Aihe vapaa En tiiä saatana

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Sitä paitsi en jaksa olla hereillä kun nukuin mukamas liian vähän????
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Harmaa-aseksuaali = tuntee seksuaalista vetoa harvoin. Harmaa-aseksuaali saattaa tuntea kuuluvansa johonkin aseksuaalisuuden ja seksuaalisuuden välimaastoon. Esimerkiksi harmaa-aseksuaali saattaa tuntea seksuaalista vetovoimaa, mutta niin harvoin tai vähän, ettei koe tarvetta toimia sen mukaan.


T. Seta

No siis periaatteessa joo tai periaatteessa ei. Niin. Joko tuo tai sitten alloseksuaali. En ole varma :D täys aseksuaali en ainakaan ole. Fkfkfbfkfkfkrbjrkflf juu
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Harmaa-aseksuaali saattaa tuntea kuuluvansa johonkin aseksuaalisuuden ja seksuaalisuuden välimaastoon.



Tämä siinä nyt vaan eniten resonoi joten. Niin. Ihan sama. Sanoisin sen takia juurikin harmaa-aseksuaali. Jostain syystä se vaan tuntuu tolta.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Ja tuntuu taas että aseksuaaleista kuulee paljon enemmän ja seksuaaleista nyt varsinkin nehän on koko ajan esillä mutta harmaat kyllä vähän tuppaa jäävän varjoon 😔 yall we need gray ace representation plz
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Ai. Kävin hampilääkärissä ja oli niin hektinen ympäristö että sain ihan kauheen stressireaktion siihen :D perus hsp voi vittujen kevät. Nyt on heti paljon helpompi olla kun saa olla rauhassa ja rapsuttaa kissua. Itkin taas koska olin niin järkyttävän stressaantunut, voi jeesus. Hmm. Hsp eli neurodivergence. En tiennyt että sekin on neurodivergencea mutta kuulemma on. Ja onko sitten neurodivergence disability koska disabled lipussa on se neurodivergence raita?? :D anyway it's a pretty flag and it helps me feel less alone koska tunnen itteni ihan hulluks sekopääks ku saan kauheen mental breakdownin vaan siitä että oon liian hektisessä ympäristössä.............. Mut sitä se hsp kai teettää. Voi moro. Nyt on onneks jo paaljon parempi olo. Tuntu että kuolen taas siihen oloon voi herranjumala sentään. Eihän siinä sitten lopulta mitään pahaa tapahtunutkaan, säikähdin vaan kun sain niin pahan stressireaktion ja itkin ihan sikana. Mut sitten kun pääsin taas rauhottuu niin ei kai siinä sitten mitään enää.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Hmm.

Infinity Autism GIF by INTO ACTION


Also this so pretty mut miks toikin on aina autismiin liittyvä kun onhan neurodivergence muutakin kuin autismi. Esim itsehän en tiedä onko mulla autismia mutta hsp tosiaan ihan varmasti on.

En tiiä. Tuntuu helpottavalta silleen koska kun sitä kokee ittensä ihan paskaks ku on erilainen. Lets face it, hsp saa sut tuntee ittes ihan alieniks monesti ja vaikka oon nainen ja naisilta jopa odotetaankin herkkyyttä mutta musta tuntuu että edes naisten kohdalla ei hyväksytä helposti NÄIN valtavaa herkkyyttä. Et kyl tää on mulla ainakin ihan sellasta crybaby tasoo. Mitään ei kestä ilman stressireaktioo ja kovat äänet ahdistaa ja kipuherkkyys on valtava yms. Mä oon nimenomaan sellanen josta jotkut ymmärtämättömät ihmiset sanois tyyliin "lol mikä itkupilli huoh" tai vastaavaa. Mutta en todellakaan suostu häpeemään itteeni ja mun neuroepätyypillisyyttä. Tai oikeastaan mitään muutakaan asiaa itsessäni. Joo tunnen itteni ihan paskaks mutta se johtuu siitä millanen tää maailma on, ei siitä että mussa ois jotain vikaa. Tunnetustihan yhteiskunnassa siedetään niin hyvin erilaisia ihmisiä............ Lol.

mutta joo, en tiedä. Mietinpähän vaan. Pitää kyllä kohta varmaan yrittää mennä nukkumaan emt mutta halusin nyt pohtia tän asian kun se auttaa mun oloo kun oli aluks niin paska fiilis koko tosta keissistä.

nyt on onneks jo parempi. Mut ihan sairaan kipeenä kaikki paikat ja vielki stressi tuntuu mut ei enää niin pahasti. Enkä itke enää lol.

"Being neurodivergent means having a brain that works differently from the average or “neurotypical” person."

no todella, it works differently :D


Jos ymmärsin oikein niin sekä hsp että ocd on molemmat ainakin neurodiversiteetin alle meneviä tiloja ja molemmathan mult löytyy. Autismista etc en sitten menis vannomaan mutta nuo kaksi nyt ainakin pitäis olla. Niin juu. Kun en oikein koskaan oo kokenu olevani osa mitään neurodivergent communityy, vaikka sehän on nimenomaan se minne mäkin näköjään kuulun. Mutta kai siitä tulee aina mieleen pelkästään autismi tai jtn.

vittu, everything fucking makes sense.


honestly, life is so different for us like i can't even begin to explain. The average joe would never understand 😅


Ei ihme että edelleen rakastan ja kuuntelen sitä i'm not the sameeeeeeee esc biisua. Sehän oli sen artistin ööö homoudesta ja autismistako? + Keksin vielä lisääkin kohtia omassa tapauksessani missä poikkean muista, lgbt-paskan ja neuroepätyypillisyyden lisäksi, esim. vaikkapa julkkisihastukset, mikäs muukaan :D en toki missään suhteessa voi olla normaali XD

jihuu oikeesti.

VITTU oikeasti VIHDOIN everything starts making sense.

kaikki se outous ja miks oon aina ihan vitun saatanan outo ja vääränlainen ni vihdoin se kaikki alkaa käymään järkeen et miks näin on. Et miks mikään ei ikinä toimi mulla niinku toimii muilla. Miks en voi olla hektisessä ympäristössä ilman hullua stressiä. Joka vieläpä joskus aiheuttaa sen että itken. Ja siis kaikki muutkin asiat. Miks oon niin herkkä kivulle. Miks oon niin itkuherkkä muutenkin. Miks musiikki on mulle niin jotenkin erilaista. Miks tuoksut voi joskus aiheuttaa mulle sellasen overwhelming olon. Miks kaikki fyysiset tuntemukset häiritsee mua niin paljon, esim must tuntuu et joku vaik kutina tai joku nälän tunne tai kaikki tollaset tuntemukset on mulle jotenki vielä normaalia häiritsevämpiä tai ainakin joskus ja sit tulee siitäkin iha sellanen overwhelmed olo.

ja siis ihan vaan kaikki tollaset asiat et mitkä ei mulla vaan toimi ollenkaan niin kuin toimii muilla. Tuntuu että poikkean jotenkin melkein joka asiassa muista silleen todella paljon. Niinku ihan siis sellasel taval et tunnen olevani ihan totaalisen erilainen.

niin doesnt it kinda make sense if i'm neurodivergent koska siinä on nimenomaan kyse siitä kuinka maailman voi hahmottaa niin monella eri tavalla. Ja mä oon hahmottanu sen ihan pienestä pitäen silleen juurikin epätyypillisellä tavalla. Honestly en mä oo koskaan tuntenu itteeni "normaaliks" :d mut vihdoin ymmärrän (tai ehkä ymmärsin aiemminkin en tiiä) et se ei ookaan kyl mikään pahakaan asia :D


Tuntuu että aina oon ollu silleen "mussa on jotain vikaa ja mulla ei vaa oo edellytyksiä edes elämiseen" mutta nyt oon silleen "hei mä oon vaa neurodivergent se tarkottaa sitä että elämä on mulle ehkä vähän erilaista mut mä oon tasan yhtä arvokas ku muutki lol"

Et en niiku todellakaan aio antaa kenenkään painaa mua alas siks et oon liian sitä tätä tai tota.

Hahaaaa ja siitä puheen ollen, äiti äsken: "sä jäit taas jumiin siihen koneelle" XD niin, kun pitää selvittää ajatukset? Ehkä vieras käsite joillekin eikä siinä mitään, kaikki on sellasia kun ne on, mutta jos mun pitää selvittää mun ajatuksia niin silloin mun pitää, koska se on mun tarve. Ja jos se tarkoittaa sitä että kirjotan kilometrin pitusen pohdinnan aiheesta niin silloin se tarkoittaa sitä. Mä oon sellanen, mun pitää ottaa oma aikani, selvitellä ajatukset, pohdiskella, ottaa rauhassa, tehdä asiat omalla tavalla. En mä ota vittu minkäänlaista kritiikkiä vastaan enää, se on ihan selvä :D kritisoikaa jotain muuta mutta mä en ainakaan aio enää olla kukaan muu kun oma itteni. (Eikä toi nyt välttämättä ollu kritisoimista mutta se voi helposti tuntua kyllä siltä)

Hmm.

Mietiskellään mietiskellään.

Mutta olipas rankka reissu. Sanon vaan sen että paskaa, paskaa ja vielä lisää paskaa. Eikö kärsimyksellä ole rajoja. On siis edelleen paska fiilis vaikka tavallaan jo parempi, mutta silti ihan oikeasti aika paska edelleen. Nyt haluan vittu juoda jotakin ja painua kohta nukkumaan.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Neurodiversity is a scientific concept arising from brain imaging. A number of brain studies have shown that people with learning or thinking differences are “wired” differently than their peers. In other words, some children are born with brains that think, learn and process information differently than others.

Honestly
, is this the reason for all my pain in life xDdFdSdddjdkdkld

I fucking can't with it

I don't know but its funny as hell
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Okei, en sano muuta kuin että: UNET 😡😭 VOI LUOJA MITEN SÖPÖÄ oikeesti toi uni oli taas kerran maailman ihanin okei kaikki unet aina on maailman ihanimpia jos niissä on eunkwang tai yuto tai joku tommone voi luojA

(But why did i become horny :((((((((((((((( i had a dream of kwang, i woke up, i was normal for a while, i thought about kwang and then suddenly i was horny as fuck:((((((((((( ei saa olla ikinä rauhassa)


Seriously i dunno i did not expect that right now

But okay

Thats fine

But being horny..... Is not convenient at all. Of course it's not.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Niiku ei mitään muuta ongelmaa siinä kuin se että Its not convenient actually
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Niinku mä toivon et mun ei tarvis välittää siit tunteest mut aika vaikee olla välittämättä sit kun se iskee niin se iskee xD sometimes it's like that huoh. I cant do shit about it 🤦🏻‍♀️

Mut se on kyllä omituinen tunne

Kaikki muu tavallaan vähän niin kuin katoaa hetkeksi etkä pysty keskittymään mihinkään muuhun kuin siihen tunteeseen että "need... To... Have... Sex..... Pls......." :DDDDDDDDDDDD

Emmää tiä tää on niin ns. uutta mulle koska ensimmäisen kerran muistan sen sellasena vahvana tunteena vasta varmaankin 16-vuotiaana. Yläasteella oli jotain mutta... Niin. Vasta 16v silleen jotenki eri tavalla. Niin mikä hiton late bloomer mä sit oon. No joo. Kaikilla on omanlaisensa seksuaalisuus. Eipä mussa silti mitään vikaa oo vaikka se onkin noin :D
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Oikeesti nyt on ollu iha liian voimakkaita tunteita taas heräämisen jälkeen en pysty käsittelemään näitä edes. En niiku pysty millään :D

Mutta siis ennen heräämistäkin jo koska siinä unessa koin niin vahvoja tunteita myös.

Mutta lopputulos: en edes YRITÄ käsitellä xD parempi vaan niin
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Ja traumat vaan lisääntyy seksuaalisuuden takia....... Again........

Also kiitos eunkwang.... Tästä ........ Kin.....
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Mitä se oikein tekee mulle?????? :D en oo kattonu mitään siitä moneen päivään YET I DREAM OF HIM every damn night??????? AND also now suddenly i get hornier because of him too????????

All of this, while not watching ANYTHING about him for a few days?????? Like???

Siis viimeks ku oon kattonu eunkwangista jonku vidin emt se oli varmaankin perjantaina???????? Ja nyt on tiistai??????? Ja SIITÄ HUOLIMATTA SEKOON siitä edelleen kuin VIIMEISTÄ PÄIVÄÄ vittu :DDDDDDDDDDD


Ei näin! :D miten se edelleen saa mut sekoomaan kiimast niiku tää on ihan järkyttävää että haluun sitä edelleen niin paljon



Nyt loppu tämmöset unnatural keissit kkkkkkkkkkkkk pls
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
DON'T EVEN ASK WHAT THE HELL

hes got to be the one ei tää oo enää mahdollistakaan edes vittu xd
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Nyt muuten kysyn ihan tosissani: will these butterflies ever go away? :D cause i still have them.......... Tai niinku se sellanen tietynlainen rakastuneen ihmisen sellanen "huumeissa ollaan" fiilis niinku ööh ??? Sellane "🥰😍" saatanan sekoomine. Ja nii, plus the butterflies ainakin sellanen pieni fiilis semmonen ughshddjdkdkdl 😶😶💕💕💕💕 joten

Ilmeisesti en taida olla vieläkään lähelläkään yli pääsemistä

Nauran xDDDDDDD

Tää on hei niin vanha juttu jo mutta kun ei olla yli niin ei olla yli....
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Siis mitä AKTUAALISTA HELVETTIÄ xD

En mielestäni edes mitenkään sen kummemmin oo yrittänyt olla kattomatta mitään, täs on vaa ollu kaikkee muutakin

Ja oon toki aatellu sitä silti paljonkin mut ehkä vähän vähemmän koska tosiaan, on ollu paljon muutakin (kuten toi hammas keissi 🤷🤷🤷🤷)

Mut silti oon aatellu


Ja ollu sillee "🥰 hihi my heart omg" joten????????!!!!

Mut nyt oon vielä enemmän sillee hihihi oon niin rakastunu ihihihihi 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ vittu kerää ittes lmaoooooooooooooooo xDDDDDD

Somehow felt like my feelings exploded again hmm maybe it was because of the horniness

But where does that horniness come from because emt en mä oo ollu nyt niiin horny viime aikoina paitsi nyt

Hmm maybe it's the sunlight idk who knows at this point 💀💀

Joka tapauksessa

My feelings exploded and now i'm basically freaking DED

vaikka oon mää koko ajan tässä ollu sillee "🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍" varsinkin koska ne vitun unet ja vitun vahvat tunteet siitä

Mutta nyt

Perkele

En tiiä

Vittu toi kiima on kyllä käsittämätöntä

Mitä hittoo se ees tekee mulle

Vittu

Sietäis kyllä olla pahoillaan saakeli sentään

Se pilaa mut xDDDDDDDDDDDDDDDDD

kuinka se kehtaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Oh oh oh this vid again:

I'm sorry but it's the truth 💀
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Okei mut venaa

Niiku

Se on totuus että oon nyt kulkenu kesästä syksyyn ja sitten talveen ja nyt kevääseen asti tätä hiton polkua :DDDDDDD kkkkkkkkkkk i die

Se tuntuu vaan oudolta koska syksyllä esim muistan niin hyvinnnn kun lokakuussa oli niiiiin pimeetä. Ja nyt yhtäkkiä valoa riittää vittu. Niin jotenkin kun se tuntuu niin omituiselta että vuodenajat vaihtelee tällä tavalla ja kaikki tuntuu silleen ihan erilaiselta MUT SITTEN sama keissi aina vaan siitä huolimatta?????????

Nah, taidan kuunnella hypnotized koska 💀💀💀💀💀💀💀💀 well you know its the thing



VITTU MÄ NAURAN :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD






ja oikeesti vaikka oon pitänyt vaan muutamia päiviä taukoa niin se tuntuu oikeesti pitkältä ajalta

Oon ihan sillee mitä hittoo hädin tuskin edes muistan enää mitään

Niiku yhtäkkiä oon aivan kujalla niiden tekemisistä ku en oo mitään instaakaa stalkannu yms yms

Ja muutenki oon sillee idk it's like i don't remember certain things hahahhhs

I mean i do remember but idk i'm somewhat clueless?

Tai sillee vähän niinku tuntuu vieraalta vaa koko keissi 😂✌️ but i guess it's natural when you kinda take a break vaikka se siis onkin vitun lyhyt tauko ollu mutta tuntuu jotenkin ihan sika pitkält tho
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
EMMÄ TIIÄ en tiedä mitään

Menkää kaikki poies itken 😭

En kyl oikeesti itke mut vittuuuuuuuuhhhhh 😭
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Hetkonen

Niin siis kuuntelin tän äsken
Ja tosiaan, it hits different now that it's spring but like......


Do u know what also hits different

Seeing that logo

Koska tuntuu ettei oo nähny tota logoo hetkeen ja traumat pamahtaa pintaan heti XDDDDDDD HELP it felt like that wasnt real but it was????????????

HÄH

Mietin että mitenköhän jos kuuntelisin nytten waiting 4 u niin kuinka different that would hit now


Idk save me


Cause honestly i don't know but its been a while
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
JEP also

Enkö mä muka kuunnellu hypnotized ku vasta lokakuussa? Vai aiemmin jo

En ees tiiä viddu
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Siis se tuntu ihan sika pitkält ajalt lokakuussa mut sehän oli lyhyt aika koska nyt on vittu MAALISKUU
 
Ylös Pohja