Seurustelu Ristiriitaiset fiilikset

Minkelii

Lempeä kissojen palvelija
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
4,441
Reaktioarvo
3,142
En osaa päättää, haluanko parisuhdetta vai en.
Ku mulla ois paljon kaikkia haaveita niin haluaisin toteuttaa niitä eka ja tykkään viettää aika paljon aikaa harrastusteni parissa.
Toisaalta rakastuminen voisi tuoda vaihtelua elämään ja antaa uudenlaista valoa.
Mulla on tällä hetkellä: kriisi. En halua havahtua kolmekymppisenä siihen etten ole kertaakaan seurustellut mutta toisaalta viihdyn yksin. Haluaisin kokeilla jotain suhteentapaista ainakin.
 

persikkapyllykkä

pehmeä prinsessa
Ylläpidon jäsen
Liittynyt
17.2.2021
Viestejä
1,411
Reaktioarvo
1,933
tarviiko sitä päättää tai tietää? D: ja mitä se haittaisi, jos et ookkaan 30-vuotiaana ollu jonkun kanssa? sellasia ihmisiä on enemmän kuin uskoiskaan, jotka ei oo koskaan seurustellu ja on jotain 30v. ei siinä monienkaan mielestä oo mitään outoa. sen aika tulee sitten kun tulee D:

toki jos/kun haluut kokeilla jotain suhteen tapaista, niin siitä vain! miksikäs ei. mut kuitenkis, täs on koko elämä aikaa ni mikäs kiire tässä on vielä D:
 

badassbish

Pihalla oleva opiskelija
Liittynyt
14.7.2021
Viestejä
216
Reaktioarvo
269
voithan sä alottaa suhteen, jonka ei tarvii olla sun elämän keskikohta. ihan liian paljon korostetaan parisuhdetta elämän tärkeimpänä asiana ja sen on nimenomaan oltava tosi kiinteetä yhessäoloo kahen ihmisen välillä. varmasti on paljon muitakin, jotka haluaa hyvän ja kivan romanttisen suhteen, muttei ehkä uskalla sanoo, etteivät halua hylätä kaikkia unelmia ollakseen yhessä 24/7. sitä paitsi, vois olla jopa ihan tervettä, että sulla on silti ne "omat jutut", eikä ihan jokanen pikkujuttu oo yhteistä tekemistä - vaikka oishan sellanen yhteinenkin tekeminen hyvästä
 
Ylös Pohja