Aihe vapaa En tiiä saatana

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
No juu

Onneks on ees yks ihminen tai pari ainaski who support my gayness koska mun iskä ja veli suhtautuu niin nihkeesti muun muassa ei pidä pridesta.


Mut sit välil aattelen et sil ei ees oo välii jos tuun olee miehen kaa.


Mut sit tajusin et ei vittu totta kai sillä on väliä XDDDDDDDD en mä heteroks sillä muutu ikinä vaikka oisin miehen kaa tai vaikka oisin jopa EUNKWANGIN kaa koska vaikka se kuinka olis mun soulmate niin ei ne muut pyyhkiydy vaan pois sillä XDDDDDDD tai ei ainakaan vielä oo pyyhkiytyny niinku näkyy..
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
You know what this is really starting to be hilarious lmao. Miten oon niin hyper niinku olisin väsyny mut mun ei pitäis olla väsyny?????

Ehkä oon muuten vaa hyper.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
On se kiva kuinka kaikki on niin sekasin


KAIKKI

en kohta enää edes yritä 😌😌😌😌


GIVE UP 😭🤭💕
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Huoh

Ja mitä vittua minä nyt sitten teen,,,,, 😭😭😭😭😭😭
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Tekee mieli heittää kaikki asiat roskikseen siis silleen että haluun heittää koko mun menneisyyteni roskikseen ja unohtaa vittu kaiken ja olla viimein vapaa mutta en koskaan ikinä koskaan tuu ymmärtämään ja mun käsitys elämästä on lopullisesti vinoutunut sitä ei korjata enää koskaan piste.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Joten kai tämä on sitten vaa tämmöstä käsien heiluttelua silleen "idc what i'm even doing" tästä loppuun saakka.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
IDK I DON'T UNDERSTAND HOW MY BRAIN WORKS i don't understand how my brain works thats the thing thats the whole thing 😩😩😩😩😩😩

Mutta oikeestaa se auttaa kun tajuan että tosiaan, ilmeisesti mun aivot vaan sekoilee jotain ihan omiaan. Ei mun honestly tarvikaa ymmärtää. Ehkä mä voinkin suhtautua siihen silleen neutraalisti et jaaha taas jotain aivan ihmeellistä mutta ei se minua häiritse.

Sitten kun tajuaa kuinka mun koko elämä on ollu tätä samaa vitun sekoilua niin sen periaatteessa ymmärtää ettei kyse ole edes mistään tärkeästä jutusta. Sitä luulee että se on tärkeä mutta oikeasti se on yhdentekevää mitä mun pää sekoaa itsekseen vuodesta toiseen. Luulin että se tarkoittaa jotain mutta ei se taidakaan tarkoittaa yhtään mitään.

No joo

Mutta i'm gonna be so pissed jos se ei ookaan niin että kuoleman jälkeen kaikki on crystal clear.

Jos lakkaan vaan olemasta tai jos en mutta asiat ei silti oo sellasia että tajuaisin ne niin i'm gonna be SO pissed lmao. Joten siinä mielessä toivon fraserin olevan oikeassa idk.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Vitun vitun vitun vitun vittu

Oon oikeasti vihannut elämääni varmaan ensihetkestä lähtien tai viimeistään varmaan 6-vuotiaana niin juu ja kaikki periaatteessa yhden ainoan vitun asian takia. Ja katotaa vaa ku oon joku 90 jos elän sinne saakka niin mul on edelleen sama ongelma.

Must se on hauskaa kuinka se mitä periaatteessa eniten haluaisin on kääntää aikaa taaksepäin niin että voisin olla taas sen joku 3v koska tosiaan muistelisin että silloin olin ehkä vielä normaali eikä juuri ollut ongelmaa. Tosin mulla On vain yksi muisto minkä tiedän varmasti olevan sieltä 2001. Muista en ole varma vaikka niissäkin olin tosi pieni. Mutta ainakin tiedän sen ja se on oikeasti ehkä ainut muisto mistä tiedän melko varmasti että mulla ei ollut mitään ongelmaa, ja se oli hautajaisista/jostain vastaavasta :D mutta olin varmaankin periaatteessa onnellisimmillani silloin koska ehkä se sitten tosiaa oli ennen kun mulle kehitty mitään ongelmaa. Nyt elämä ei oo ollu enää ees siedettävää ainakaan 16 vuoteen tai jotain. Eli siis lähes kokonaan täysin sietämätöntä, vain ne muutamat vuodet sieltä aivan alusta on ollu ok koska mulla ei ollu vielä mitään ongelmaa. Mutta sen jälkeen kun mulle kehittyi ongelma niin se on ollu sitten tosiaan pysyvä. Eikä siihen oo ratkaisua :D

Oon vaan koko ajan silleen "what do i do now :) what should i do? :) How should i live? Why do i live? Can i do what i want? What this means, what that means? What do i do? Did i do something wrong back then? Can i do absolutely anything? Do i have rules? SHOULD i make rules for myself? Or how should i live? Whats the meaning? Why? What if i do this? What if i do that? What if i don't care? What if i do what i want? What if i don't do what i want, what if i obey the rules? Should i change the rules? If i don't have rules what do i do then? What is life about?" Ja kaikkea muuta vastaavaa.

Jokaisen pitäis ymmärtää et jos tollasta on lapsesta asti niin kuka vittu siinä enää ymmärtää elämästä hevonvittuakaan, enää näin aikuisenakaan...
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Siis jonkinlainen "ajatusvääristymähän" tuo kai on mutta en oikein ymmärrä mistä sellainen tulee ja kuinka sen voi korjata. Ja sitten kun se on korjattu niin mitä sitten 🙃 how do i live the rest of my life, for fucks sake

Ja niinku jos se on ajatusvääristymä niin johtuuko se siitä että oon ollu lapsi (eli tyhmä, koska lapset on tyhmiä aina eikä tajua mistään mitään, sehän on selvä :D eihä sitä voikaan tajuta kun ei oo vielä oppinu maailmasta paljoakaan?) Vai häh?

Tai niinkun tietysti elämä on todella mystinen asia lapselle, vielä eri tavalla kai kuin aikuisena.

Totta kai (????? Tai ainakin minä??) Sitä ihmettelee että mitä ihmiset duunaa, miten ne käyttää aikansa, mitäs täällä kuuluis tehdä jne.

Tai ainakin mulla se lähti siitä (tai jos ei lähtenyt niin se oli kummiskin aika alussa) että tosiaan olin kai kotona, en tiedä oliko se viikonloppu vai loma tai joku mutta taisin olla just siihen aikaan kotona millon oisin muuten ollu koulussa tai jotain, ja en tiedä olinko tylsistynyt vai mitä, mutta aloin ajatella aivan saatanan ahdistavia asioita tyyliin just että mitä järkee missään jne. Siis silleen olin ihan että niinku ".... Mitä ihmiset tekee" niinkun ei siinä muuten varmaan mitään jos en ois ollut niin JUMALATTOMAN ahdistunut. Jotenki sitä ahdistusta ei voi oikein edes kuvailla. se jotenki täysin tuntui kääntävän kaiken päälaelleen ja niinku ei, en tykkää. En tiedä olisko siinä auttanut jos joku ois voinu vastata mun eksistentiaalisiin? Kysymyksiin tai jos ei vastata niin puhua niistä kuitenkin mun kanssa. Mä en kuitenkaan muista että puhuinko esim vanhemmille tai kellekään.

Siis mikä vittu mua vaivaa? Onks ees normaalia tai niiku yleistä että lapsi miettii tollasia ja ahdistuu niin jumalattoman paljon. Koska mul kai oli vaa jotenki sellane olo että mä en oikeesti ymmärrä ollenkaan mistä elämässä on kysymys. No onhan mulla vieläkin sellanen olo. Mutta tosiaan, sen takia kai (viimeistään, jos ei jo aiemmin) aloin luoda itselleni sääntöjä koska mietin että jos niin on tarkoitus tehdä jotenkin?? Koska en tiennyt mitä vittua tehdä XD ?????? Niin sitten yritin kai noudattaa niitä täysin mutta sitten ennen pitkää aloin kyseenalaistamaan sitäkin (vaikka kyseenalaistin jo siinä niiden luomisvaiheessa) ja sitten olin taas silleen vauuuuuu mitä teen :DDDDDDDDD 2015 oli se aivan törkee kriisi kun putosin tyhjän päälle mutta ennen sitä oli ollu kai ihan kauhea kriisi jo 2010 ja en tiiä saatana :D



MITÄ MUN AIVOTOIMINTA oikeen on

Siis tässähän sen huomaa että ei tässä oo koskaan ollu mitään järkeä KAI???????? mutta mistä vitusta se sitten kaikki johtuu saatana? Onko tämä ocd? Ja jos on, mitä mun pitäis tehdä? Miten elää?


Niiku MITÄ

entä jos vaan heitän kaiken helvettiin ja oon silleen mitään tollasta paskaa ei ole edes olemassakaan

Se ois tosi vapauttavaa jos tajuis sen TÄYSIN että mitään tollasta paskaa ei ole MITENKÄÄN edes olemassakaan.

Mutta voinko olla varma siitä

Mikähän on se totuus häh




VAI mitä saatanaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Luulisin että toi nimenomaan on vittu ocd tai joku saatanan vittu mistä minä tiiän

Luulen että ocd

Mutta

MUTTA

tarkottaako toi että oon jotenkin poikkeuksellisen ajatteleva ihminen (ja lapsi ollu) koska ei yleensä lapset oo tollasia. Ne ei jumiudu ajattelee asioita noin eikä niillä pitäis olla tollasia ongelmia. Niin onkse vaan sitä et siks se asia on kehittynyt et mun LUONNE on sellanen. Et oon vaa yksinkertaisesti luonteeltani ollut... Sellanen että ajattelen niin paljon ja niin syvällisiä ja hankalia (ja typeriä ja turhia) asioita.

Emmä kestä jos mun elämäni järkyin ongelma johtuu vaan siitä mikä mun LUONNE syntyjään on 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 anna mun oikeesti nauraa mä hajoonnnn

Just tän takia haluisin että oisin ollu sellanen vilkas lapsi jolla ei oo ees aikaa ajatella. Vittu oon kateellinen sellasille. Mut oon ollu ilmeisesti sellanen hiljainen, yksin viihtyvä, suht rauhallinen, omituinen lapsi. Vittu antaisin vasemman käteni siitä että oisin ollu mieluummin sellanen vilkas. Mutta en. Uskon että silloin tää ei koskaan ois päässyt kehittymään.

Koska jos lapsi on sellanen, todella vilkas ja sellanen joka KOKO AJAN menee ja tekee jotain niin eihän sillä vittu oo aikaa ajatella? Miks vitussa mä en voinut olla sellainen? Minkä vitun takia mun piti näköjään uppoutua ajatuksiini? Ihan VITUN PASKAA :DD

(Ja niinku kuka tahansa näkee niin se ajatuksiin uppoutuminen jatkuu kyllä edelleen ihan samaan tyyliin XDDDDD)

voi vittujen kevät xD


Siis mitä vitun paskaa, antaisin tosiaa vasemman käteni siitä että en ois koskaan ollut ajatuksiin uppoutuva. Olisin takuuvarmasti säästynyt elämäni hirveimmiltä kivuilta. Koska tosiaan en usko et mikään muu on juurikaan sattunut yhtä paljon. Mikään tuskin on ollu vaikeempi ongelma. Koska tää on niin perustavanlaatunen. Ku se on sitä eksistentialismia. Joka on johtanut siihen että alan kehittämää jotain vitun sääntöjä ja miettimään "mitä vittua mun PITÄÄ tehä" siis huom PITÄÄ. ihan ku jonku pitäs päättää mun puolesta tai jotain. Enköhä mä vittu päätä ihan ite kaiken ja kai mä saan tehä mitä haluun ja vittu sekoilla menemään. Kuka vittu estää? Miksen vaan päästäis irti ihan kaikesta, ihan kaikesta, siis IHAN KAIKESTA. ajattelin että en voi mutta miksen voisi? Kuka vittu mua estää? Jos voin tehdä jotain miksen tekis? Ei se väärinkään silloin voi olla jos kerran voin tehdä sen. Ei kai yhtään mikään voi olla väärin. En mä tiedä?

Jep, vihaan nii paljo mun luonnetta.


Sen takia en liikukaan koska ei mulla oo aikaa liikkua koska mä ✨ AJATTELEN✨

Vittu vau niiku mihin kukaan mitään esim liikuntaa tarvii ku voi AJATELLA vaan ja tyyliin istua.



En mä saatana tiedä.

Odotan kyllä tosiaan siinä mielessä sitä kuolemaa jos vihdoin löytyis vastaukset ja rauha. Vittu. XD ku sitä rauhaa ei KOKO ELÄMÄNSÄ aikana onnistu saamaan niin ehkä sitten kuoleman jälkeen viimein. Sillee "GEEZ oh THIS is what peace feels like, wow 😳"

Taivaassa (jos se on niin) tuskin ainakaan tarvii miettiä "MITÄ MÄ TEEN NYT MITEN RATKASEN TÄN ONGELMAN mitä ja mitä ja mitä" yms. Ehkä silloin oon VIIMEINKIN oikeasti vapaa. En kyllä osaa kuvitellakaan sitä
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
XDDD en voi lakata nauramasta tälle vaik oon nähny tän jo useamman kerran:

Srsly can he be my boyfriend xDDd or am i too small for him lmao. Well, i'm still fat tho cause its a wide spectrum lmao but id DEF say i'm fat.

On niin mukavaa nähdä kerrankin jätkä joka TYKKÄÄ läskeistä tytöistä MUTTA in a wholesome way like that. It doesnt make you feel creeped out. It just makes you feel nice lol or something.

Cause you don't hear a lot of that so yea it's nice for a change.

I guess it makes my confidence go 📈
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
+ one fat admirer said he likes double chins well i got one come here baby 🌚😂 lmaooooooo no its great to hear that for a change plsssssss
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Its just weird that theres a word like fat admirer because there isnt any skinny admirer category like that 🤭 cause almost everyone is a skinny admirer XD.

Ja siis mä en ainakaan sinänsä kutsuis itseäni mikskään tollaseks mut onhan sekin totta et some of my crushes have been fat for example villu, right????? So???? :D yea well

But i still wouldnt say i'm a fat admirer but i just rather don't have any preferences and i love the person regardless of their size tho. Like. I'm never gonna be that person who would stop loving someone if their weight changes??????? And i wouldnt stop being attracted to them either? I just think people of all sizes are my taste you know.


Like idk, its similar ku eunkwang näytti niin hyvält sillon ku se oli aika laiha sillo joskus nuorempan mut ei mul oo mitää preferenssii ku nyt lihaksikkaampana se näyttää edelleen tasan yhtä hyvält. I just wouldnt stop being attracted to him in any case ja sama muidenkin kohal, if i like someone i like someone eikä silloin mikään fyysinen muutos varmaankaan voi saada mun tunteita kuolee xd




Anyways


On niin kiva kuulla välillä sitäkin et munki kroppa voi olla joidenkin mielestä ihan täydellinen 🥺 vaikka mä nyt jäänkin aika lailla siihen keskelle, en oo hoikka missään nimessä, oon läski mutta en niin iso kuin joku bbw (luulen et bbw tarkottaa isompaa kuin minä). Mutta kai kaikille kehotyypeille löytyy omat ihailijansa niin enpä mäkään oo kaikkien mielestä ruma (t. Kaikki ne jätkät jotka on sanonu mua kauniiks, koita ny muistaa se et sul on todistusaineistoa siitä et et oo kaikkien mielestä ruma xDdd)


Tai niin, voihan sitä olettaa et kaikki ne valehteli tai niil oli joku veto et ahahha mee sanoo tolle läskille et tykkäät siitä. Who knows. Mutta jotenkin en ainakaan usko että v valehteli, se vaikutti aidolta siin ja se yritti mua niin sinnikkäästi. Samoin j oli tosi rehellisen olonen ja k. Et 🤷 mene ja tiedä. Mul on vaa se syndrooma et kukaan ei voi aidosti tykätä musta joten lol.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928

????????? THO????? 😂

Ei mul muuta ku et missä tän tyyppiset henkilöt on ollu piilossa koko elämäni ajan ko oikeesti en oo tiennyt että näitä on näin paljon. Fucking hell. All my life basically i thought everyone despises me and then theres these people????? 😂😂😂😂😂 PLS XD although again, dunno if i'm too small but still not skinny no way in hell. So 😂😂


I have to admit tho that the song is lowkey a banger yes 😀
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
I mean toki tiesin jossain määrin läskifetissin olemassaolosta mutta en oikein ehkä ymmärtänyt sitä että jotku voi tykätä ilman että se on sellanen oikeasti creepy fetissi. Muistan nimittäin sivusilmällä joskus nähneeni telkkarist jonku vitun wtf ohjelman jossa tyypit tykkää katella ku joku syö tai niinku saa jonku kiksin siitä että joku syö ihan hirveit määriä. Niin tietenkin mä jotain tollast tiesin. Mut imo toi on wtf tasoo vaikka no en haluu kink sheimaa sillee ketää mut en voi silti olla sanomatta et mitä vittuu 🤔 that just sounds creepy to me personally.

Mut en oikee tienny sillee kunnol et on olemassa myös ihan oikeesti sellasiiki jotka ei (kai) oo creepyi fetishizers yms. Niin sanotusti decent persons who just like bigger chicks. Actually prefer us??????? And don't even pressure us to get thinner? Don't even secretly want that in their mind????? Ko jotenki tulee sellane olo et jos seurustelis jonki äijän kaa nii vaik se ei ääneen painostais laihtuu ni varmaa kuitenkin iteksee mielessää aattelee et juu no kyl toi nätimpi olis laihana. Nii emmä ny semmostakaa haluu........ For real i don't. And then theres actually some men out there who APPRECIATE my body ????? And i'm like?????? Hello? How? Idk vähän jopa meinaa itkettää kun oikeen ajattelee miten yllättävää se on. Tuntuu niinkuin koko sun ajatusmaailma itestäs periaatteessa muuttuis ja yhtäkkiä alat OIKEASTI arvostaa sun muotoja koska joku muukin sanoo niin ja oikeesti tarkottaa sitä?????? Et tuntuu et aiemmin se on ollu vaa sellasta et yrittää pinnistellä ja pakottaa ittensä ajattelee hyvää itestään, mutta nyt se tulee paljon helpommin kun näkee miten jotku voi ihan REHELLISESTI tykätä sun kehostas ja jopa preferoida sitä tai tykätä pelkästään semmosista.

Tuntuu melkein siltä että jotenkin ensimmäistä kertaa elämässäni ajattelen oikeasti jotenki eri tavalla positiivisesti mun ulkomuodosta. En mitenkään fake it til you make it positiivisesti vaan sillee aidosti ymmärtää sen jotenkin eri tavalla. Voi vittu :D mutta uskomatonta että se näköjään vaatii tosiaan ulkopuolisten henkilöiden mielipiteitä. Jos sellasta ei juuri kuule niin sitten yrittää vaan itelleen tolkuttaa melko lailla turhaan. Mutta jos sitä kuulee ulkopuolelta niin se jotenkin muuttaa sen silleen oudosti ja yhtäkkiä alatkin olee aidosti ylpee sun ulkonäöstä??? Siis???? AIDOSTI ylpee? ❓❓❓❓❓❓

V a u mikä shokki jotenkin
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Ja especially propsit rinnoista puhumisesta tossa biisissä koska idk i guess that helps me with my boob insecurity XDDDDDD



now i don't have time for insecurity anymore 😌😌😌😌😌 cause i know im pretty 🌚🌚🌚🌚 mutta oikeesti hulluu et se vaatii ulkopuolelta tulevat kommentit, muuten on mahdotonta aika lailla tuntee niin
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Wait ..... Every day i get more and more confused 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ABOUT LIFE AND THE WORLD 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ i don't wanna know more stuff 😂
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
I tell ya

This:
Is me about eunkwang of course 💀

And see this vid?
When did i ever say its okay to look that sexy? 😭😭😭😭 When did i ever say its okay to show his stomach like that 😭 THE MAIN REASON i'm freaky nowadays is probably just eunkwang oh hell nah i hate sexual things


Well anywayyyyyyyy

Fucking hell

But anyways, big girl banger soi päässä täytyy myöntää. 😀

Ei saatana every day i am more and more confused 👀

Like that song is so silly but its an earworm
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Ei vitttuuuuu someone save me


Kadun jo nyt tota mun playlistiä johon laitan yhden biisun jokaiselta kuukaudelta xDDDDDDDD

Like i might have already said at some point: you can really see the journey there and it's 😂😂😂😂 well. It makes you feel like tripping xd (and this is not a pun about Robbie Tripp xD)

No seriously the playlist is like a fever dream ja pahemmaks vaan menee.

En tiedä listasinko jo joskus tai onnistuuks tää ees jos laittaa noin monta Spotify linkkiä mut kokeillaan (ja by the way, 1 biisi per kuukausi on ihan sika vähän et noin miljoona muutakin kappaletta jää ton listan ulkopuolelle mut sen listan tarkotus on nimenomaan olla tollanen niin sanotusti ytimekäs?? :D):

Joulukuu -21:

Tammikuu -22:

Helmikuu -22:

Maaliskuu -22:

Huhtikuu -22:

Toukokuu -22:
https://open.spotify.com/track/6vo0dV9t7PCQZKsLFwVwZ5?si=YoR_ixa9QLSukR7nkR45oA

Kesäkuu -22:
https://open.spotify.com/track/2fvo8mpaPBkKabJXkd45GU?si=g3fJaMUiTtO0jT5euAH3ow

Heinäkuu -22:
https://open.spotify.com/track/2zlgwqw8BLX2JGB76LIFeF?si=G_8VJFckQ36Cp86Zw--Klw

Elokuu -22:
https://open.spotify.com/track/2pIrAZmHgQuDQoijSFTOlp?si=fubDWuS9SIKxct5jNl2Tvw

Syyskuu -22:
https://open.spotify.com/track/2ixTL8BqsPxaH9qPgEhFV1?si=JXGHYNaVTa6HEg6Pm7-LrQ

Lokakuu -22:
https://open.spotify.com/track/2L6pdORFfzKASB7fT8R1UK?si=wkZs62CcSZ6IxdQRZVSMog

Marraskuu -22:
https://open.spotify.com/track/2BiKvkeOYt21NyyPaSblR2?si=zYreRJAeS0yyVZYLvhyrEw

Joulukuu -22:
https://open.spotify.com/track/6NbfFVZ01Ttvvqmcok8DxL?si=yIJVOf-oQhe0tDkWZw3GoA

Tammikuu -23:
https://open.spotify.com/track/4JBiO7wRnE6ueszEUpo347?si=NAa-gtbfRw2So1cbG7PP9Q

Helmikuu -23:
https://open.spotify.com/track/2dYl2SI3sLyUffzxVBaZBz?si=se-k1hQ3RzupPCSieXDLiA

Maaliskuu -23:
https://open.spotify.com/track/5fkp9yhvTJ3oJEFO1AnFzm?si=zuZCUVsLS1uIWjTaHW6sOA

Huhtikuu -23:
https://open.spotify.com/track/5s6vOJfM4WWQgmOYsMZZ4Q?si=ffgHc_czQcW-iuthocU_JQ

Toukokuu -23:
https://open.spotify.com/track/1DSQHV1AvWD18z8rxMeOHS?si=1K0XosjUSASd4PM1Rb74PQ

PLIIS HAHAHAHAH 😂 iconic journey 💀💀💀💀💀💀 miks tää naurattaa mua näin paljon ei vittu xD

Ja seriously en malta odottaa että näen mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Eikä se sinänsä oo noi biisit itessää pelkästää vaa se minkä kaiken muistaa niiden kautta 😶😰 öhh esim kurkkua rupee kuristaa kun muistelen juhannusta (eli huita yms)

Apuaaaaaaa

Ja toivottavasti noi linkit sit kans tulee tohon, mut ei varmaan

Jos ei niin haista vittu si 😌😂
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Mitä paskaa 🌚🌚🌚🌚🌚🌚😀 mutta ei se mitään:)) xd
 
Ylös Pohja