Onko teillä ikävä demiä?

Skeletor

Tsemp-tsämp
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
20,296
Reaktioarvo
8,584
Hyviäkin trolleja on, mutta esimerkiksi virolaisen rahkan hinnan kyseleminen joka ikinen ilta ei ole hyvä trolli. Oikean elämän esimerkki AV:lta.
Mutta mistä muuten tietää, paljonko maksaa euron rahkapurkki Virossa?
 

Totenkopf

Ragdoll
Liittynyt
3.2.2021
Viestejä
3,852
Reaktioarvo
2,388
On ikävä Demiä ennen vuotta 2015 kun siellä oli tuhansia käyttäjiä ja muutenkin kotoisampi yhteishenki.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
43,553
Reaktioarvo
2,923
Mjuu toisinaan on. Mutta toisaalta se paikka aiheutti mulle niin paljon ahdistusta ja pahaa mieltä (tai siis eräät demittäjät) niin ei
Tämäkin myös toisaalta, muistan vieläkin kuinka rahapooh oli aivan vitun perseestä lmao, mutta muut tuntui tykkäävän siitä. en tosin tiedä oliko se ilkeä muille kun mulle
 
Liittynyt
5.2.2021
Viestejä
4,659
Reaktioarvo
5,131
Lienenkö sitten ainoa joka voi sanoa ihan suoraan että ei ole. Lähdin sieltä jo muutenkin hieman aikaisemmin kuin meni nurin koko paikka, ei oikein tuntunut omalta enää. En juuri edes ajattele demiä nykyään.
 

Rusetti

🎀
Liittynyt
17.10.2022
Viestejä
3
Reaktioarvo
6
Kyllä! Sieltä löytyi hyvää porukkaa. En tiedä kauheasti tästä varasijasta, mutta täällä porukka ei vaikuta niin.. eloisalta. Siellä oli hyvä fiilis.
 

Myrskyvaroitus

Järjestyksenvalvoja kuudelta aamulla
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
7,665
Reaktioarvo
6,521
No kyllähän sitä on välillä. Aina aamulla ku heräsin tarkistin aina Demin ilmotukset ekana.
Toki välillä siellä oli aivan järkyttävä ilmapiiri (sen takia se muisto on vähän huonompi), täällä on parempi. Vaikka toki aktiivisia käyttäjiä on täällä palijon vähemmän niin ei oo niin kauheesti toimintaa
 

Taivaansini

Asiantuntija
Liittynyt
4.2.2021
Viestejä
1,852
Reaktioarvo
1,418
Aluks oli aika paljon, mutta nykyään tosi harvoin eikä hirveen paljoa. Mä en tuntenut niitä ihmisiä ihan hirveen hyvin, mutta kyllä välillä on vähän ikävä, ku vaikka ne ei ois olleetkaan mun kavereita (enkä välttis ees tykännyt niistä) niin ne oli silti osa sitä paikan tunnelmaa ja loi draamaa sinne. Jopa trollikeskustelut oli ihan hauskaa seurattavaa. Täällä Varasijassa on välillä aika tylsää.

Lähinnä ehkä ikävöin sitä eloisuutta, mikä siellä oli. Melkein aina kun pohdin jotain asiaa (oli se sitten se etten viitsinyt käyttää hametta koulussa tai joku murrosikään liittyvä juttu) niin aina siitä tuntui löytyvän just sillon useampikin keskustelu, joissa oli monia vastauksia. Täällä tosi harvoin kukaan miettii samoja juttuja, kuin mä vaikka ne oliskin tosi yleisiä ja jos teen itse siitä keskustelun niin siihen ei tuu hirveesti vastauksia eli en saa samalla tavalla apua tai vertaistukea kuten ennen.

Toisaalta Demissä oli myös paljon hyödyllisiä artikkeleita esim. mitä kannattaa ottaa mukaan wanhojen tansseihin, tai mitä kannattaa ostaa omaan kotiin. Siel ei tuntunut olevan ikinä tylsää ja vietin siellä varmaan useita tunteja päivässä.

Okei nyt ku aloin kirjottaa tätä niin tuli ikävä Demiä. :(
 
Ylös Pohja