan poistossa niin että se on ottanut damagea ja tämmösiä voi tulla joillekin. Saattaa kestää jopa 2kk ennen kuin patti lähtee, mutta kivun pitäs helpottua viimestään parissa viikossa. Haluisin silti kuulla jos jollain on ollu, että miten paranemisprosessi eteni D: On nimittäin ilkeen tuntunen ja tosi hallitseva kipu, ennen kaikkea just syödessä ja jos hammasharjalla osuu niin huhhuh D:::
 
Ylös Pohja