Aihe vapaa En tiiä saatana

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,456
Reaktioarvo
2,928
Mitä vittua eunkwang? Nii et.. meinaakse muka oikeesti astua mun elämään joku päivä?

Siis ihan in real life tarkoitan

Vai olikse silkkaa kusetust?
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,456
Reaktioarvo
2,928
Solut herää eloon: tulee eka mieleen villu, sitte eunkwang.

Ku kuuntelee tota.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,456
Reaktioarvo
2,928
Haha mä tiedän että jos mä oisin eunkwangin kaa mä oisin sillee "sä et tykkää must oikeesti tosissas koska mä en oo laiha" just sillee mä vinkuisin varmaa jatkuvasti ainakin alussa.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,456
Reaktioarvo
2,928
Anteeks ny vaa mut en todellakaan voi kuvitella itteeni vaik sängys sen kaa ja et se vois tosissaa pitää mua hyvännäkösen niiku mun kroppaa. Ei se voi olla niin todellakaa. Ei ees missää vaihtoehtoses ulottuvuudessakaa :D niiku eih :D mun kroppa ilman vaatteita :D se on seksikkään vastakohta ja kukaan ei voi olla eri mieltä mun kanssa tässä. KUKAAN ei voi pitää sitä seksikkäänä. Tai niiku oikeesti. Mietitääs. Helppohan se on miehen pitää laihaa naista kauniina ilma vaatteit mut heti jos ei oo laiha? No chance. Ei se oo kaunista. Se ei oo kaunista, paitsi ehkä jos erityisesti sattuu olee joku fat admirer mut ei tavalliset miehet sitä pidä kuumana. Ei se näytä hyvältä miehille. Se on pieni vähemmistö joka tykkää. Mut kaikki muut haluu laihan naisen. Mä tiedän. En voi kuvitellakaan että eunkwang ois sillee omg sä näytät hyvältä:D ei todellakaan oo mahdollista. En mä voi näyttää hyvältä koska mä en ole laiha. Tai varsinkaan seksikkäältä. Normaalit miehet ei ikinä voi haluta mua, ellei oo joku fat admirer. Kyl mä tiiän et mun pitää olla laiha sellaseen. Enkä varmana edes haluis olla sängyssä kenenkään kaa tän painosena. Miks olisin? En oo kaunis enkä seksikäs nii miks mä haluisin olla jonkun kaa ku tiedän ettei sekään voi ajatella must niin
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,456
Reaktioarvo
2,928
Ainakin mun pitäs henkilökohtasesti olla laiha ollakseni sängyssä jonku kaa

Tää siis ihan vaa tuli mielee ku kuvittelin jtn skenaarioo eunkwangist (miks) ja sit hetken olin sillee uuh id want himmm sm. Mut sit olin heti sillee hyi????? Mun vartalo??? Koska tiedäks ku kuvittelee sen tilanteen visuaalisesti päässään ni sit vaa ku kuvittelen itteni ilman vaatteit jossai sängyl ja et eunkwang ois sillee näyttää hyvält nii en voi kun nauraa sille miten epärealistinen ajatus se onkaan. Eihän se IKIMAAILMASSA vois pitää näin pulskaa naista hyvännäkösenä. Tai että ei se nyt herranjumala ikinä haluis mua :D se on kertakaikkiaan naurettava ajatus. + Se etten oo oikeen ees tottunu ajatukseen että muutki ku laihat edes vois harrastaa seksiä koska no.. en tiiä? Kaikis leffois/sarjois ne on ain laihoi 😂 ajatus pyöreemmästä naisesta kuten minä harrastamas seksii on täysin vieras kosk.... Ihan siis en vaan voi kuvitella lol
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,456
Reaktioarvo
2,928
Ja sen sanon että kun katsoin hyvin lyhyen videon tossa äsken niin se oli aivan samanlainen siinä kuin siinä unessa. Miten se voikin olla niin samanlainen unessa joka on vain mun mielen tuotosta. Miten se voikin olla niin ihan samanlainen siinä. Miten voin edes MUISTAA millanen se on kun en oikein edes katsonut siitä kunnolla mitään hetkeen. Voin kertoa että se uni oli niin real. Se oli jotain todella syvää. Olin vaan siin unes silleen "rakas" ja nyt ymmärrän ettei tää ookaan ohi.

Katoin vaan sitä. Oltiin bussissa ja se oli ehkä tavallinen ihminen. Ainakin se tiesi mut. Siinä oli minä ainakin, ehkä jotain mun kavereita tai kaveri, yuto ja EHKÄ mahdollisesti taeil vai kuka olikaa. Lähinnä mun huomio kiinnittyi yutoon. Istuttii bussis, olikohan se siin neljän istuttavas kohas. Mun mielestä minä ja yuto istuttiin vastapäätä toisiimme, käytävän puolella siinä. Sillain et mä olin silleen "oikein päin" ja se selkä menosuuntaan väärinpäin. Mä vaan katoin sitä. Katoin sitä ja mietin mitäköhän se musta ajattelee. Se oli ainakin tosi mukava mua kohtaan et ei siinä. Tunsin ihan järkyttävän palavaa rakkautta siihen. Aattelin vaa et toi mies on jotain niin vitun täydellisyyttä. En pystyny olla kattomatta sitä, vaikka tuskin suoranaisesti tuijotin mutta siis silleen et vaan lumouduin jotenkin siitä kokonaan. Mä en tiedä olikse mahdollisesti joku koulujuttu tai sellanen? Haha, random. Että oltas oltu tyyliin jossain samassa koulussa. Ja et se ois ollu tyyliin joku kouluun liittyvä juttu, et oltii matkalla jonnekin. En tiedä suunnittelinko jotain tunteiden tunnustamista? Oisko se ollu joku wanhojen tyyppinen juttu?? Joka tapauksessa olin sulaa vahaa ku katoin sitä vaan ja siinä kohtaa tajusin että onkohan tää ohi koskaa. Ku heräsin olin niin järkyttynyt mut toisaalta tuntu niin ihanalta koska se oli niin totta. Eli epätoivoinen yuto-keissi jatkukoon.


Ja random unet jatkukoon, jotka on vain unia mutta aina elämää suurempia.. kiva ristiriita kun siin unes olin niin järjettömän lähellä, se oli vaa joku frendi. Todellises elämäs ollaan kaukana toisistamme niin ettei kauempana se vois ollakaan. Mut se uni oli niin totta ja se tunne oli niin totta ja se kaikki oli niin totta.

Myös: miten se voikaan muistuttaa noin paljon masatoshia?

Mut joo. En tienny yuton olevan vielä rakas, mutta nyt sen tiedän. Se näköjään on rakas. Vielä. Aina? Ehkä.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,456
Reaktioarvo
2,928
Unet ei huijaa.

Joskus ne voi olla pelkkiä unia. Mut ei tälläses tapauksessa.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,456
Reaktioarvo
2,928
Tunnen sen läsnäolon vieläki. Heräsin ihan vähän aikaa sitten ja ei puhettakaan et oisin saanu nukuttua enää. Aivan hirveetä. Tää vaatii ny totuttelua koska en tosissaan tiennyt asian olevan noin. Mut ne tunteet oli niin vakavia että ihan säikähdin itekin. Se oli sama kun olis jonku masatoshin vieressä ollu. Siks järkytyinki niin paljon. Tai vaikka eunkwangin. Tai vaikka villun. En tajunnut et tunnen noin mut se oli aidointa mitä voi olla. Luulin sen olevan niiku täysin ohi. Tai ainakin sillä tavalla ettei se nyt ole niin suuri rakkaus, enää? Mut ihan turha ajatellakaan. Se ei oo ohi, ja onko se ikinä ohi? Toi tuli niin puskista mut oon niin rakastunu edelleen. En voi ees sanoin kuvailla miten ihanaa oli olla sen lähellä. Tuntu vähän siltä niiku kaikki mitä tarviin ois ollu siinä. Se oli nii vitu ihana. Rakas. Söpö. Niin söpö ja sellanen, aghh, tuntu niin "jännittävält" myös olla noin lähellä sitä. Yritin kattoo sitä niin ettei se tajuis että tykkään siitä. Tuntu etten suunnilleen nähny ketään muuta ku sen. Olin täysin huumaantunut.

Niin ton tason tunteet ei oo kusetust. Oon edelleen syvästi rakastunut siihen. Ja se yllätti pahasti.

Ku heräsin se toisaalta tuntu luonnolliselt mut silti olin sillee mitä vittuu. Mut se oli ihanaa koska mul ei ollu mitään hätää koska olin ollu just sen lähellä. Tuntu että se oli niin totta. Aattelin että olin oikeestikin sen lähellä joten mulla oli sellainen hyvä olo. Kelaa. Mulla oli hyvä olo 😂 ja tuntui että olin vielä siinä unessa ja

Tiedätkö kun jotkut unet on joskus vaan enemmän totta ku toiset? Toi oli aito kokemus. Tiedostan et se oli uni mut se oli silti aito kokemus. Enemmän kun mitä unet ehkä joskus on. Joskus ne vaan on jotenkin aidompia kun joskus muulloin. Makoilin vaan siinä pienen hetken ja.. ajattelin että rakastan sitä niin. Kaikki tuntu niin kristallinkirkkaalta. Oon vieläkin ihan niin etten oo herännyt kunnolla. Rakas. Se oli niin ihanaa, kerrankin olla sen vieressä. Harvemmin noin käy. Harvemmin nään siitä tollasia unia. Mulle tuli samantien mieleen se minkä näin ehkäpä maaliskuussa 2023. Mut en tiedä oonko täs välissä nähny tollasia. Tajusin että mulla oli ollu niin ikävä sitä. Vaikka ne on vaan unia mutta niin. Ikään kun pystyn vain unissa olla noin aidosti lähellä sitä ja sitkun muistin ne aikaisemmat unet niin tajusin kuinka ihanaa silloin niissäkin oli olla lähellä sitä. Ja sit sitä jotenki vaa ikävöi sitä sen lähellä olemista, ku se on niin todellista, vaikka onkin unta.

Et... Kiitos??????????




No näenkö nyt koko elämäni aina silloin tällöin unta siitä ja oon vuoden välein vähintään silleen AH MULLA OLI NIIN IKÄVÄ SEN LÄHELLÄ OLEMISTA. ei jeesus.

Anteeks nyt vaan mut se on joka kerta niin ihanaa ja turvallista olla sen lähellä. UNISSA. :D




se joku aiempi uni, omg, olin siinä vielä lähempänä koska sain... Halata??? Sitä???? Varmaan seurusteltiinkin.... Sitten se jossa... Oliks meillä lapsia siinä????? Ehkä?

Joka tapauksessa kaikki ne unet missä oon saanu olla sen lähellä ❤️❤️❤️❤️❤️ vaikka ne on vaan unia mutta silti...


En pääse yli........................

Mulla ei oo mitään muuta kun unet ja ne on todempia mulle kun muille. Ne merkitsee mulle enemmän kuin muille. Ne on kuin vaihtoehtoinen todellisuus, ainut maailma jossa saan olla lähellä milloin ketäkin. Ja ne on yhtä todellisia kokemuksia kuin valve-elämä.

Ei oo sinänsä mitään väliä mitä valve-elämässä tapahtuu koska unissani saan silloin tällöin kokea rakkaani (eli siis rakkaiden) läheisyyden. Se on niin todellinen maailma. Vieläkin jäi sellainen olo että oon lähempänä yutoa kuin oikeasti olenkaan. Kiva, i guess?????? Ei se kuitenkaan todellisuudessa ole mikään sun poikaystäväs mutta kiva että unissa on, ainaki melkein. Ja joskus on unissa ihan oikeastikin. Jopa aviomies ollu joskus ilmeisesti :D

Huoh. Ihanaa kerrankin olla lähellä sitä.






Miksi rakastan niin?


En tiennyt... En TIENNYT että rakastan sitä näin..............
....... Toi vaan järkytti mua perinpohjaisesti.
 
Ylös Pohja