almanakka
Asiantuntija
- Liittynyt
- 8.2.2021
- Viestejä
- 455
- Reaktioarvo
- 400
Ainesosat
400ml kookoskermaa (Suosittelen: Pirkka parhaat kookoskerma. En suosittele: Urtekram coconut cream)
200g pehmeitä taateleita
55ml kasvipohjaista maitoa
30g tummaa kaakaojauhetta
1. Lisää pehmeät ja tahmaiset taatelit tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen. Jos niissä on kiviä, poista ne ensin. Aja sileäksi tahnaksi, lisää tarvittaessa pari ruokalusikallista kuumaa vettä. Pienet sattumat eivät haittaa.
2. Lisää kookoskerma kulhoon ja vatkaa vispilällä pehmeäksi vaahdoksi. Tähän käytetään kookoskerman paksua osaa, nesteen voi käyttää johonkin muuhun. Suosittelen lämpimästi ainesosissa mainittua Pirkkaa, jossa nestettä ei ole ollenkaan, mutta on varmasti muitakin merkkejä jotka toimivat yhtä hyvin.
3. Sekoita vaahdon joukkoon taatelitahna, maito ja kaakaojauhe. Siirrä massa pakastusta kestävään astiaan ja anna jähmettyä noin neljän tunnin ajan. Joukkoon voi lisätä mieleisiä sattumia tai muuta ekstraa, minä laitoin maapähkinävoita.
400ml kookoskermaa (Suosittelen: Pirkka parhaat kookoskerma. En suosittele: Urtekram coconut cream)
200g pehmeitä taateleita
55ml kasvipohjaista maitoa
30g tummaa kaakaojauhetta
1. Lisää pehmeät ja tahmaiset taatelit tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen. Jos niissä on kiviä, poista ne ensin. Aja sileäksi tahnaksi, lisää tarvittaessa pari ruokalusikallista kuumaa vettä. Pienet sattumat eivät haittaa.
2. Lisää kookoskerma kulhoon ja vatkaa vispilällä pehmeäksi vaahdoksi. Tähän käytetään kookoskerman paksua osaa, nesteen voi käyttää johonkin muuhun. Suosittelen lämpimästi ainesosissa mainittua Pirkkaa, jossa nestettä ei ole ollenkaan, mutta on varmasti muitakin merkkejä jotka toimivat yhtä hyvin.
3. Sekoita vaahdon joukkoon taatelitahna, maito ja kaakaojauhe. Siirrä massa pakastusta kestävään astiaan ja anna jähmettyä noin neljän tunnin ajan. Joukkoon voi lisätä mieleisiä sattumia tai muuta ekstraa, minä laitoin maapähkinävoita.