Aihe vapaa En tiiä saatana

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
50,124
Reaktioarvo
2,928
"mä olen lesbo enkä henkisesti sairas, sitä ei voi eikä tarvi mitenkään parantaa"
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
50,124
Reaktioarvo
2,928
Ei oo oikeesti mikään ihme että mul on joku kompleksi tästä ja häpeä
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
50,124
Reaktioarvo
2,928
En ees valehtele kun sanon että itkin kun kuuntelin same love. Se vasta onkin taas hauskaa.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
50,124
Reaktioarvo
2,928
idk if i want anyone else.............................




...........................
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
50,124
Reaktioarvo
2,928
What the actual frigging hell are u shitting my dick 😭😭😭😭😭😭 i will never survive this
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
50,124
Reaktioarvo
2,928
Ei helvetti kuin rakastan :D


Tosta tuli mieleen kun kommentoin tota toista keskustelua sateenkaarijutuista niin kyllä, oon melko varma siitä että mun vanhemmat olis masatoshista silleen EI MITÄ VITTUA NYT jos olisin sen kanssa. Tietenkään sitä ei koskaan tapahdu, mutta JOS kävisi niin onnellisesti. Ei käy, mutta jos kävisi.

Tiedän ettei ne varmaankaan pitäisi sellaisesta. Eikä kenestäkään muustakaan sen ikäisestä taikka vanhemmasta. Ne ei vaikuta olevan sitä vastaan jos se olisi kolmekymppinen. Ja ilmeisesti nelikymppinenkin oli vielä aika ok, sillon kun oli se yks joka halus treffeil mun kaa, koska muistelen et se olis ollut nelikymppinen about. Mutta tota.. siinä suurinpiirtein varmaa raja menee että tuskin ne mistään viisikymppisen tai vanhemman kanssa seurustelusta pitäisi.

No jaa

En tiedä. Rupesin vain miettimään että on kovin syyllinen olo..

Ja ei sitä ei tapahdu mutta otetaan nyt esimerkiksi masatoshi kuitenkin. Jos kävisi. I wish. Niin vaikka onkin syyllinen olo niin mä en kertakaikkiaan voi sille mitään että oon hulluna siihen. Et tota mä en niinku kertakaikkiaan sitä rakastumista voi poistaa, ja se että oon kuitenkin oma itseni ja mulla on omanlaiseni suuntautuminen niin se on turha olla mitään normeja kun kuitenkin osa ihmisistä poikkeaa niistä väistämättä. En minä ainakaan sille mitään voi. Mulla on kauhean syyllinen olo kaikesta tästä mikä liittyy mun niin sanottuun suuntautumiseeni, yms, mutta kuten oon sanonut monesti niin en voi mitenkään poistaa tai edes hälventää niitä rakastumisia mitä mulla kulloinkin on.

Kirjoitinkin mun muistioon näin:
"En sitä asiaa taio valitettavasti pois sillä että muut sanoo että älähän nyt viitsi.


Voi ku taikoisinkin, mutta se ei häviä mihinkään.

Se ei häviä mihinkään, eikä sitä voi piilottaa 、 eikä sitä voi hillitä, eikä sitä voi hälventää, eikä millään tavoin poistaa, vähentää, piilottaa, tai hävetä pois.

Niin. Sekään ei poista sitä vaikka häpeän.


Se ei yksinkertaisesti poistu millään. Se tunne. Se ei katoa. No. Ellei sitten ajan kanssa. "


Btw, hieno pilkku (、) vai mikä tuo onkaan tuossa, mut tuli vahingossa sillon enkä jaksanut sitä muokata :D jotenkin onnistuin nimittäin vaihtaa näppäimistön japaniks siinä. XD mutta liittyy toki asiaan.



Siis onko tuo pilkku?? Vähän eri näköinen kuin tämä ,

Ja piste on tämmöinen vai mitä viddua 。jos tuo on piste olevinaan.

Ah oon kujalla edelleen noista.



Mutta näin... Että sellaiset sepustukset siellä muistiossa. Täytyy välillä käsitellä................... Eli aina ............

Alkoi soimaan päässä:

Ei vaikene rakkaus
eikä koskaan voi piilottaa

🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹


Liian tärkeä biisi anna mun kaikki kestää.




Se oli jännä huomio se ettei sitä pysty häpeemään pois eli vaikka kuinka häpeäisit niin se ei kyllä sillä poistu kuitenkaan.. vaikka haluaisit.


Mutta oikeasti tosts biisistä mulle tulee vaan sellainen olo ettei sitä tarvitsekaan mitenkään piilottaa tai hävetä tai yms, tulee olo että se on ihan yhtä ok kuin mikä tahansa muukin.. sellanen "rakkaus on rakkautta" tunne. Vaikka tosiaan kuten tiedetään niin ei mulla tule koskaan olemaan ketään, mutta toisaalta pätee myös pelkästään siihen kun mulla itselläni on tunteita. Vaikken koskaan tule olemaan valitettavasti kenenkään kanssa, niin silti pelkästään se että olen ihastunut syö mua sisältä siks että koen sen olevan väärin, MUKAMAS. Vitut ole, minä sille mitään voi saatana. Mutta kuitenkin. Rakkaus on rakkautta, niin, joten saat kyllä ihan rauhassa tuntea niin kuin tunnet, että ei mitään hätää.


Siis nämä biisit:
- ei vaikene rakkaus
- rakkaus on

Niin oikeesti menkääs nyt vittuun koska mää en kestä noita yhä ja vielkää

Että tämmöstä saatana taas

Joo i hate myself mut ihsm



Oon kirjaimellisesti vaa silleen "no mitä erikoista tässä muka on" 😩😩😩

Kun ei se niinkun tavallaan edes tunnu erikoiselta. Silloin kun sitä ei ajattele. Sitä asiaa ajattelee vaan silleen että oon helvetin pahasti kusessa masatoshiin mutta ei sitä ikää ees välttämättä silleen ajattele normaalisti. Sitten välillä kun sen muistaa että niin tosiaan se ON 57v niin sit oot vaan silleen HAHAHAHAHA ok jännää ja niin emt. Mutta silleen yleensä se muuten tuntuu ihan tavalliselta ja oon vaa sillee niiiii mitä erikoista tässä on se on vaa mun ihastus niiku mikä vaa ihastus tahansa. Mut sit jos sitä alkaa oikeen miettimään niin sitten se tuntuu kyllä erikoiselta. Mutta edelleenkään sitä ei pysty taikomaan pois valitettavasti XD oon auttamattoman pahasti ihastunut ja rakastunut ja kuolema korjaa ja en voi hyvin ja sydän hakkaa ja kärsin xD mun silmät on kirjaimellisesti sydämiä............

Eipä se oikeasti ole erikoista, sit loppujen lopuksi. Ja vaikka olisikin, tai vaikka se ois kuinka kamalaa tai OUTOA jonkun mielestä tai hirveen väärin, niin SORRY, mut tää ny on tätä. :D

Ja oikeasti, ei sitä tarvitse hävetä, se on ihan samanlaista rakkautta kuin mikä vaan muukin. Tai ihastumista siis. (Mut sama asia)

Kyllä mulla on ihan oikeus tuntea niin kuin mä tunnen. Että näinpä näin....................
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
50,124
Reaktioarvo
2,928
Joo kyl mä muistelisin että SAATOIN aatella sillon 2016 kans et ku katoin niit mystery train kuvii et JUUH no olispa se NYT noin nuori ni olis ihan eri asia ja vois olla helpompaa elää asian kanssa

Että ehkäpä se häiritsi silloinkin mutta en tiedä


Tai siis venaa enkö ajatellutkin noin?????

En ole ihan varma


Jotain muistan miettineeni kun katoin sitä mystery train kuvaa

Ehkä just jotain että "no olispa se kuule vieläkin noin nuori huoh"


MUTTA anyways

Meinasin olla silleen että no joo ja vittu tota kuvaa on saatana tuijoteltu tässä nyt jo vuositolkulla

Mutta en nyt silleen vuositolkulla koska välissä on kyllä ollu niin pitkiä taukojakin.

Mutta kuitenkin . Silloin tuli tuijoteltua ja nyt on tullu tuijoteltua ainakin. Joka tapauksessa se on aikamoinen trippi kun muistaa tuon saatanan kuvan noin 8 vuoden takaa.

🙃


Juu send help

Mutta jännä että olin heti niinkin rakastunut siihen kuin olin, mutta siltikin en ollut löytänyt noita joitain juttuja. Toki osa videistä on tullut ilmeisesti vasta myöhemmin youtubeen. Mutta siis sekin etten edes tiennyt tai en jotenkin muista nähneeni noita 1983 aikasia kuvia. Mystery train kuvia toki näin silloin. Mut noi miyuki ja pp rider ja noi niin en kyllä muista sieltä niitä. Vasta nyt löysin ne ... I think.



EIIIH



SOMEONE STOP THIS

SE ON NIIN SÖPÖ myös mama wa idolissa

Olikse mama wa idol

Joku sellane

SE ON NIIN SÖPÖ TOSSA

NUORI JA SÖÖTTI 😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔💔💔 minunnnn 😭😭😭😭😭😭💔 rakastan niin 😰😰😰😰💘💘💘💘💘


yyyyyhhhh mun mies 😭😭😭💔💔💔💔💔 en voi hyvin koska se ei oo mun mies 🥺🥺🥺🥺
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
50,124
Reaktioarvo
2,928
Siis mä ymmärtäisin sen että se oli SILLOIN hetken


Mutta mä en ymmärrä sitä että se on enää

SEN HETKEN ymmärtää ihan hyvin


MUTTA EI VUOSTOLKULLA IHAN OIKEESTI, sitä mä en enää voi ymmärtää
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
50,124
Reaktioarvo
2,928
Ja mulle oikeasti tulee sellainen "en ole olemassa" olo tai sellainn "onko tämä totta" koska ikään kuin sitä oli pyyhkinyt sen mielestä niin kuin sitä ei koskaan olisi edes tapahtunut


Niin sit oot vaa yhtäkkiä sillee HEI HEI HEI, MASATOSHI ON MUN ELÄMÄNI RAKKAUS VIELKI

nii oot vaa sillee "??????? Ja että mitä että?"

Varsinkin kun se on niin outo keissi kun jotenkin vertaan sitä nyt kariin koska kari on tosi vanha keissi, kun se alkoi 2010 niin sitten jotenkin se alkaa tuntua samalta kun kari. Koska sillon kun karista oli 8 vuotta, ja jo aikasemminki, se homma tuntui ihan ikivanhalta keissilt.

Niin sitten mä vaan jotenkin??? Oon silleen... Että täähän on UUS JUTTU kun se on 2016 mutta sitten se on vanha juttu ja jotenkin en osaa sijottaa sitä elämänhistoriaani tai oon vieläkin sillee shokis niinku sitä ei ois tapahtunutkaan


SIIS NEVERMIND EI AAVISTUSTAKAAN MITÄ SELITÄN :D



jotenkin vaan se kun katoin tätä kuvaa silloin:

Niin musta tuntuu että se on jääny sellaseks..... Ehkä en koskaan ymmärtänyt sitä kunnolla. Työnsin sen niin nopeasti pois jollain lailla , vaikka aina välillä ajattelinkin sitä pitkienkin aikojen kuluttua, mutta tuntui että siinä kuitenkin työnsin sen niin sanotusti pois ehkä joskus kesäkuussa 2016 jo. Siin oli kans niin monta muutakin keissiä joten ehkä sekin vaikutti. En tiedä. Tai tuntui etten osannut käsitellä koko asiaa koskaan ja olin koko ajan täysin hämmentynyt koko ihastuksesta vaikka se oli selvää alusta asti, siis IHAN sieltä leffasta asti, että mulla oli tunteita ja tosiaan, vahvojakin tunteita, niin ehkä mä en osannut käsitellä sitä kunnolla ja uskottelin itselleni läpi sen ajan ettei mulla ole tunteita. Ehkä tiesin että mulla on, mutta uskottelin ehkä ettei ole tai ainakin uskottelin ettei se ole hiukkaakaan vakavaa, koska sä et tunne sitä ollenkaan. Jotenkin halusin ehkä ajatella itse sen merkityksettömänä keissinä koska tiesin etten tiedä siitä paljon mitään. Mut sit se hämmens kun se ei siitä huolimatta ollutkaan yhtään merkityksetön vaan päinvastoin olin kai silloinkin sit, näköjään, aika vitun kusessa siihen. Ehkä jotenkin se jäi vaan helvetin hämmentäväks asiaks ja sit lopulta vaan työnsin sen pois mielestä.


Nyt kun katon tota kuvaa oon et "??????" Ja varsinkin kun oon nyt nähnyt viel paljon enemmän matskua siit kuin sillon, niin se on aika oudon tuntusta, ihan kuin olisi pudonnut jotenkin VIELÄ SYVEMMÄLLE siihen SAMAAN ANSAAN.

En oikein tajua.

En mitään.

Mutta sitten kun sekin oli niin outoa kun 4. Tammikuuta? Kun tää tapahtui ja sanoin heti että "en ole yli tosta miehestä" tai jtn niin tunsin sen heti kuinka muuten rakastan sitä edelleen aivan helvetisti. Et se jotenkin iski kuin salama kirkkaalta taivaalta mutta silti se fakta oli ollu piilossa multa niin kauan. Vasta siinä kohtaa kun huomasin heti siinä että en ole yli tuosta muuten vieläkään, niin tuntui että siinä kohdassa ymmärsin sen kaiken kunnolla. Että vasta siinä kohtaa olisin ymmärtänyt kuinka vakavaa se olikaan, ja sitten ymmärsin sen ihan samantien. Sen jälkeen en oo kertaakaan kokenut että olis kovinkaan helppoa päästä siitä IKINÄ yli. ?????? Mitä V I T T U A. ja kuitenkin aiemmin en ehkä ollut sitä tajunnut että se saattaa hyvinkin olla ikuinen rakkaus mulle? Sitten vaan... Kun en aiemmin kai vaan tajunnut. Mutta sitten kun näin sen, 4. Tammikuuta, etten olekaan yli siitä, niin sitten mä tajusin sen heti, miten asiat on.


YOU KNOW 😩



OLEN SEINÄHULLU 😭😩


Miten tällästä enää voi tapahtua



MITÄ VITTUA, LUULIN ETTÄ TÄLLÄINEN SEKOILU ON LOPETETTU 😅



H E L V E T T I




JA VOI NYT FÖR HELVETE







JUMANKAUTA MASATOSHI ON KUIN VILLU WITH HIS DEMON SMILE 😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩😩 me seeing villu and running away as fast as i can like IM RUNNING FAST ASF ei enää tätä


Elämäni rakkaudet piste com

MINÄ: *SEES MASATOSHI IN THAT MYSTERY TRAIN PIC*
MINÄ: NO, DEMON 🏃🏃🏃


minä: not again not again not again not again

I pray i pray i pray to god


Yet it always happens again and again ja aina vaan ja uudestaan



MUT EI SIINÄ
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
50,124
Reaktioarvo
2,928
NO JOO


mutta se oli ihan kerrasta poikki


Silloin kun 4. Tammikuuta kuuntelin for the boys niin se oli vain siinä. En ymmärrä mitä tapahtui mutta se oli vain siinä. Ei mulla ollut mitään mahdollisuutta.

Varsinkin kun katoin coney island jellyfish niin en voi selittää kuinka muistot tulvi
 
Ylös Pohja