Aihe vapaa En tiiä saatana

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
Hahaha laskeskelin tossa niin mul on ollu ehk 3-8 sellasta ihastusta koko elämäni aikana joita voi sanoo et ne on ollu mun kavereita actually.

Tai no siis venaa.. t, se nyt oli mun kaveri joskus lukioaikoina, mutta sekään ei ollu mikään maailman läheisin ehkä mutta silti hengattiin usein joten joo, silti. Sitte e jonka kanssa hengasin (en koskaan kahestaan) paljonkin jossakin vaiheessa, en tiiä sanoisko kaveriks mutta kumminkin. Tääki oli joskus about ehk lukioaikoina. Sitte o joka oli ihan pienenä lapsena ja oltii tyylii naapureit jne. Sitte r joka oli myös tosi pienenä ja oltii ehk samas koulus tai jtn? Oltii jonki verra yhes mut ei nii paljo mut kummiski. Venaa siin on 4. Sit toinen o, lukioaikoina tai itse asias tais olla pikkusen sen jälkeen. Ei oltu maailman läheisimpii myöskää mut silti jonkinasteisesti kavereit sanoisin. Ei koskaa hengattu kahestaa myöskää.sitte l ja v jotka oli myös sellasia etten tiedä voinko ihan kaveriks sanoa mutta vähän niinku. Ja kukas muu. Unohin jo sen kaheksannen :D ei mitään hajua. Eiku nii, joskus yläasteella olin siihen ihastunut niin oltiin kans jokseenkin kavereit mut nii. Ei senkin kans taidettu ikin kahestaa hengaa. Mut silti kavereit? Jotenkin?

Nii ni tsekkaa ny jos oikeesti näin vähän KAIKISTA mun ihastuksista on ollu sellasii joita voi ees jotenkuten kutsuu kaveriks. Eiku itse asiassa 9 koska m. Mut seki oli iha lapsena. Ja tää on siis eri m koska niit on ollu ainaki kolme? Ne kaks muuta on ollu sellasii et ne ei oo ollu varsinaisesti mun kavereit. Vaa vähäsen tuntemattomampii.


Koska siis rupesin äsken miettii et oisinko oikeasti ollu rakastunu esim kwangiin jos se case ois erilainen, jos tuntisin sen sillee niiku ihan kaverina kuten vaikkapa noi joita mainitsin tos. Mut uskon et joo koska tykkäsinhä mä noistaki? Nii ei se mahotont mulle oo. Se on vaa vähän harvinaisempaa mun kohalla mut ei mitenkään mahotonta. Enemmän on totta kai ollu julkkiksia opettajia ja sellasia jotka on ollu esim vaa samas koulus mut ollaa hädin tuskin puhuttu. Se on se enemmistö. Ihastukset joita en varsinaisesti tunne silleen samalla tavalla on mun erikoisalaani, mutta mahdottomuus ei ole sekään että ihastun johonkin jonka oikeasti tunnen tai oon sen kaveri tms.


Joten in your face nyt voin sanoo kaikille ketkä kysyy et "oisiksä muka rakastunu siihe jos sä tuntisit sen oikeesti" ni KYLLÄ PROBABLY OLISIN näköjään. D::::::::::::



Shieeet ajattelen taas m, siis sitä yhtä niistä ei sitä joka oli ihan lapsena vaan joskus enemmän lähimenneisyydes. En silti sitäkään oo parii vuotee nähny. Ja tosiaa juteltii vaa iha muutamia kertoja senki kaa. Mut olin iha sairaan rakastunut siihen xDDDDDDDDD koulus ain yritin kattoo sitä sillee ettei se huomaa D::::::: huoh miss her. A bit. Just a little bit.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
Noniin, voiko tätä sitten kutsua aro spec vai ei :D am i allo or am i aro spec. I don't know. This is what i am mutta en tiedä lasketaanko sitä aro speciks.

Ace spec mä kyllä oon.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
Eeeh mä luulen että oisin aro spec jos mulla ei ois ollenkaan noita tutumpia ihastuksia. Jos ois pelkästään niitä tuntemattomampia niin sit se ois se "only in certain circumstances" mutta nyt kun niitä kuitenkin vähän on ollu niin oon sit varmaa alloromanttinen.


Vaikka eipä tää kyllä ihan standardilta tunnu.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
Sinänsä toi ei edes ole samaistuttava mutta toki kuitenkin on.

Huoh äsken kuitenkin katoin ptg ja btob liittyvii videi nii se on kans se et olin samantien sen jälkeen silleen ei vittu vihaan itteeni tää ei oo normaalii

Vaikka on mukamas mut ei kyl vittu oo
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
HAHHAH miks Timppa ei kuulu ollenkaan joukkoon XDDDDDDDDDDDD

It's like:
- aasialaiset ja Timppa
- nuoret ja timppa
- kpop ihmiset ja Timppa

XDDDDDDD joojoo just tätä 😂😭

Nuoret ja timppa xDDDDDFD mut esim eunhyuk mut seki on alle 40 silti. Mut se kai niiku vanhin noist on kummiski. Joskus kasikyt jotain se on syntyny.

En tiiä miks se naurattaa mut :D
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
Huoh i'm fucking broken

Menin varmaa rikki sit joskus nuorempana jollain tapaa ku ei tää kyl oo normaalia

Ei ihastumisen kuulu toimii näin

No matter what anyone says mut ei tää oo normaalia jos kattoo ympärillee muita ihmisii ja niiden vastaavia tunteita

Mut joo, huvittavampiin aiheisiin:
Naurattaa kun ihan järjetön kasa ihastuksia mul, mut sit ainoot joista tällä hetkellä ajattelen edes mitään SLIGHTLY seksuaalista on eunkwang ja Yuto:D Siis niinku nytten. Koska ne on ne joist oon CURIOUS, kwangist eniten mut yutostaki sillee i kinda feel like id appreciate it if i could hear his moans :} so i'm curious about them mut ketää muuta kohtaa en täl hetkel tunne tätä samaa. Ei niinku kiinnosta edes hui xD romanttisesti kyllä. Rakastan. Mutta. En mä seksuaalisesti oo silleen uhhh i wanna knowwwww everything. Kun sit taas kwangist.... Oon jatkuvasti silleen omg i wanna know EVERYTHING oon niin curious etten pysty edes handlaa sitä like it's actually painful. Like honestly what the fuck. Like can i see him naked please??????? I'm the most curious person D:::::: when it comes to him. Kuten sillon joskus taisin selittää ehk niin kun pelkästään sen näkeminen ilman paitaa saa mut jotenki iha outoon tilaan niiku en voi ymmärtää miten jonkun paljaan ihon näkeminen voi olla niin ihmeellistä. XD oikeesti. Lmaoooooooooooooooo. Ja ihan pelkästään sekin että jos nään sen shortseis (niiku yleensä sen liveis aina xD) nii jo se saa mut jotenki puree huulta koska en tiiä pelkästään sen reidet on jotenki seksikkäät??????? Okay then??????????????????? Eikä edes puhuta siitä yhdestä livevideosta missä ne oli jossaki vetääs showta and i could fucking see his nipples through his shirt 😭😭😭😭😭😭😭 why is that sexy???? ........... PLEASE its getting difficult


I am SO SORRY why does this feel so disrespectful 😭😭😭😭😭😭😭 gosh i just want him so much

Mut niiku okei do i feel that way about yuto? Nah i mean when i see him shirtless sure it's like... Nice? But it doesnt get me that crazy 🤔 hmm. Mut niiku en mä tiedä:D mut niiku aikasemmin tänää mietin jotain siitä.. jotain slightly sexual mut ei niiku mitää kovin voimakast mut jtn. Ehkä se oli vähän sen unen jälkeen jos se viel vaikutti niin paljon et se herätti jopa heikkoi seksuaalisii tunteit. Kosk olin kuitenkin sen lähel siin ja vaik se nyt pääasias oli romantic ja sillee mut niiku ehk se vähän niit vanhoi seksuaalisii tunteitki herätti. Hah emmä tiiä mul kyl feidaa näköjään aika helposti sexual attraction. Kesälhä se oli PALJON voimakkaampaa yutoo ja huita kohtaan. Nyt se on vaa sellast slightly:D mut sen sijaan kwangii kohtaa ei oo feidannu kyl yhtää. Ja se oli aikas voimakast jo heinäkuust lähtien. Ja aika voimakkaan ollu koko tän ajan :D onneks ei ihan jatkuvasti mutta aika lailla jatkuvasti kuitenkin. Se ei oo lieventyny kyllä ajan mittaan ollenkaan xd oon edelleen yhtä vitun curious ja sillee

Like-

Okay

I swear mä en edes huin ja yutonkaan tai kenenkään suhteen ollu koskaan näin curious about male anatomy and stuff and now i google everything about erections mm okay :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD you know, for educational purposes

Of course i was kinda curious but mate i was never like THIS :DDDD

Smh nyt oon vaa sillee oh i wonder how often he gets erections 😏

*Blushes*
*Bites lip*

See i'm as curious as George

Whats with the obsession about his penis

WELL HE STARTED IT HIMSELF saying that not everything about him is small

You're not allowed to say things like these honey............. No you're not.

I really can't breathe i just....... you know it feels unreal to imagine him doing that kinda stuff oh my-

Se "you can just do physical touch yourself using your imagination" oli ihan liikaa varsinki :DDDDDDDDDDDDDD YOU CAN'T say those things out loud and you just can't talk about it and then leave me here SO CURIOUS THAT I FEEL LIKE CHOKING



seriously is this even sexual frustration anymore must tuntuu et tälle pitää keksii jo ihan uus termi


Like it would be so unreal

To actually see him doing sexual stuff

To himself or whatever

I CAN'T THINK

I'm choking i'm drowning rn

I'm literally having chills

Actual chills



Toisaalta se saattais olla kyllä myöskin hieman emotionally difficult koska kyseessä on minä and i got all these scars



Good gracious


What the fuck is this desire


Like it's


Desire


It's a strong desire

Stronger than strong

h e l p

I can't think

This whole post is unholy i'm sorry
 

Skeletor

Tsemp-tsämp
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
20,456
Reaktioarvo
8,627
Suosittelen uraa biisien kirjoittajana. Jos saat sitten vanhana naikkosena kritiikkiä nuoruuden teksteistä, niin laitat vaan tämän lauseen elämäkertasi loppuun:

"This whole career is unholy i'm sorry"
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
Suosittelen uraa biisien kirjoittajana. Jos saat sitten vanhana naikkosena kritiikkiä nuoruuden teksteistä, niin laitat vaan tämän lauseen elämäkertasi loppuun:

"This whole career is unholy i'm sorry"
Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta..
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
What the fuck is this desire
I still don't understand what the fuck it is

But most importantly, he's just too fucking warm like can i ever even understand

He's so

You know what i mean

Hes just so

:DDDDDD

I can't ever even begin to explain how deeply i feel for him like i am not even okay rn xD

Kaikki tää kuulostaa kyl suht infp seteiltä kosk "i have this burning deep love for you and i can never put it into words how much i really feel for you and you know, you got me in my FEELINGS"


Myös näin ohimennen jonkin memen missä oli jotain että "does that make me a stereotypical infp if i stayed up until 2am last night writing love poetry" ja olin vaa sillee HUH??????? YOU SHOULD SEE THE HUGE COLLECTION OF LOVE POETRY I HAVE WRITTEN LIKE DURING THESE ALMOST 5 MONTHS ALONE. Niiku honestly the amount of love poetry i have written for eunkwang but thats not enough because i have written it for everybody else too!! :D no ei ehkä ihan jokaiselle. Mutta jos vähänkin syvempii tunteita niin yleensä tulee rakkausrunoutta kirjoitettua. Se on ihan väistämätöntä.. sitä vaan on kirjoitettava :D ja paljon. Timpasta oon kirjottanu, huista ja yutostakin varmasti vaikka en nyt täl hetkel muista yhtään mutta aivan varmasti olen.





Mut en oikeesti ikinä voi ymmärtää mitä eunkwang tekee mulle. Kaikin tavoin. Like these intense feelings? I.... It feels weird because it's kinda tiring to be so emotional but then again i'm ALWAYS emotional. always.



Ja by the way, katoin tän pitkäst aikaa:

Ja ei mulla muuta kun että yuton ja huin hymyn näkeminen tuntuu samalta kuin joku puukottais mua..... Kinda. Joten eipä vissiin ihan niin heikkoja tunteita oo nekään..... I wanna sleep i'm so drained 😭😭

I- 😭
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
Okay okay wat

I'm back listening to this song again

Tuntuu että en ees kuullu tota pitkään aikaan

Nostalgista.

I'm back in that same phase 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 I FEEL LIKE DYING 😭


nyt kun meen koht nukkumaan nii haluisin takas siihen yuto-uneen KIITOS

i am requesting a yuto dream. Hopefully similar to that one. Cause we were so close. Gosh. I was so close to him like i can still feel it I CAN STILL FEEL IT 😭😂
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
I feel like i still havent emphasized enough how much i love eunkwang so here i go: i really really love eunkwang. Like really really really.

Hah :D kuinkahan clingy mä oikeesti olisin in a relationship with him. Koko ajan sillee "do you know i really really love you so much" ja "i don't think you understand just how much i love you" jne tota se varmaa olis

Endless touching and calling him cute:D

Probably endless horniness at times

Silleen yes how about two times a day at least


Aghh i hate these people</3
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
Hyvänen aika mitä biisejä pitkästä aikaa..... Onpa outoa kuunnella niitä nytten kaiken jälkeen...... Mitä tästä pitäisi ajatella..
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
Erityisesti be me hyökkää niinku HYÖKKÄÄ mua kohtaan tässä näin nyt
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
Noniin.

Miks must tuntuu että tässä on nyt joku salaliitto meneillään et kuuntelen näin paljon the 1975 enkä oo ees huomannut sitä silloin aiemmin. Enkä oo edes rakastunu shinwoniin :D ko eikse ollu se joka siit eniten ainakin pitää lmao.

No mutta kuitenkin kiitos tästä.

Sit liian moni biisi liittyy jollain taval eunkwangiin. Kuten muuten myös cigarettes after sex yhtäkkiä vaa tajusin et kuuntelen sitäki aika paljon. Mikä juttu.

Mut asiasta toiseen: alkoi soimaan let it be ja viel tää liveversio niin excuse me kun meen itkemään nyt
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
Tässä on kans jotain sairasta kuunnella tätä biisiä tällä hetkellä koska tulee mieleen 2019 tietenkin koska Paul. Ja no 2019 alkoi hobi case joka toimi mun alkusysäyksenä kaikelle pahalle NÄKÖJÄÄN. Ellei se sit alkanu jo 2018 puolella mut jos oli näin nii sit ne oli kyllä ihan viimesii päivii vasta xD joko hyvin 2018 lopussa tai ihan 2019 alussa. Ja ei taas hyvältä tunnu.

Mutta niin. Hobi = ensimmäinen sellanen at least isompi kpop ihastus joten. Kaikki paha alkoi siitä ja nyt VITUTTAA. :D
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
Ja jos jo 2020 alko tapahtuu sitä mitä tapahtui btob:n suhteen niin Rupes kyllä nopeesti hommat lähtee vitu väärille raiteille
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
Jos ikinä päädytään yhtee kwangien kaa ni öö kelaa ku yrittäisin kaikkee tapahtunutta selittää sille enhä mä ees osais

Sillee yes even before i knew what you even looked like i felt that we were gonna be together someday and i wasnt even exactly in love with you yet back then 🤦🏻‍♀️ kuulostaapa taas normi setilt.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
Ymmärtäisin sen silloin jos olisin ollu sillon jo näin rakastunu siihen ja tällee ni oisin vaa ollu sillee omg toivon et tullaa olee yhes. Mut en tienny siit mitää ja olin vaa sillee juuh no mulla on sellanen tunne et tullaa olee yhes. Niiku mistä hemmetistä sekin tuli???? Niiku???? Edes?????? Se yhdistettynä siihen ajatukseen liittyen btob:hin joka sattu käymään toteen.. niin ei tää ihan sattumalta tunnu. Niinkun ei muuten oikeest tunnu :D it really creeps me the hell out



Ja myös nää jatkuvat oudot tuntemukset vielä tässäkin vaiheessa missä tuntuu niinku muistaisin sen jostai viel pidemmältä ajalta vaikka oikeesti en oo koskaa tuntenu sitä :D tai siis sitä tunnetta en osaa selittää ollenkaan mut... It's creepy and weird asf too
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
Ok do u know what it's like to listen to last kiss by TAYLOR niiku tässä vaiheessa koska tosiaan...... Last kiss, siinäpä kans biisi jota oon kuunnellut ainakin seiskalla joten.... Morjens


Eikä ainaskaa yhtää liity siihe opettajaa
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
Mitä eunkwang oikeesti tekee mulle en voi koskaa ymmärtää mistä täs on kyse. It's like....... I just can't understand
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
Siis.... Mun elämä :D mun elämä on kaikkea muuta ku chilliä. Välillä tuntuu et ku katon muiden menoo niin ne ottaa paljon chillimmin ja mä menetän järkeni jokaisen asian takia xD mietitäänpä hetki, mitä jos mun ennustukset todella käviski totee ja tulisinki seurustelee kwangin kaa? Kuinka epächilli mä sillon olisin? Kun jo pelkästään sen asian muistaminen sai mut aivan TOTAALISEN sekasin niin että hyperventiloin silloin tääl ympäri kämppää ja itkin onnest ja olin niiku aivan shokissa. Niin jos se OIKEESTI tapahtuis ni selviäisinkö edes hengissä sellasesta? Pelottaa muuten ihan oikeasti koska mulle ei oo ikinä käyny mitään sellasta, paitsi pienemmässä mittakaavassa toki. Esim se j homma. Seki oli huvittavaa sillon kun oltiin baarissa ja j jotain siin halas mua tai niiku istuttii vierekkäi kai siin ja olin sen kainalos vähn niiku ja jotai semmost. Ja puhuttiin jotai just et voitas mennä ulos yhes joku kerta tai jotaki tämmöstä. Niin tollasenki jälkeen ni muistan ku sillon jossai vaiheessa itkin siel baarin vessas ja olin ihan et apua apua apua mun elämäni mies tykkää must takasin, olin niiku iha shokis sillonki. (Siis se oli aika suuri rakkaus mulle joten sen takii olin sillee omg mun elämäni mies tuntee samoin mua kohtaa xd) siis muistan et olin niiku iha et APUA täs vaa oon sen kainalossa. Mut silti yllättävän vähän mä olin shokissa. Pystyin kuitenkin olee siinä ja mua jännitti yllättävän vähän. Tosin ehkä alkoholi autto siihen jännitykseen XD

Oispa se eunkwanginki kohal noin helppoo. Aattele ku tavattais sattumalt vaa jossai baaris tai jtn. Tai jossai jotenki emt.

Ugh emt
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
Huh oikeesti

Mitähän tääl tapahtuu

Sitä paitsi en oo ikinä oikee uskonu et tulisin ikinä seurustelee ni tuntuu oudolta ajatella edes että se olis mahdollista

Siis oon ihan tosissaan ajatellut että en mä tule seurustelemaan

Siihen mä oon uskonu

Mitä jos se ei ookaa nii? Mitä jos se ennustus oli oikees? Kuulostaa ihan uskomattomalta ajatukselta ihan yleisesti kenen tahansa kanssa, en voi uskoo et tulisin ikin seurustelee yhtää kenenkään kaa. Mut eunkwangin kaa? Viel enemmän uskomatonta:D

En oikeesti voi uskoa et mulle tapahtuis niin. En usko sitäkään että mulle tapahtuis niin jonkun toisen kanssa. :D niiku kenenkään. Huh.

En millään voi uskoa.

Mut mitä jos se olikin totta ja se käy toteen????? :S CREEPYÄ.

Ahaahahahaa voi hitto se baarireissu oli kyl huvittava ku olin itkemäs siel baarin vessas ja sit joku random tyyppi (joka oli aivan kännis kans kuten minäki aika paljon) oli siin sillee ihan että tai niiku yritti kai sanoo et älä itke tai jotaki vastaavas mutta ku seki oli niin tuiterissa et siit hädin tuskin sai selväääää xD et mitä se yritti sanoa. Se oli kans... Mielenkiintoista?? :D

Oi voi.

Huhhuh pelottavaa miettiä asioita et mitä jos en jääkään yksin..

Ai vittu miten huutis ajatus oikeest.

Ja miten mä ikinä muka osaisin selittää kaiken tapahtuneen eunkwangille jos näin kävis xD hahahahaha ja mitäköhän se oikeesti ajattelis kaikesta siitä

Ja jos se käy toteen niin... En vieläkään ymmärrä missä vitussa me muka tavattais ja miten se muka tapahtuis :D jossain keikallako? Vai jotenki randomimmin? Suomessa vai jossai muualla? (Vittu minähän en uskalla lentää ikinä.)

Ja nii tosiaa, miten kaukosuhde muka ikinä vois onnistua, ainakaan mun kohalla :D voi hyvää päivää. Aika omituinen ennustus oli kyllä ottaen huomioon kaikki asiat ja siks mä sitä ihmettelinki sillon et öö ei kyl voi olla toi :D mut sit vaa aattelin et okei no voihan se JOLLAIN TAVALLA ehkä tapahtua..

Mut se mikä eniten hämmentää ni nää asiat ei mun mielestä koskaa oikee häirinny mua tässä välissä xDD en tiiä ajattelinko niitä melkee ollenkaa tai niiku??? :D hah??????????? En muista miettineeni paljo ollenkaa sitä mitä sillon tapahtu enkä ollu sillee hah mitäköhän se tarkotti. Tai siis varmaan siinä ihan heti sen jälkeen mietin sitä mut en kovin kauaa mun mielestä? Sit i think heti sen jälkeen tuli vaihe että ajattelin villua ja tõnua ihan koko ajan, niin mun mielestä siin vaihees vielä mietin vähän sitä eunkwang casee ja olin sillee et mitäköhän se meinas. Mut en mä tiedä unohiks mä sen sitten kuitenkin suht nopee. Vau niiku oikeesti mikä juttu :D koko case on creepyint mitä mulle on ikinä tapahtunut varmaan...
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
Oikeest creepyint

Ja niiku hassuu kosk enhä mä sillo tienny sitä ollenkaa ni olin varmaa tyylii et "mut entäs se tyyppi 🤔" esim sillon ku katoin sitä kuvaa l:stä ni muistan et (sillon samana päivänä i think) olin sillee hmm nii l mut entäs se tyyppi????? D: koska se oli aivan täysin random tyyppi 😭 ja nyt yhtäkkiä se ei ookaan enää random tyyppi................... Ja se täysin random tapa miten se tapahtui..... Jos en täysin väärin muista ni mä kyl muistelisin et ku näin sen vidin siin etusivul ni must tuntu et mun pitäis kattoo toi ennen ku meen nukkumaan. Joo siin mainittii yuto ni olin sillee et haluun kattoo sen yuton takii. Mut muistan et mul oli oikeesti sellane tunne et toi on tärkee vidi, et mun ois tärkeetä kattoo se. Tiiä sit mistä johtu. Ja hauska et eunkwang oli siin thumbnailis mut en ollu siin kohtaa viel sillee uh toi on komee :D siin oli peniel ja eunkwang ja olin vaa sillee ah noi on jtn random tyyppei :D mut sit about heti ku aloin kattoo sitä vidii ni rakastuin siihe. Se on niin outoo et se oli niin salamana tavallaan. Varsinkin kun miettii sitä mitä tapahtui aiemmin. Niin..... Sit se vaa tapahtuu salamana siin kohtaa. Ja en niiku vaa ymmärrä. Ja ainakaan tietoisesti en muistanu sitä hommaa siin kohtaa vielä ku rakastuin siihen.


En voi vaa uskoo et tää kaikki on sattumaa...... Vittu oudointa mitä mulle on tapahtunut......... Varmaankin....... Lol mulle tuli heti niin jotenkin turvallinen tunne siit ihmisest :D ja sellanen et that's him that's the one. Outoo... Outoo.. creepyy............................. Oikeest olin unohtanut koko asian niin tehokkaasti et huhhuh. Ja siis miten voi kuukaustolkulla ajatella sitä ihmistä just ja sit muistaa vasta vittu MARRASKUUSSA???? sen mitä ajattelin kävellessäni kotiin sillon. Siis KUUKAUSTOLKULLA meni aikaa siit heinäkuusta ja sit yhtäkkiä marraskuussa sillee HOLD UP😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 eihän tää oo vittu todellistakaa
 
Ylös Pohja