Aihe vapaa En tiiä saatana

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Oon sitä paitsi sen verran rumaki etten voi saada sitä

Jonkun muun varmaan voisin saada mut en mitää eunkwangii oon liian ruma oikeesti
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
En vaan voi olla ajattelematta niin, mä vaan koen sen niin en voi sille mitään.

Tai ehken ruma mut en mikään kauniskaan, ehkä jotain siitä välistä.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Voikse muka jonain päivänä mut nähdessään olla sillee et toi nainen on niin kaunis ÄLÄ VIITSI 😂😂
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Anyways oli miten oli 😂 en viitsi edes uskoa tämmöiseen höpöhöpöön
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Nyt kun selailee juttuja niin kyllä huomaa miten paskaa tarjonta miehissä noin yleisesti on. Naisissa toki myös ihan sama juttu mielestäni. Suurin osa ihmisistä vaikuttaa olevan täyttä paskaa joita häiritsisi esimerkiksi puolison lihominen suhteen aikana, tai kritisoisivat ulkonäköä muuten. Itse en ottaisi tuollaista tyyppiä ikinä. Ykskin valitus asiasta ja se olis siinä :D en vaan jaksaisi katsella. Sellanen ihminen ei vaan ole oikea mulle, jos en saa olla vapaasti sen seurassa. Se ei oo rakkautta, mun mielestä. Ja kun ottaa huomioon että nää ihmiset on enemmistö, tai hyvin äänekäs vähemmistö, niin ei paljon kyllä vaikuta olevan vaihtoehtoja minulle. Edelleenkin haluun vain aitoa rakkautta tai sitten ei ollenkaan mitään. Ei mitään vitun yhden illan juttuja tai miutenkaan mitään seksisuhteita, eikä mitään sellaista yleensäkään missä ei kunnioiteta toista lmao. En minä halua olla suhteessa ja alkaa sen takia pelätä lihomista, nyt kun oon vihdoin siinä pisteessä etten yleisesti enää pelkää sitä enkä mitään painon muuttumisia. Niin sitten olis ihan vitun anaalista että pelkästään jonkin vitun rakkaussuhteen takia pitäisi alkaa pelkäämään sitä kun on täysin mun periaatteita vastaan suhtautua mitenkään negatiivisesti painonnousuun joten. En vain oikeasti tiedä onko kukaan sellainen joka sallii kaikki painonvaihtelut. Ne jotka tykkää isommista ja on niin sanottuja fat admirereita sitten niin ne ei taas tykkää siitä jos laihdun, enkä halua sellaista myöskään. Haluan että mun mahdollinen puoliso on täysin fine sen kanssa jos lihon, laihdun tai pysyn samana. Mulle ei riitä mikään vähempi. Eli ei riitä pelkästään sellainen henkilö joka pitää musta tämännäköisenä, vaan pitää olla sellainen henkilö joka pitää musta tämännäköisenä tai millaisena vain. Pitäähän sen sentään mua aidosti rakastaa. Mut alkaa tuntua et sellaista henkilöä ei täältä löydykään mistään. Kai täytyy olla sinkku forever. Ei se kyllä haittaa.


Sit kun eunkwang jutusta tuleekin joskus jotain mut sit se onki samanlainen pälli ku kaikki muutki, vaikka siitä ei kyl sellasta toki uskois. Sit ku lihoisinki liikaa nii se ois sillee yyh emmä enää haluu sua. Vaikee kyllä oikeesti kuvitella että se olisi niin :D ei eunkwang vaikuta ollenkaan sellasesta kusipäältä kuitenkaan, mitä suurin osa ihmisistä taas näyttää olevan. Mutta toisaalta......... Kui sekää nyt vois mua kauniina pitää jos olisin tästä vielä isompi? Melkein voin tajuta sen että ehkä tämän painoisena vielä jotenkin. Mutta ei kovin paljon isompana niiku eeei en vaan pysty uskomaan sitä. Ei se oo ok näyttää siltä.

Ja niiku tarkotan tällä jo sitä mitä olin silloin noin 76 kiloisena. Nykyään sekään ei enää tunnu olevan ok. Aatella et nyt oon 66 kiloinen niin vain 10 kiloa laihempi mutta onhan se oikeestaa aika tosi paljon sit kuitenki. En mä ymmärrä enää millanen mun pitää olla että kelpaisin? Jos kelpaan jollekin niin kelpaan sen hetken kunnes mun ulkonäössä tapahtuu jotain ja sit se ei enää pidäkään musta.

Pakko olla sit sinkku. Aina. En uskalla lähteä tollaseen. En luota kehenkään enää. Mul on oikeesti pahoja luottamusongelmia kun oon lukenut noita juttuja. Jos jonku kaa oon sen pitäs jaksaa vakuutella mulle paljon että oikeesti uskaltaisin luottaa siihen. Mitään pettämisjuttuja mä en edes pelkää mitenkään, mut mä pelkään aina sitä et se ei sit pitäiskään mun ulkonäöstä. Sit tuntuis et olisin jossai vankilas siin suhteessa ku en uskalla missää nimes lihoo tai mitään muutakaan mut toisaalta sehän ois just hyvä nii sit siinähän se näkis et millane se tyyppi oikeesti on. Mä en oikeesti kestä jos eunkwang oiski esim sellanen. Sit se tuntuis niin typerältä miks ees tunnen näin sitä kohtaan ku enhän mä tiedä kuinka kusipää se oikeesti saattaa olla. Ei se vaikuta sellaselt mut... I really have serious trust issues. 😰

Jos olisin eunkwangin kaa oisin koko ajan sillee "will you still like me if i get fatter" ja "will you still like me no matter how i look" yms kaikkee tollasta. Ei vittu mul tulee kauhee stressi ku ajattelenkin. En tuu henkisesti pystyy ikinä suhteeseen. Ei must oo siihen. Pelkäisin liikaa. En halua ketään joka oikeesti vihaakin sit mua.

Esim joku mtv uutisten (vanha?) Juttu niin ihan karseeta luettavaa ja aloin melkee itkee ku luin sitä. Literally kyyneleet polttaa jo silmissä. En voi missään nimessä seurustella ikinä kenenkään kanssa. En kertakaikkiaan uskalla. En kelpuuta ketään. Kaikki on samanlaisia kusipäitä. Miehet sekä naiset. Mieluummin olen oma itseni, koska suhteessa en nähtävästi voi olla. Kukaan ei voi rakastaa mua aidosti. Alan itkee koht oikeesti ihan hulluna. Ton lukeminen vaikutti kyl muhun jo nytkin vaikka oonkin sinkku mut nytkin tuli kauhee tarve lähtee lenkille ja olla syömättä. Ja itkee vaan koska tuntuu että romahdan henkisesti tällä hetkellä. Ahdistaa olla olemassakaan edes. En edes saa olla olemassa. En saa tehdä vittu mitään, en edes SYÖDÄ. Ja ei mitään että en saa syödä liikaa vaan en saa syödä ollenkaan. Tai no ainakaan en paljon. Silti mun on pakko syödä jos mul on ihan hirvee nälkä. Miks mä en saa edes elää? Pitääks mun oikeesti tappaa itteni vai?


Ja se että jos tollasten asioiden lukeminen aiheuttaa tälläsen reaktion niin luulen että se on jo syy hankkia ammattiapua. Jos todella se menee tämmöseen että en enää voi olla, niin mun on pakko saada siihen varmaan jotain ammattiapua. Tai ehkä jokin kerran tai muutamankin kerran juttelu voi auttaa siihen. Ei välttämättä tarvi olla mikään kovin montaa kertaa. Joka tapauksessa jonkun ammattilaisen pitäs nyt varmaankin niin sanotusti puhua mulle järkeä. Mun pitää todella ymmärtää se asia. Jotenki mun pitää saada itsetunto kuntoon. En vain ihan oo varma uskallanko mutta kai mä tässä jossain vaiheessa uskallan, vaikka mennä johonkin sekasin chattii tai johonki. Joka tapauksessa mun on saatava nytten ammattiapua siihen että saan itsetuntoni kuntoon. tää ei voi olla tällästä että reagoin näin. En voi alkaa ajatella itsemurhaa siitä että joku toinen sanoo että oon ihan paska eikä mulla oo oikeutta elää syödä tai mitä tahansa. Mun pitää ymmärtää se että mulla on vapaus ja oikeus olla ja tehdä ihan mitä haluan. Ja siihen tarvin ammattiapua. Kyllä, mulla on oikeus vaikka lihoa jos niin sattuu käymään. Ja sit jos se ei jollekin kelpaa ni heihei vaan samantien. Ja se lähtee kyllä ihan samantien vittuun siitä. Ykskin sana siitä ja saa painuu helvettiin.

Tai no en tiedä tarvinko sittenkään sitä ammattiapua :D näköjään tää raivostumis reaktio ainakin on aika voimakas niin kai mä sit kuitenkin osaan puolustaa itteeni. Mut pitäähän mun nyt voida uskaltaa olla suhteessa?? No ehk jos sellanen tilanne joskus tulee nii nää asiat käydään varmaan läpi ihan samantien. Silleen "mä en sitten välitä siitä että vaikka lihoisin tai jotain et aioksä rakastaa mua vaik mitä tapahtuisi? Jos et aio, ja sä et rakasta mua toisen näköisenä kun nyt oon, niin voidaan lopettaa tää juttu samantien heipähei 👋👋" ja yleensäkin jos se aikoo kontrolloida mun syömisiä, liikkumisia tai mitään niin se on samantien hei hei. Eli toisin sanoen en kelpuuta ketään koska kaikki on sellaisia. Eli ollaan taas siin pistees et mun pitää olla sinkku aina. Ei kai siinä sitten muuta voi. Kai eunkwangkin on samanlainen paska ku kaikki muutki. Mut eihän se voi olla niin et kaikki on sellasii, kun en mä itsekään ole :D kai täällä nyt joku edes on sellanen ihminen joka suhtautuu näihin samalla tavalla kuin mäkin? Mutta toisaalta en halua edes lähteä kokeilemaan. Inhoan rakkautta. Se vaikuttaa vaan tosi kylmältä toi mitä se yleensä on. Aito rakkaus näyttää olevan asia jota ei oo olemassa.



Siis vittu jos mulla olisi kumppani niin mitä vittuu mua sen yli- tai alipaino haittaa?? Herranjumala. Ei näköjään haittaa t. Ihihihi villu ja aki on söpöi -.- niin jos mua ei se ainakaan haittaa enkä mä tuu kontrolloimaan mun puolisoa ikinä tolla tavalla niin miks sit.... Aa ihan sama. Vittu tulkoo sit joku asshat pilaamaa mut ja mun itsetunnon. Siitä vaa vittu. En jaksa ajatella. Haksahdan kuitenkin joku päivä johonkin kusipäähän joka on joku vitun narsistipsykopaatti tai sitten vaan joku tollanen muute vaa kontrolloiva ja vitun problematic paska xD red flags everywhere. Siitä vaan. AIVAN SAMA.


esim jos tämmösen miehen tai naisen jonain päivänä saisin niin hohhoh:
"Joku on nyt väitelly tästä aiheessta. Oon ite painiskellu tän lihavuus asian kanssa jonkun aikaa. Mies on lihonut vuoden aikana tosi paljon. En uskalla sanoa mitään, mutta oon yrittänyt anta pieniä vinkkejä.. eikä oikeen uppoo. onko muilla samanlisia kokemuksia?"

Toihan on toki nainen mut nii. Oon yrittänyt antaa pieniä vinkkejä LOL mitä vittua se sua häiritsee. Lähde kävelemään sitten jos ei enää miellytä. Ei se toinen ihminen ole sua muutenkaa varten olemassa vaab itseään varten. Et sä sitä vittu omista. Vittu mikä kusipää. No mutta jos mä tollasen puolison joskus saan nii vittu ihan sama sitte. Enpä viitsi tapella vastaankaan. Kaikki ihmisethän on tollasia niin. En vaan yleensäkään pidä ihmisistä näköjään. Mua on muutenkin poljettu niin paljon alas että ei viitsi enää olla ihmisten kanssa tekemisissäkään. Yksin oleminen on mukavaa.

Mutta miksi sitten edes rakastun kehenkään? Kaikki ihmisethän on pelkkiä kusipäitä. Näköjään.

Niin ja tuo ei suinkaan ole ainut asia. Sittenhän on vielä se seksiasia. Voi vitun vittu. Tuun päätyy suhteeseen jossa mun painoa kommentoidaan ilkeästi ja mun seksihaluttomuudesta valitetaan, paitsi että kuinka se vois olla niin kun eihän se tuu haluumaan itsekään mua koska paino. No mut jotenkin näin se tulee menemään. Tuun päätyy paskaa suhteeseen ja se siitä. Hyvää suhdetta ei näytä olevan muutenkaan kellään. Aitoa rakkautta ei ole! Nythän me sen tiedämme. Guys, oon ratkaissut asian. Aitoa rakkautta ei ole 😎 näin se on.

Vittu.

Painuisivat kaikki vittuun vaan suoraan. Että mua ällöttää suurin osa ihmisistä. Kenen vika jos tapan itteni mun ulkonäön takii? Ei mun vaan muiden ihmisten.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Miten helvetissä mun ajatukset voi mennää näin solmuun? No mutta muut ihmiset ei oo vaan heränny tähän asiaan ja ne luulee että se on ok olla tollasen "miehen" kanssa (tai naisen). Silleen kyllähän mun nyt tämmöstä pitää sietää se on normaalia. Joo vittuun vaan kaikki mä en kattele ketään. :)
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Oonpas woke. En sulata läskifobiaa enkä homofobiaa enkä afobiaa. (Afobia siis aseksuaaleja kohtaan)

Tai ei se ole edes aseksuaalisuus kun en mä edes ole vittu mikään ASEKSUAALI, mä vaan saatan olla pitkiä aikoja haluamatta enkä sulata mitään painostamista. Oon siis ihan normaali ihminen mut en kuitenkaan mikään aseksuaali edes. En vain halua seksiä joka päivä tai välttämättä edes joka kuukausi. Kun se riippuu ihan kaikesta. Eunkwangii haluun paljon mut yleisesti ottaen oon ollu paljo haluttomampi. Eikä mulla siitäkään oo koko ajan käynnissä se kiimasuus.

Mikä VITTU MÄ OLEN.

en edes aseksuaali mut miks oon sit niin paska etten ikinä kelpais kellekään ku en haluu tarpeeksi seksiä? Kai mä sit kuitenkin oon joku aseksuaali kun en näköjään vaan kertakaikkiaan oo tarpeeks halukas. Noin kokonaisuudessaan. Vittu MITEN edes voin elää.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Vittu jo peruskoulussa koin itteni erilaiseksi tässä niin kai mä sit silti joku ässä oon. Voi vitun vittu.

Ei sillä oo väliä jos joskus oon kuin kiimane kani lolllllllll mut jos joskus en silti haluu vuoteen seksii ni mus on joku vitun VIKA mikä vitun PASKA mä oikeen olen? En JAKSA enää
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
"Aseksuaali henkilö, eli “ace” tai “ässä”, kokee tavallisesti hyvin vähän tai ei lainkaan seksuaalista vetovoimaa toisia henkilöitä kohtaan. "

EN ole?
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
"Lihavien tai laihojen painosta ei pitäisi huomauttaa, ainakaan ventovieraiden. "
Siis ei KENENKÄÄN eikä tuttujen myöskään, lisäisin tähän.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Tai sitten tää kaikki juontaa juurensa ihan hirvittävästä hyväksynnän tarpeesta. Ja sitten jos joku ei hyväksy mua niin se on ihan kauheeta ja sit pelkään ettei kukaan voi hyväksyä mua? Ja vaikka se olisi ventovieras en kestä sitä että se ei hyväksy mua. Ja varsinkin ihminen jota rakastan ja jonka itse hyväksyn täysin ainakin omasta mielestäni niin jos se ei sit pitäiskään musta kokonaan jos se vaikka pitäisi must muuten mut oisin liian läski sille niin sehän on ihan hirvee tunne. Tai jos eunkwangilla olis jotain valittamista mun seksuaalisuudesta minkä haluisin että mun kumppani hyväksyy täysin kun mä itsekin sen hyväksyn. Onko se ihan oikeasti liikaa vaadittu että oma kumppani hyväksyy edes sun ulkonäön ja sun seksuaalisuuden ja niiku yleensäkin vittu jos se on oma kumppani niin sillon pitää riittää. Jos ei riitä sit pitää häipyä. Jos on jotain valittamista. Vittu mä pelkään niin paljon etten kelpaa. Aina joku on väärin. Aina oot liian läski liian laiha liian isot tissit liian pienet tissit liian roikkuvat tissit liian vähän meikkii liikaa meikkii väärä pukeutumistyyli liian lyhyt liian pitkä liian haluton tai liian halukas liian laiska liian epävarma liian itsevarma eli parilla sanalla sanoen ihan täysin paska
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Eikä pidä unohtaa kuinka joidenkin mielestä se pelkkä pimpin omistaminen on jotenkin väärin xdddddd nehän oli niin ällöttäviä

Mitä HELVETTIÄ mun pitää täs maailmassa tehdä että kelpaan koskaan kellekään?

Rankka kiusaamistausta varmaan vaikuttaa myös mutta niin.

Onko mua oikeesti mahdoton rakastaa?
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
No nyt jo naurattaa kun luen suomi24 :DDDDDDD kyllä on muillakin rankkaa rakkaudessa ja muussa XDFDDDDDDDD
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
"mies mitä meille tapahtui" ja jotain XDDD siis noi noiden keskustelut tuolla. Ai että rakastan tota foorumia 😂😂
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928


Lopeta 😭😭😭😭😭😭 tää on kamalaa mä en kuitenkaan saa tota koskaan miks tää ei ikinä lopu, LOPETA NYT jumalauta jo näinkin pitkän ajan kuluttua oikeasti
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Sitä paitsi kuten sanottu oon lakannut uskomasta jo rakkauteen. Olen kyyninen nykyään.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928

:) siinä selitys kaikkeen

Tää fr selittää varmaa likimain kaiken elämässäni
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
You know i feel too unsexy to think that eunkwang is sexy

Because i'm so unsexy then it's difficult to think eunkwang is sexy cause i feel like i can't deal with that feeling.

Tuli vaan mieleen jostain videon kommentista mis joku oli silleem "eunkwang and minhyuk attacked me with being too sexy" sit olin sillee huh miten sä pystyt noin vaan ajatella et ne on sexyi Etkä tunne siit yhtään huonoo omatuntoo tai jotain syyllisyyttä tai mikä se tunne onkaan. Koska jos mä aattelen eunkwangist et se on sexy niinku ajattelenkin niin mulle tulee samal vaa kauhee olo koska mä itse en oo yhtään vittu mitään.

Sitä paitsi kaiken lisäks en edes oo sille kukaan. Which makes it even worse.


Pitää siis lakata pitämästä sitä seksikkäänä tai hyvännäkösenä. En voi ajatella niin koska näytän itse perseeltä ja en voi hyvin jos ajattelen jostain miehestä että se on kuuma, kenestä tahansa varmaankin. Mun pitäs siis olla niin etten ajattele kenestäkään että se on kuuma koska oon ite niin ällö.


Perseestä tulikin mieleen, mun perse on niin järkyttävän iso oon todella epävarma siitä.

Tää on pieni peppu:

(Hirvee linkki)

Ja tää on iso:

Ja jos noista pitää sanoa ni mul on tietty enemmän ton kaltanen.

Oon aina kateellinen koska tollaset pienipeppuiset naiset näyttää actually normaaleilta ihmisiltä eikä näin vitun nololta ja epänormaalilta. Toihan on normaalin näköst toi toinen kuva ja sit toi toinen on vaa embarrassing, eli sama meitsillä iha vitu embarrassing.

Honestly en tietenkään näe itse itseäni kauheen hyvin takaapäin mutta luulisin että kun kävelen niin huomio vaa kiinnittyy mun peppuun jotenki.. liikaa?? Siis se on liian iso. Nii sit se vaa on liian esillä.

Niiku luulen et se näyttää jotenki.. epänormaalilta

Ja ei,se ei ole seksikäs :D en ymmärrä kuka voi pitää tämmöstä seksikkäänä, ei tunnu normaalilta ku kaikkihan ajattelee aina et ne semmoset sirot tytöt on kauniita ja viehättäviä ja kuumia ja yms. Mä oon siron vastakohta.

Joo mukamas kookkuus on muodissa niin vissiin ja blaablaablaa, ei paljon tunnu siltä ja muutenki kasvoin ite sillon ku sirous oli se juttu niin se on ainakin mulle jääny päälle edelleen. Aina kaikki mun luokkalaiset tytötkin oli paljon pienempiä ku minä ja en kestä ku mun kutosluokan luokkakuvassakin näkee että oon vitun leveä siit perseen ja ymsyms kohalta. Kaikki muut ihan kapeita ja normaalin näkösiä sit kattoo mua ja on sillee mikä vittu toi ees on. Niiku onks toi ees ihmine. Ja ei se ees oo mikään naisellisen näkönen muodokkuus vaan AWKWARD. tää on todella awkward kehonmuoto ja mul on ollu tosiaa se vähintään sielt kutosluokalta näköjään. Näyttää ihan vitun hirveältä.

Soi päässä: "i'm so sorry that you have to have a body" :D

Oon muutenkin kateellinen miehille kun niillä on kapee lantio ku tää on niin vitun kiusallisen näköstä yähh. Oisinpa vittu lauta ja perseetön ja laiha nainen, ehkä sitten olisin onnellisempi =) vituttaa niin saatanan vitun paljon olla tämmönen ällöttävä paska. Ja joka saatanan kerta kun joku just tollanen nainen on sillee YHYY haluun isot tissit ja perseen ni oon sillee ei jumalauta sä olet tyhmä :D olisit vaa vittu tyytyväinen sul on literally täydellinen keho. Vihaan omaa kehoani itse yli kaiken nii jos joku sanoo että haluaa ison perseen ni menis muualle siitä. Hyi helvetti mun kehotyyppi on ainakin noloimman näkönen mitä on olemassa ees. :D ja tämä on tosiasia. Helkkari jos perse on noin huomiota herättävä niin kyllä se alkaa vituttaa kun ei voi näyttää normaalilta ihmiseltä. Ja joo like i said mul on ehk eniten joku tän näköinen peräsin:

Tai joku ton tyyppinen että ei sen isompi kuitenkaan mut silti ihan liian iso hyiiiiiiiiiiii hyi yäkkkkkkk ällö. Ihan sairaan ällöttävä en kestä kattoo itteeni mitenkään. Hyi vittu hyi vittu hyi vittu hyi vittu. Ällöttää ällöttää ällöttääää.

Pitäs näyttää about tältä ennemmin:

(Kpopfap omfgggg xDdd)
Mut niiku nii. You know what i'm sayin? :)


Jeeessssss elikkäs

Oon ällö, muutamalla sanalla sanoen
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Ei ole oikeasti kivaa olla isoperseinen nainen. Yritän ajatella niitä positiivisia kommentteja että iso perse on kuulemma seksikäs ja kaikkea ja MUKAMAS isompi osa jätkistä tykkää isost perseest mutta en vaan ite saa käännettyä sitä ajatusta siihen. Mulle on mahdoton ajatella miten joku muka tämmöisestä tykkää. Must se näyttää vaan nololta.

Sillee mä en suhtaudu siihen sillee et mä oon joku smoking hot vaa oon ite sillee "... awkward" ja kuljen tyylii verkkareis ja isois vaatteis ja oon sillee nah i'm not sexy i'm awkward.

Idk pitäs hyväksyy olevansa isoperseinen ja se siit. Ei se siitä muuksi muutu. Hah. Kiitos murrosikä. Varmaan juurikin joskus ennen kutos-/vitosluokkaa mulla oli vielä normaalin näkönen keho. Sitten alkoi tulla vähän liikaa muotoa :] en tiedä, yritän vaan aatella sen silleen että se nyt vain on aikuisen naisen keho (tai no, siis, mikään vitosluokkalainen ole aikuinen nainen mut u know, ei silleen lapsen keho kummiskaa ihan) ja niin sen kuuluu ollakin. Pitää vaan aatella se silleen että se kuuluu tähän hommaan. Sitä paitsi mun keho on aika samanlainen kun mutsilla niin. Olisko geenit. Tai yleensä se ainakin niin että naisilla on sama kehon muoto kun omalla äidillä on ja miehillä on sama kehon muoto kun omalla isällä on. Tai en tiiä, on pistänyt vaan silmään joitain kertoja.

Mutta en vain ymmärrä miksei mulla voi olla semmonen pieni siro peppu. Pakko olla tämmönen hehtaari. Ei se mikään jätti ole, on varmasti isompiakin, mut tää on silti vaan niin awkward. Tuntuu että just liikkuessa siihen kiinnittää huomiota ja agh siis koko se lantio ja pepun seutu ja kaikki se siinä. On niin leveä ja outo. Yleensä ihmiset näyttää niiku sulavilta mut sit must tuntuu et mä jotenkin vaa lyllerrän siinä :DDDD en tiiä, sairaan ja luonnottoman näköistä joka tapauksessa
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Siis se tuntuu että se on niinku vaikeata ja awkwardia liikkua sen kanssa?? Ku nousee sohvaltakin niin jotenkin sitä vaa nousee ja sitte se peppu on jotenki osumassa joka paikkaan tai silleesti
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
"You've had this butt your whole adult life — you didn't buy it at the mall or see it in a magazine. So, it's pretty weird to suddenly be told a body part you naturally have is "cool.""

Yup. And its NOT cool, anyway.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Mun theme song apparently:

😎😂

Paitsi ei mun tissit nyt niiiiin isot ole esim sen pasi ja anssi version tost biisist thumbnailis sil on kyl paljo isommat tissit ku mulla. Et ei nää nyt niiin isot ole. Mutta kuitenkin kyllä mun mielestä kun niitä kattoo niin silti isoilta näyttää mutta ei nyt NOIN isoilta silti. Tai ehkä tää on joku normaalikoko. Siis en mä tiedä :D must ne vaan näyttää jotenkin isoilta. Siis ne ei oo yht isot ku siin thumbnailis mut sanoisin et siitä huolimatta kummiski isot? Tai kyllä ne musta ihan isohkoilta näyttää. Perkele jos ei ole muka niin enkö minä osaa enää oman kropan mittasuhteitakaan arvioida. Mitä vittua.
 
Ylös Pohja