Uudet Profiiliviestit

Painoa on pudonnut lokakuulta tähän päivään 8,5kg. En ole siis muuta kuin vaihtanut ruokavaliota, muutaman kerran pitänyt chiitti päiviä kanssa. Feels good man.

Näyttökuva 2024-01-27 142103.png
Laitoinpahan lissää kesätyöhakemuksia menee :'D
Kaks oli tosin sellasta avointa työhakua ettei ollu varsinaisia kesätöitä mut no ne on sellasia ettei sinänsä haittais vaikka saisinki pitemmäksi aikaa töitä :D
  • Tykkää
Reaktiot: varasija
Myrskyvaroitus
Myrskyvaroitus
Vielä pittäis keksiä muutakin. Toi Jysk ois ihan hyvä mut toisaalta se jatkus kesäloman ylikin yhellä tai jopa kahdella kuukaudella tai sitten se pittäis alottaa jo huhtikuussa ettei kesäloman yli tarvis olla ku kuukauden.
varasija
varasija
Onnea työnhakuun! :smile:
New Year Party GIF by Lucas and Friends by RV AppStudios


Ihanaa uutta vuotta
Miksiköhän tää oli kirjautunu ulos mun käyttäjältä? :D Kummallista
Jouluvapaat lumpsittu ja takaisin töiden pariin muutamaksi päiväksi ennen uudenvuoden vapaita 🤩 Ensi viikolla viimeiset työvuorot ennen kuin jään äitiyslomille 🤰🏻
Viikonloppu menee jälleen töissä 😴 Kohta on 12h vuoro loppu ja pääsee kotiin nukkumaan ja sitten huomenna takaisin. Sitten on 1 päivän vapaa ja 3 päivän putki. Sitten pienelle joululomalle 🤩
Onko raivostuttavampaa kuin se, että teet uutta työtehtävää mitä et ole ennen koskaan tehnyt, sulle ei kerrota mitään ja muut työkaverit olettavat sun tietävän ja nyt tunnet itsesi typeräksi kun et osannut toimia oikein.
Meen syömään Heselle kun kouluruoka ei kauhiasti maistu + kauhia ruuhka tullee just siihen aikaa ku pittäis mennä ruokalaan.
En vaan keksi mitä ostaisin, tekis mieli kerrosateriaa mut ku se maksaa 9,90 D:
Laskin että oltu avokin kanssa jo 536 päivää virallisesti yhdessä. Tuntuu jännältä kuinka nopeasti aika menee ja toisaalta tuntuu että vielä eilen olisin ollut sinkku.
Kohta on viikonlopun työt pulkassa 😪 Mukavaa sunnuntaita Varaanit ❤ Ottakaa iisisti.
Ylös Pohja