Aihe vapaa En tiiä saatana

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
42,633
Reaktioarvo
2,921
Mitä helvettiä nyt taas

Oon tänään ehtinyt: harkita itsaria, itkee niin kauan että mun päähän ja rintaan sattuu, vajota ensin olkkarin lattialle ja sitten makkarin lattialle itkemään, ja mitä kaikkea muuta.

Ja huomen pitäs olla mukamas mun syntymäpäivä:D ja kaikki mitä pystyn ajattelemaan on tää niin vitun viiltävä tuska joka on läsnä melkein joka sekunti.

Ainiin, näin jopa painajaista, menin joskus aamulla nukkumaan ja sit näin ihan helvetillistä painajaista, siis se oli taas kerran yks pelottavimmista koskaan. Kun mietin kaikista pelottavimpia painajaisia mitä oon nähny niin tulee heti mieleen noi kaks, se minkä näin nyt (koska se oli oikeesti ihan saatanan ahdistava) ja sitten se yks minkä näin joskus joku aika sitten. Missä jouduin pakenee jotai vitu psykoo. Tosin sekin oli aika paha minkä näin joskus sillon kesäkuun alkupuolella ehkä, se missä joku piti mua paikoillaan ja en tiiä yrittikse tappaa mut vai mitä. Joten viime aikoina tai ainakin niinku tän vuoden aikana oon nähny aivan järkyttäviä painajaisia. Toisaalta ihmettelen etten nää niitä enemmän ottaen huomioon kuinka vitun pohjalla mä olen.

Se viimeöinen painajainen. Lol. Tyyliin tunsin et joku kuristaa mua ja sit ku yritin kääntyy kattoo (siis siinä unessa) niin siinnäky vaa joku hiton epämääränen hahmo joka oli ihan vitun pelottava. Sit kai heräsin siihen ja se oli ihan karseeta. Viel ku sit herätessäkin katoin ympärilleni ja näin vaa jotain mitä lie vaatekasoja mitkä oli mustia mut ne oli pelottavia koska olin ihan sekasin siit unesta viel ni se näytti sellaselt ihan saatanan ahistavalt.

Sit kuitenki siin jossai siin unes oli kyl mun mielestä hui ja yutokin, ainakin. Ehkä muitakin en oo varma. Se oli jotenki taas kerran aika sulonen kohta mut sit kuitenki raastava. Tavallaan sattu kuitenkin.

Ja nii, nyt oon sit itkeny varmaa tunnin täs ainaki ihan hulluna ja vasta nyt alkaa loppuu nää kyyneleet.

Vittu mikään täs maailmas ei kyl oo reilua. Yhtä saatanan kidutusta kaikki.

Enkä oo varmaan ikinä aiemmin itkeny tälle biisille niin kuin itkin nyt äsken :

Ja se on kuitenkin biisi joka on kulkenu matkassa vähintää jostai ripariajoista lähtien. Voi vittu nyt. Eihän tää oo muuta ku tuskaa aina vaan.

Seriously mua harmittaa ihan sikana et joudun itkemään tääl ja ahistuu entistä enemmän kun voisin yrittää olla silleen normaalisti mut..... Täs tilanteessa ei näköjään oo mahollista. Enkä mä vieläkään pysty kuvittelemaankaan et pääsisin joskus yli noista. Miten se on muka mahollista? Kaikki sanoo niin mut mä en pysty kuvittelemaan sitä ollenkaan. Ja jos pääsenkin niin en pääse kuitenkaan kunnolla, eihän kenestäkään pääse täysin yli. Ja se on kaikista sietämättömintä. Sit oot vaa sillee ok just gonna spend my whole life without em and that's it. Sure that's great.

Niinku tell me again missä kohtaa elämässä on se ihanuus?????? Mitä vittua mistä sä löydät sen positiivisuuden tästä? Geez that's perfect, spending my whole god damn time without them. Mhm.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
42,633
Reaktioarvo
2,921
Oikeesti äsken tossa kun murruin täysin ja vajosin maahan niin mä toivoin KOKO VITUN SYDÄMESTÄNI etten ois koskaan saanu tietää pentagonist mitään. Niinku etten ois koskaan kattonu sitä gotoen vidii eikä tätä ois tapahtunu. Jos oisin vaa pystyny välttää sen.

Mä en vaan oo tarpeeks vahva. En oikeesti oo. Mä haluun luovuttaa. Tavallaan mä haluun luovuttaa ja tehdä itsarin mutta en mä uskalla kuollakaan. En oo tarpeeks vahva edes siihen.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
42,633
Reaktioarvo
2,921
Vittu ku noita tollasia kohtia tulee aina välillä vastaan joissain biiseissä jotka vaa tuntuu siltä että ne iskee niin lujaa et sattuu.

Yks sellanen kohta on juuri toi:
But i guess
that i can live without you but
without you i'll be miserable at best.


Niin vitun totta joka sana.

Toinen sellanen kohta ERÄÄSTÄ biisistä mikä tappaa mua:
There must be an angel
with a smile on her face
when she thought up that i should be with you.


Like.... Get the fuck out :D
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
42,633
Reaktioarvo
2,921
Oop mitä vittua näköjään oon alkanu taas lyömää itteeni :Ddddddd idk pitkästä aikaa. Täähän on tätä samaa ku sillon ku niko keissi oli pahana. Sillonki löin itteeni jatkuvasti+ napsauttelin kuminauhaa ranteeseen LIIAN kovaa. Don't ask i know it's so stupid. Mut kai mä sit vaa vihasin itteeni niin kovasti et halusin tuottaa itelleni paljon kipua. Nytkin en voi sille mitään et mun on pakko tehdä näin. Ouch.

No joo mutta anyway.

Huoh kuuntelin äsken The song. Ja en kestä tää tunne vaan vainoo mua kuinka aavistin tänki etukäteen. En pääse eroon siitä kuinka se häiritsee mua :D i freaking knew it. Siis en varmaan silleen täysin varmaks sitä tienny mut like i said niin sillon kun kuin feelin liken jotain ööömmm kommenttei nii siel jotku puhu btobist. Ja jotenkin se vaan tuntu silt et en tuu välttyy siltäkään. En mä sitä monesti ajatellu mut just kuten sanoinki nii muutamia kertoja tuli sellanen tunne aina välillä et hmm entä jos tääki tapahtuu viel jossai vaihees. Äh jotenki nii kohtalon ivaa kaikki :D

En vaa kestä sitä et tää tapahtu :D niin jotenkin outoo. Ihan sika outo tunne oikeesti.

Ja aatella et sillon aloin kattoo exon ja bts:n mv:it ja rakastuin hobiin sillon ja nyt oon vittu tässä

Niinku miten helvetissä päädyin ns. Stannaa pentagonia ja btob:t.

Kaikista huvittavinta on muistella kuinka kuuntelin yläasteella wedding dressiä paljon ja nyt oon tässä. I did NOT see it coming. Jossain vaiheessa jopa mietin et miten ihmiset jaksaa olla noin into kpop. Aattelin jossain vaiheessa jopa etten ihan ymmärrä sitä tai jotenkin ja alussa en saanu hevonhelvettiäkään kiinni mistään ja ihmettelin mitä vittua kaikki nää tarkottaa esim maknae ja bias jne ja olin ihan sillee ei saatana en ymmärrä. Mut nyt............ 😕 Well i regret my whole life :D tuntuu ettei must pitäny tulla tämmönen ja oon kadottanu sen kuka oon mut 🤷 life kills you so whatever. Mitä väliä millään ku kaikki tuhoo sut hitaasti joka tapauksessa ja et enää muista koskaan sitä ihmistä mikä joskus olit.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
42,633
Reaktioarvo
2,921
Oop se kans häiritsee todella paljon et youtube-historiani mukaan oon kattonu wow:n jo maaliskuussa. Ja jos en ihan väärin muista niin se oli jopa 15. Maaliskuuta. Eli ennen kun edes alko tää pentagon keissi tai mitään. Koska se oli must 25. Maaliskuuta D: sillon tosin en vielä tuntenu oikein mitään kummallista ketään kohtaan mut se vaa tuntuu hassult et olin sillon kattonu sen. Ugh.

En tiedä onkohan Pentagon ja btob oikeesti pahimmat D: tää ainakin on todella sos jos herranjumala itken päivät ja yöt täällä atm ja sillee.

:]

MHm.

MITÄ VITTUA:D

En tiiä miks toi tuntu nyt niin julmalt et spotifys alko soimaa shine. En oottanu tota yhtää ja tuntuu kyl nyt sellaselt "in your face haha". Vittu. Oikeest pelkään et kuolen näihin kipuihin.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
42,633
Reaktioarvo
2,921
Vituttaa ku en oo osannu tehdä mitään elämässäni oikein. Vittu. Aina vaa pilaan ITE kaiken. Satutan itteeni aina lisää ihan vaan omaa vitun tyhmyyttäni.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
42,633
Reaktioarvo
2,921
Mut en kyl vieläkään tiedä mun maailmankatsomusta :D kuuntelen kristillistä musiikkia kieltämättä hyvin usein mutta mutta. No joo en oikeesti tiedä mihin uskon. Yritän luottaa ja ajatella että kaikki on hyvin mutta en tiedä mikä se totuus oikeesti on.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
42,633
Reaktioarvo
2,921
And if theres no god and were all just here being miserable then geez that's great 💀 bye
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
42,633
Reaktioarvo
2,921
Ah eräs kohta kans eräästä biisistä on niin ihana, kuuntelin sitä täs joku päivä:
And welcome home my child
I love who you are

😭😭😭😭😭 I'm not crying you're crying

En ymmärrä miks joku ei kaipaa jumalaa. En tuomitse kenenkään maailmankatsomusta millään tavalla tässä, mut en henkilökohtaisesti osaa jotenkin tajuta sitä et miten kukaan ihminen voi olla kaipaamatta jumalaa. Ei siin oo mitään pahaa. Mut mun aivot ei vaan tajua et miten. Koska eiks se oo ihan vitun lohduttava ajatus et ois olemassa oikeesti rakastava jumala joka tuntee sut ja rakastaa sua todella paljon. Et niiku. En mä tiedä.

Yh ja varsinkin nykyään ku oon kuunnellu juha tapion hei jumala niin mä itken joka ainut kerta sille. Aiemmin en itkeny must näin paljon mut nyt joka kerta vaa en voi MITÄÄN sille et vuodatan kyyneleitä niin vitusti ahahaha

Erityisesti kohta joka saa mut murtumaan:
Sanoisitko jo kaukaa
Mä huomasin sut
Älä murehdi mitään
en oo unohtanut.


Jos toi kohta ei saa murtumaan niin mikä saa. Tunnen jo nytkin kuinka kyyneleet nousee mun silmiin :D call me childish i don't fucking care. Snif muistan niin hyvin sen kun olin suht pieni vielä ja olin mun kaverin kanssa ja puhuttiin jotain Jumalasta ja jotenkin se oli niin ihana ajatus jo silloin. Ja luulen et uskoin lapsena jollain tasolla tai ainakin mul oli tollasia hetkiä kun ajattelin että ehkä Jumala on olemassa ja kuulee mut. Mut sinänsä tuntuu tosi oudolta et miks mul on taipumus uskoa kun mun vanhemmat on aika ateistin olosia tai et ne pitää uskontoo ehkä vähän outona. Hm. Ja mä taas oon niin herkkis ja pyörittelen kaiken maailman teorioita päässäni ja aina mietin et mistä on kyse. Tuntuu et mul on vieläkin tavallaan se sama lapsen mieli joka yrittää ymmärtää maailmaa ja olemista ja tuntuu et koskaan ei tiiä et jos vaikka onkin olemassa jumala. Mut sit kuitenki joskus must tuntuu et vajoon suruun kun ajattelen et ei ehkä kuitenkaan.

Siks tääkin kohta tossa biisissä vähän murtaa mut ehkä:
Hei jumala tai joku
Pitkästä aikaa
musta ei oikein taida olla rukoilemaan
kato kun mä vähän luulen
et mua kuule ei kukaan

et mä oon ikävöiny jotain
Jota ei ollukaan


😭😭😭😭😭😭 YOU'RE CRYING NOT ME

ah toi biisi on niin mood jos totta puhutaan. Ihan for real.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
42,633
Reaktioarvo
2,921
Enkä muutenkaan ymmärrä miten Juha Tapio osaa tehdä aina sellasia kappaleita mitkä osuu mulla jonnekin niin syvälle että ei viddu. Huoh.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
42,633
Reaktioarvo
2,921
Omg also this hit me harder than ever i think:

Eehhh paitsi toi loppu on ärsyttävän hyvä koska mulla nyt ei oo mitään toivoa. Mut niiku kaikki muu tos biisis kolahtaa. Enemmän ku aiemmin. That's all i'm sayin.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
42,633
Reaktioarvo
2,921
ALSO mun silmät on niiiiiiiiin jotenki kipeet ja väsyneet itkemisestä oikeesti. Siis jos joku kehtaa viel sanoo et no toi julkkisihastuminen on vaa tollasta ni i don't know how i'll react. Eiköhän tää viimeistään todista että se on aivan vitun vaarallista. Ihan yhtä palasina mun sydän on ku kenen tahansa. Don't even at me. Mul on kaikki oikeus olla aivan vitun hajalla tästä kaikesta. Samalla tavalla ku kenellä tahansa. Don't tell me it's not real heartache lmao because it hurts more than i ever imagined.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
42,633
Reaktioarvo
2,921
WHAT.

i don't understand how the hell this happened????????

Niinku en vieläkään ymmärrä how the HELL this happened

Oon vaa niiku fully confused

Mut tuleekin mieleen nyt muutama biisi joita vois laitella soittolistalle ei vittu
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
42,633
Reaktioarvo
2,921
TÄTÄ ANGSTIN MÄÄRÄÄ

niinku it's so overwhelming i-

God. How the HECK did this happen.

Uhhhhhhhh okay don't ever stan pentagon if you have a choice DON'T

Argh mä oon niin vitun dead inside

Oikeesti

So don't fall in love
Theres just too much to lose
If youre given a choice then i'm begging you choose
To walk away walk away
Don't let her get you
I cant bare to see the same thing happen to you

Huoh mun pitää alkaa kuunnella totakin biisii enemmän

Oh lord

Mä niin toivon et ois mahollista välttää rakastumista mut valitettavasti suurin osa ihmisistä ei pysy välttää sitä mitenkään. Vitun aromanttiset, lucky bitches. Ainakin niillä on yks huoli vähemmän jos ei koskaan rakastu kehenkään. Ei vittu että vituttaa :D ei mee tasan nallekarkit kyllä.

Ei helvetti miten julmaa elämä voi olla. Mä en yhtään ihmettele minkä takia ihmiset tappaa ittensä rakkauden takii. Ihmettelen ainoastaan sitä et miten ne uskaltaa periaatteessa mutta sinänsä en ihmettele sitä et miks niist tuntuu silt et mä en vaan kestä enää. Koska siltä mustakin tuntuu. En tuu ikinä enää olemaan ok..

Ah niin monta biisiä jotka liittyy 😭😭
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
42,633
Reaktioarvo
2,921

LMAOOOOO niin ironista toi biisi on samaistuttava ahahahaaaaaaa these two bitches really be ruining my life

L m a o

Also

Vietän viimiset minuuttini 23-vuotiaana näin. Alright. Ja ensimmäiset minuuttini 24-vuotiaana. Ugh. G r e a t.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
42,633
Reaktioarvo
2,921
SO WHAT I DON'T CAREEEEEE

ei ihme että daisy ja do or not on niin tärkeitä biisuja mulle
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
42,633
Reaktioarvo
2,921
It's a great way to spend your bday 😌 toivottavasti en itke koko huomista tai siis tätä päivää haha
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
42,633
Reaktioarvo
2,921
Hahaaaa mun kasvot on vieläkin kipeet itteni lyömisestä ":D"
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
42,633
Reaktioarvo
2,921
Dont mind me i'm just self harming 😌 mutta ainakaan en oo yrittänyt vielä kertaakaan itsemurhaa, siitä oon aika yllättynyt, vaikka oonkin sitä tässä usean kerran miettinyt vuosien varrella. Mutta kertaakaan en oo ainakaan vielä yrittäny. En tiedä whats the point mutta kai siitä pitää sitten olla iloinen, etten oo sitä yrittänyt. Niin ainakin kaikki sanoo että älä tee sitä.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
42,633
Reaktioarvo
2,921
Hmm

Aika myöntää se että hui ja yuto on mun elämäni pahimmat sydänsurut. Oon vieläkin sitä mieltä etten oo koskaan itkeny näin ketään muuta. En edes timppaa tai ketään. Voisin melkein satavarmasti vannoa etten oo koskaan ollu yhtä pohjalla rakkauden takia. En oikeesti koskaan. En edes hobin takia vaikka sekin oli yhtä helvettiä. Ainahan rakkaus on yhtä helvettiä ainakin mulla, mutta nää kaks on kyllä kaikista pahimmat. Ei sillä ettei muutkin ois sattunu, mut tää on nyt kyl lowest point ever. And i fucking mean it.

Oon niin pohjalla. Mua ei oo koskaan aiemmin sattunut sydänsurut näin. Ei ikinä aiemmin. Ja se on paljon, koska ne on sattunut aiemminkin paljon. Mut tää on nyt vielä pahempaa. Oikeasti pahimmat sydänsurut koskaan. Pahempaa ku timppa. Pahempaa ku kari. Pahempaa ku ne pari opettajaa.

Se tunne. Se tunne kun sun elämäs pahimmat rakkaudet on kpop idoleit.

Ja ikään ku siinä ei jo yksinään olis tarpeeks, niin lisäks joudut pelkää et jos puhut asiasta kellekään niin ne vaan vähättelee sua. Niinpä et uskalla oikein puhua. Viimeksikin kun juttelin puhelimes mun työntekijän kaa nii en pystynyt sanoo tästä mitään. Sanoin vaan että tiedän mist tää johtuu ja et se liittyy henkilökohtasiin asioihin mut en vaan pystyny avaa sitä enempää. En vaa pystyny. Niinpä siit puhelust ei ollu mulle yhtään apua.

Juteltiin me kyllä keinoista että millä lievittää ahdistusta. Mut mä vaan satutan itteeni, se on mun keino. Tai no sen lisäks tietty kirjotan ja kuuntelen musiikkia ofc, mutta eipä sekään paljoa näytä auttavan. Pahemmaks tuntuu vaan menevän koko ajan. Nytkin oon kuunnellu todella masentavia biisejä ja miettiny itsemurhaa enemmän tai niinku koko ajan enenevässä määrin:D ja kuten todettu niin tää ittensä lyöminen alkoi vasta nyt uudestaan, en oo mun mielestä pitkään aikaan tehny sillee, nyt vasta. Joten näköjään pahemmaks menee. Ei suinkaan paremmaks :D
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
42,633
Reaktioarvo
2,921
MITÄ HÄH

EXCUSE ME

i should be sleeping

HELP.

Help

I'm so curious

It's so disturbing

Very disturbing

Omg

Oikeesti mua häiritsee niin moni asia tällä hetkellä

Listataanpa kaikki (tai ainakin osa niistä) häiritsevät asiat:
- untitled 2014 ja se kuinka oon miettinyt sitä tässä tänään ja kuin se liittyy kaikkeen
- kaikki muutkin biisit jotka liittyy jne.
- eunkwang smut (seriously, help)
- muutenki oon jo niin rakastunut eunkwangiin että tää pelottaa
- mitä pidemmälle tää menee niin sitä vähemmän ymmärrän
- kirjotin lyriikkaa emt ja se oli fr eunkwangist vaikka periaatteessa ois voinu olla kenestä vaan rakkaasta mut se vaa oli nii vitusti eunkwangist D:
- mua sattuu ihan sikana emt rintaan???
- mua myös oksettaa jotenki todella paljon niin ihmettelen et mitä tää on ja toivon et se on vaa väsymystä tai jotain muuta vastaavaa, on vähän pelottava tunne ja siis ei ollenkaan hyvä olo fyysisesti:D toivottavasti ei mitään sen kummempaa
- ihan kun pääkin olis jotenkin kipee niin sekin häiritsee D:
- emmä tiiä muuta kun että mua häiritsee todella paljon se kuinka rakastunu oon tohon mutta oon kyllä edelleen huihin ja yutoonkin ja öööö jooh?? Om kyllä niin tuhoisaa nää kaikki caset
- sitten mua häiritsee se kuinka mulla on vaa nii outo fiilis wow:sta emt onkohan se vaa siks ku katoin sen sillon maaliskuussa?? Vai miks mul on sellanen ihan outo olo. Srsly viime yönä valvoin monta tuntia (tai ainakin luulen niin) ja en saanu unta ja mietin et mistä tää olo johtuu. Ja muutenki tuntuu et tää koko eunkwang case on ihan outo siis silleen et mul on niiiiiin outo fiilis siitä. Ihan ku se ois ollu aina tai jtn. Mikä siin on niin tuttua. + Se että kaikki tää mikä on tapahtunut tuntuu ihan oudolta :D oikeesti makasin vaa sängys niin hella confused ja kirjaimellisesti olin vaa silleee mitä ihmettä what the hell is going on.

Literally i-
What 😭

It's so bad

All of it is SO BAD. SO. SO. SO. BAD.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
42,633
Reaktioarvo
2,921
You're the only one and i'll be there for you baby 😭

Iconic D:

No but srsly.

And how did i even-

Miks must oikeest Tuntuu niinku oisin tienny ek:n jo aiemmin? En kai mä nyt oo sitä voinu aiemmin tietää mut mikä tässä tuntuu niin oudolta. Vannon et on todella outo olo mut ehkä se vaan johtuu siitä että on jokseenkin vahvat tunteet koska ehkä se aiheuttaa sitä outoo oloo. Mut hämmentää oikeesti ja paljon.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
42,633
Reaktioarvo
2,921
HÖH tää tuli nii puun takaa 😭 sen yhen vidin takii vaa 😭 kiitti vaa yuto, sen syytähän se oli.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
42,633
Reaktioarvo
2,921
Fr this vid:

WHAT ARE YOU DOING TO ME 😭❤️ my love 😭💖

Vannon oon tänää vaa ollu sillee aaaaaa my heart

Niiku en kestä

I love my man
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
42,633
Reaktioarvo
2,921
No but srsly

Also miks tää ain menee vaa sillee yhdestä törkeen suuresta rakkaudesta toiseen törkeen suureen rakkauteen :-----D tai niiku et yks johtaa toiseen ja niin edelleen. Koska ek tapahtu basically yuton takii ja näin. Ehkä joku uus case tapahtuu sit eunkwangin takii :D:D IM AFRAID
 
Ylös Pohja