Aihe vapaa En tiiä saatana

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,549
Reaktioarvo
2,928
Muistelisin että ois ollu niin että näin villusta unta ja heräsin ja itkin ja sit nukahdin EHKÄ uudestaan. Mut jotain tollasta siin oli.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,549
Reaktioarvo
2,928
There is no set duration for how long unrequited love will last. If you continue to have unreciprocated feelings for someone and they are a consistent part of your life, unrequited love may persist for months or even years



Yea, 4 years now. We will see if it ever ends. I dont think it ends though.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,549
Reaktioarvo
2,928
"On niin suuri ikävä ja kaipaus, että välillä tuntuu siltä kuin tulisin hulluksi. En pysty ajattelemaan mitään. Ajatukset pyörivät vain Hänen ympärillään. Mikä ihme tähän tuskaan auttaa. Aikaa on kulunut ja edelleen rakastan..."

Hyvin sanottu, tämähän se olisi
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,549
Reaktioarvo
2,928
Ei vittu :DDDDD


Tuli vaa mielee toi juttu siit ku ajattelin jotain sen fb-kommenttia minkä luin ja olin silleen okei mä en ymmärtänyt mitään 😂😂😂😂😂😂

Oon aina silleen ".... Mmitääähhhh? 😰"

Miks just villu ja vahur voi jeesus kiitti 😭😂






Anyways! Alotan selibaatin nytten uudelleen ku mun edelliset selibaattiyritykset ei toiminu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 kiitos villu, ja ... Eunkwang? Lol en muista niitä edellisiä kertoja mut jotenki veikkaisin ainakin et se on ollu vaa eunkwangin takii.. joten kiitos villu ja eunkwang. Henkilöt jotka tuhoo mun selibaatit........


Ei sen tarvis edes olla jos ois vaan joku muu keino............................... :D joku JÄRKEVÄ. mut ei ole 🫥 kaikki keinot on todella epäkäytännöllisiä joten ei kai sitten muuta kun selibaattiyritystä kehiin! Käsi on muuten hyvä mutta se aina aiheuttaa oikeestaan pelkästään huonoja asioita koska se vain voimistaa sitä tunnetta mahdollisesti ja sit oot vaa sillee ".... Im... Not satisfied" :DDDDDDDDDDDDDFDDDD ja sit se AINA päättyy siihen et käytän epäkäytännöllisiä keinoja sen jälkeen LMAO


jos kädellä alottaa niin se ei siihen pääty HUUTIS






okei en sano enää sanaakaan oon ihan 🤐 nyt



En tuu kyl onnistuu selibaatissa nytkään, sano mun sanoneen. Ehkä max 7 päivää tai jotaki, veikkaisin????????? Oispa vaik ees KUUKAUS tai jtn. Tai pari kuukautta. Oh. Se ois nice. Parin kuukauden selibaatti ainakin.

Pliis onnistu. En pysty enää stressaamaan tämän tyyppisist asioista : DDD


onks muute oikeesti rakastumine ainut asia mikä ees aiheuttaa runkkaamista mulla. All i remember viime aikoina on tosiaan se et oon helvetillisis rakastumispäissää vaa ajatellu villuu ja eunkwangii ja ollu epätoivonen *blush*


I SEE. villu case alkaa muistuttaa ihan kaikin puolin eunkwang casea. Täysin sama keissi siis. Honestly mikään ei oikein oo erilaista niissä. Tunne on sama. Sekoomisen taso on sama. Runkkaamisen jälkeinen emotionaalisuus on sama. Ikävöiminen on sama. Molemmista oon nähny paljon uniakin. Molemmat saa mut tuntee itteni täysin kaistapäiseks.

En oikein huomaa mitään eroavaisuuksia niissä nytten :DDD

Molemmista ajattelen tollasia levottomia ja
molempien suhteen oon muutenkin täysin kaheli ja aivan HUUMEISSA. niinku näkyy vaikuttaa siltä et oon villust samal tavalla huumeissa ku eunkwangist. Tai siis. Kirjaimellisesti jos oon silleen mun pää on pehmee mun sydän hakkaa ja jalat pettäääääää... No, joka tapauksessa. Huumeissa. Ei sitä oikein voi muutoin kuvailla. Jees ja itkemisetkin on ihan samaa settiä voi vittu :D

Tänään sillee "jaa taas mä itken villuu"

Ja se yks päivä sillon kauan sitten ku olin et "kuinkakoha monta kertaa oon oikee vuodattanu kyyneliä tänä yönä sen takii" :D








Tosin en tiedä onko se eroavaisuus että oon villusta aina sellanen et super intense hellyyden tunteet tai.... No, ei sillä on eunkwangiinkin mutta joskus se tuntuu niin ku ne ois viel enemmän villuu??? That doesnt make sense. What. Why.


Ei voi olla tho

Mut se yks ilta ku must tuntuu et jopa yllätyin siitä kuinka intensiivisen helliä tunteita koin siihen KOKO AJAN.


Ja sit lisäks se yks uni jonka olin kirjannu ylös muistioon joskus joulukuussa 2020. Se oli tosi sellanen missä olin hirveen huolehtivainen sitä kohtaan. Olin kirjottanu siihen muistioon jotain että olin ollu villulle siin unes tyyliin et "kulta mihin sua sattuu" (en muista mitä siin oli mahdollisesti käyny :D) ja muutenkin ... Emt. Kauhee hellyyden tunne.

Muistan ton unen kyl jotenkuten. Mä en oo ihan varma sijoittuiko se mahdollisesti laivalle. Voi olla. Ehkä.



"Ei MÄ EN PYSTY mitenkään sanoo kumpaa mä rakastan enemmän ei niitä voi vertailla mä rakastan villua ja kahilaista molempia niin vitusti että voi V I T T U 😂 mä rakastan niitä molempia ei niitä voi verrata ei vaan voi mä rakastan niitä yhtä paljon. Aina vaan
Rakastan villuaki vaa nii vitusti nii."


Kaikenlaista tekstiä sitä löytyykin muistioista


En tule ikinä voimaan hyvin XD


Pyydän anteeksi omalta itseltäni kun oon näin idiootti ja hankin itteni hankaluuksiin aina.





Ja oikeasti. Mä TIEDÄN JA MUISTAN että jossain vaiheessa luulin olevani yli.

Luulin että nää villu jutut oli jääny historiaan..

Tää on ihan epätodellista



En kestä se ilta ku näin s:n ja se tuli siihen ja HETI ku näin sen naaman olin sillee mikä vitun vale-villu. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Olin sillee "villu nuorena?????????????" Siis muistan niin hyvin, olin shokissa 😂 sitte se tais istuu mun viereen ja olin vaa et "🙂"

Sanomattakin selvää et tietenkin tykkäsin siit henkilöst mut enää en aattele sitä XD XD XD


Joo siis se oli unreal moment koska se jotenkin näytti niin paljon silt



Tai ehkä at this point vaa näköjään nään villun kaikissa koska oon sillee L näyttää siltä, s näyttää siltä, dave näyttää siltä, akis on samat vibat, bb-op näyttää siltä, hradecky näyttää siltä :D NO EIKÖ MUKA NÄYTÄ. hei. Hradecky???? Kyllä näyttää. Op? Totta kai, just katoin bb 2020 videoo ja ne silmät on vaa samanlaiset, ei voi mitään:D dave? Kyl siin vaa jtn samaa vibaa on. Aki? No tietysti. Mutta ehkä mä oikeasti vaan ajattelen sitä koko ajan ja siks nään kaikissa jotain samaa kun villussa 🤷 L ja s nyt muistuttaa ehkä vielä enemmän sitä tbh.


Joo eiku tää muute on joku obsessed juttu i think. Nään sen oikeesti millon kenessäkin. Sillon ku ihastuin kaihin niin olin siitki heti sillee "tulee mieleen villu". Tai... Tai sit se oikeesti ja nuo muutkin muistuttaa sitä mut.. en tiiä... Ehkä kukaa muu ei sitä nää :D im probably just obsessed idk.

Mut must kais on vaa jotenki samantyyppisii kasvonpiirteit I DONT KNOW 😭 send help. Ku katon sen lärvii ni nään jollai taval villun.

Okay............ Nään sen varmaa sit kaikkial 🙃


you really are a clown 🤡







En tiiä onko mul kwangist tätä samaa????????????????? Joskus kyl oon näkevinäni siinä ja costissa jotain samaa. Maybe im tripping. EN TIEDÄ.


"Kun yö on musta, kun yö raivoaa" 😭😭😭 itkettävin popeda biisu. Ehkä. Myöskin savusuudelma tosin............

😰😰😰😰😰


KAIKKI PÄÄTTYI TAAS SAVUSUUDELMAAN
😭😭😭😭

huulistas röökin mä teen
Ja filtteriin asti näin poltella saan
Savusuudelman viimeisen 😭😭😭😭😭😭😭😭






Mutta YÖ on vaan niin ihana biisi

Pitäskö kuunnella

Olin kyllä menossa nukkumaan äsken jo..


Abuaaa

Hyvä kysymys: kuinka hulluuden saa loppumaan 🙄
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,549
Reaktioarvo
2,928
Oon aina silleen ".... Mmitääähhhh? 😰"
Ihan oikeasti, en ymmärrä kuinka voi olla ihan niin helvetin samanlainen kieli ja sit oot joka tapauksessa silleen ".... MISSÄ????? mikä?? mitä tapahtui ja mistä nyt oli kyse??"


eräs kerta kun kuuntelin jotakin vironkielistä biisiä, en nyt muista yhtään mikä oli mutta. Viroa kuitenkin. Ja olin vaan et "tuntuu niin jotenkin vaan ihan ku suomea kuuntelis, eiks tää muka oo"

Sillee voiks tää ees olla actually eri kieli

Sit luen jonku villun kommentin ja oon et "......... Tää on jotain siansaksaa tai jotain" 😂😂😂😂😂 sillee TÄÄ EI OO MIKÄÄN KIELI 😂😂😂😂 ei tollasta kieltä oo 😔😔😔😔😔😂 sori mut tuli vaa sellane fiilis :Ddd

Eli samalla ihan sama kun suomi ja samalla täysin omituista höpöhöpöä. Ristiriita 😂
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,549
Reaktioarvo
2,928
Mut oikeesti though.. tää:

"Kõik inimesed sünnivad vabadena ja võrdsetena oma väärikuselt ja õigustelt. Neile on antud mõistus ja südametunnistus ja nende suhtumist üksteisesse peab kandma vendluse vaim"

Feels like im having a stroke 😦

Ainut minkä osaan tosta suomentaa on "kaikki ihmiset syntyvät vapaina" ???? KO??? :D



Että eipä se oikeasti ole mikään kauhean helppo ymmärtää sitten kuitenkaan :Dd sanotaan näin että en ymmärrä karjalaakaan mutta ehkä about samalla tasolla. Että ymmärrän mutta en silleen tietenkään kauheen hyvin. Molemmista ymmärtää jotain.




:]
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,549
Reaktioarvo
2,928
No eih. Nyt taas mietin sitä dokkaria mis villu on jatkuvasti silleen "noh... Miten sanotaan..." IHANA se on edelleen söpöintä mitä oon nähny 😭

Ja "se on ihan vittumainen, ei se osaa tehdä mitään" 😭

Tietenkin söpöllä aksentilla 🥹
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,549
Reaktioarvo
2,928
AUTA

villu Arto Nybergin haastattelussa "ma ei tieda" AUTA alan hyperventiloida söpöydestä 😭💔

En voi kattoo tota edes koska kuolen muuten 🙃
 
Ylös Pohja