Aihe vapaa En tiiä saatana

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
Mut....

IF he's my future man then that would be absolutely crazy. It would be unbelievable like wtf 😂✋
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
Lmao i'm Screaming

Koska

Kun kuuntelee nämä tässä järjestyksessä:




Niin on silleen HHHHHHHAAAAAH

koska tosiaan nuohan on kronologisessa järjestyksessä nyt tuossa :D niin huomaa vain kuinka paljon aikaa on mennyt jne HEH

niiku one lokakuulta 2020, for you heinäkuu 2022, solut herää eloon öö sanos nyt, eikse ollu lokakuu 2022 ja one day nyt huhtikuulta.

Mmmmhm *screams*
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
Siis nyt muuten on sen verran epätodellinen olo että tuntuu että tuun hulluks

Ikinä ei sais näköjään muistella mitään.......

Niiku siis... Mitään...
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
Ei apua meen ihan tosissaan paniikkiin ja MIKS MUKA

for what????????

Emmä tiiä mut mä vaan

A p u a ?

Ja tää ei oo ees pelkästään muistot eunkwangiin liittyen vaan kaikki muukin mitä on tapahtunut mikä ei periaatteessa liity siihen

APUA? 😂

WHO AM I lmao

Did those things really happen

O-ou

Onks tää taas jotain depersonalisaatiota/derealisaatiota tai jotakin vastaavaa.

Eehhh i'm SO UNCOMFORTABLE RN
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
HAHAHAHAHA


Changsubs sister and me being the same person ✌️✌️✌️✌️ näyttää silt et se ei about pysty hengittämään tossa ja not gonna lie olisin ite viel enemmän shokissa

Srsly idk i wanna die

DOES THIS MAN UNDERSTAND WHAT HE DOES TO PEOPLE

at least me and subbies sister
JUST TÄTÄ mä olin ettimäs niin MITÄ VITTUA OIKEESTI 😭😭😭😭😭😭😂
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
Ei vittu mä en ees tiiä mis mä ite oon

Nyt muuten ahdistaa ihan oikeesti ja kunnolla XD
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
Okay like everyone knows apparently i still love yuto and hui but that's not important we all already knew that.

Thats PAIN for ya.



BUT.

what about the pain that i get when i imagine eunkwang being with somebody else lmaooooooooooooo


Oh, it's hilarious

Its getting more and more absurd

Mut siis täytyy myöntää että vertasin itteeni taas kerran mijoo..hon? En ees usko et sil on niinkään tekemistä mustasukkaisuuden kanssa tai mitään mut siis ylipäätään oon vaa sillee lmao se on paljon kauniimpi ku minä ja moni muukin on paljon kauniimpi ku minä. Ei siis sinänsä liity eunkwangiin edes vaan yleisesti ottaen huomio minkä vaa tekee siin automaattisesti 🙂🙂🙂🙂🙂🙂 and then you feel SO FUCKING BAD i can't even explain.

Kun taas aikasemmin olin enemmänkin silleen "juu mijoo on kaunis mut oon mäki kaunis it's just a different type of beauty" niiku et olin vaa sillee nii mut eihä se poista mun kauneutta

Nyt oon vaa sillee HAHAH are you kidding me lmao girl you're not pretty have you seen yourself lmaooooooooo you're ugly asf xDDDDDD

jaaaaaaaa sinne meni taas hyvä kehonkuva joka kesti hetken aikaa 😂 mutta ei se mitään, ollaan sitten huonon kehonkuvan kanssa. Se on vaan sääli koska nii, kai sitä ny mieluummin näkis itessää sen kauneuden.

Mut eeeei.

Ja muutenki i can't even believe who could ever choose me over mijoo lmaoooooooo

Tää on nyt taas hypoteettinen tilanne että otetaan esimerkki että vaikkapa eunkwang ois mun joku true soulmate ja me tultais oleen yhdessä jossakin vaiheessa ja näin ja noin. Niin okei vaikka se oiskin rakastunut muhun niin en silti IKIMAAILMASSA vois uskoa jos se ois sillee i'm so in love with you you're the most beautiful girl ive ever seen. Oisin sillee HAH do u think i'm stupid?????? You think i believe that lmaooo🌚

Jos noin kävis.

Tai jos toi kävis kenen tahansa kanssa. Koska en voi olla kellekään, ei ainakaan luulis, mikään maailman kaunein. Ilmeisesti voin olla kaunis joidenkin silmään koska sitä on kuultu monesti, MUTTA että kaikista kaunein? Jollekin? Yhtään kellekään? Älä naurata :D jos joku yrittäis sanoo et oon kaunein nainen jonka se on ikin nähny ni literally oisin sillee are u trying to hurt me or something??????? :D sen mä vielä voin uskoa jos sanotaan että kaunis mutta jos joku yrittäis sanoo että kaikista kaunein niin HÖPÖ HÖPÖ. Niinku sillee oikeest do you really think i'll believe that. En voi olla kenenkään mielestä maailman kaunein. Niinku mulle eunkwangie on näköjään sitten komein mies jonka oon nähny (vaikka onki aika tiukka taisto huin ja yuton kaa) niin en usko että sillein samalla tavalla MÄ voisin olla KELLEKÄÄN kaunein nainen niiku ever. Vaikka en mä tiedä tavallaan luulis että se ois mahollista mutta en mä vaan usko.

Mutta luulis kyllä että jos joku ihminen rakastuu muhun todella pahasti niin luulis että se silloin ehkä ajattelis nii. Mutta ei muhun oo mahollista rakastua niin pahasti :D nekin jotka on tykännyt must nii en tiiä kuinka paljon ne on ollu muhun rakastunut, ei välttämättä ees mitenkään paljon. Tuskin kukaan niist ajattelee et oon kaikista kaunein ja tuskin kukaan voi ikinä niin ajatellakaan lol.


Mutta mitäpä siitä

Ois vaan kiva sitten jos oikeasti olis jonkun kaa nii et se tyyppi ois ihan rehellisesti sitä mieltä että oon tyyliin sen silmissä kauniimpi kuin kukaan,, mutta tuskinpa kukaan tulee musta niin ajattelemaan
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
Mut siis lets face it: en oo koskaan seurustellut enkä koskaan tuu seurustelemaankaan. Niiku lets be real. Joten ei tarvii siitä huolehtia ku en tuu olemaan kenenkään kaa. Näin. Yks ongelma vähemmän i guess.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
Saaha sitä haaveilla vaikka eunkwangista tai kenestä vaa mutta enhän mä nyt sen tai Kenenkään kanssa tuu ikinä olee. I'm just never gonna be in that situation.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
Ehhhhhh XDDDDDDDD muute toi vidi siis en kestä miten subin sisko on noin söpö xd toi "🤭" awww like she looks so young there omg XDDD aww shes literally so cute i wonder if she still likes eunkwang, even just a bit? Ehkä? :D poor baby (just like me)

Täytyy kyllä perustaa se tukikerho kaikkien kohtalotovereiden kans xd kaikki jotka on langennu samaa ansaa loollll poor souls.. srsly


Emmä kestä subin siskol on kyl ulkonäöllisesti vähän samanlainen viba ku mulla, sanoisin että vähän samanlaiset kasvot ja jotenkin similar vibe ehk.

Nyt oon muuten tosi utelias et mitä niiden välil oikee ylipäätään on tapahtunut :D koska eunkwang TIETÄÄ sen et se oli sillee "i want to marry eunkwang" ja se oli silleen yes i'm a charming man mut niiku mietin et onkse tykännyt siit aina vaa platonisesti et ehkä se ei koskaan tuntenu mitää muuta sitä kohtaa :D en ainakaan usko. Aaa oon utelias tavallaan haluun tietää xD because this drama lol.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
"I believe that. Before I had ever even spoken to my husband, (he was affiliated with my job, and I just transferred to a new building, so I noticed him but had never met him) I looked at him and said to myself that there is the man I will marry. I knew it in my heart before we even talked. We were married 10 months later. 15 years ago."

"My mother told me that she said the same thing when she first saw my father. I guess it’s not an unusual happening."



I DON'T THINK THIS IS FUNNY ANYMORE?????????? can you PLEASE STOP NOW? :D





FROM NOW ON THIS CHAIR IS THE ONE T. CHANDLER

A g r e e d
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
Vielä hullumpaa tästä tosiaa tekee se että okei voi olla että oon sanonu muistakin tollee (en kyllä muista nyt) mutta eunkwang on ainut josta oon uskonut kaikista eniten, SILLOIN, että siitä tulee mun mies. Kenestäkään muusta en mun mielestä kyllä ikinä uskonut tolla tavalla tai saanut tollasta ns näkyä tai mikskä sitä nyt kutsuis.


Joten kuulostaa hullulta tai ei mutta kyllä se todella pistää uskomaan siihen vaikka ei vittu millään luulis.


You know what, i don't even wanna know xd

Mutta kyllä se pistää uskomaan varsinkin kun lukee just noita muidenkin juttuja öööhm ilmeisesti tämmöinen ei sitten olekaan niin harvinaista....... Ehkä sitä ei kaikille tapahdu mutta:))))) vittu haluanko edes tietää.


Ainiin, mä luin costin muistioo tos äsken ni siellä luki se että ku olin vissiin ekalla keikalla (ellen sit joskus pienenä ollu??) Niin kun kävelin sinne keikkapaikalle niin tunsin että joku käveli mun takaa mun ohi ja ennen ku näin ni tiesin että se oli costi vaikka en voinut mitenkään tietää. Tai sitten se ei ollut mitenkään ihmeellistä koska joo olihan se sen keikka mut silti jotenkin omituista kosk se ois voinu olla joku muukin. Costista ei kyllä koskaan tullut tuollaista mitä eunkwangist eikä tosiaan tainnu siis kenestäkään muustakaa, en kyllä ihan ymmärrä miten se on mahdollista. Vittu, a:kin olis ollu todennäköisempi joten miksi siitä ei koskaan tullu tollasta. Rakastuin siihen kyl nopee varmaan ensisilmäyksellä mut en tiennyt sitä että siitä tulee mun mies samalla tavalla niinku tiesin eunkwangista että siitä tulee mun mies. Tai siis tiesin ja tiesin en mä oikeesti voi ymmärtää miten se muka vois olla niin. Mutta se asia siis silloin tapahtui enkä mä voinut sille yhtikäs mitään. Se tapahtui riippumatta siitä halusinko mä tai en, mä vaan sain sen ennustuksen siin kohtaa.


Pitääkö se paikkansa vai ei ehkä sen näkee sitten jonain päivänä.

Mutta ihan tosi creepylt se tuntuu siinä mielessä että se on niin spesiaali tapaus

Aaaa ku periaatteessa olin sillee "aa okei se käy" ku kuuntelin dear my dear kosk niinku se tuntu nii oikeelta mut emt 😃

Inhottavaa koko keissi koska onko pakko just mulle tapahtuu tämmösiä ku en halua tuntea itteeni hulluks.

Niinku yhtään ei kiinnostais olla sillee "oon vaa sekopää" etc. Paljon mä vittu sille mitään mahdoin mitä mulle tapahtu.

Kaikki tommoset ennustukset on kyllä enemmän curses kuin blessings.

Sillee how do you think i feel 😔 no one would ever believe me mun kaveritkaa ei vaikuttanut oikee uskovan asiaan. Jos kertoisin mun vanhemmille nekää ei uskois siihe mut mä tiedän mitä mä koin. Kukaan ei voi väittää että sitä ei tapahtunut. Voi olla että olin väärässä mutta se itse asia silti tapahtu.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
"I believe that. Before I had ever even spoken to my husband, (he was affiliated with my job, and I just transferred to a new building, so I noticed him but had never met him) I looked at him and said to myself that there is the man I will marry. I knew it in my heart before we even talked. We were married 10 months later. 15 years ago."

"My mother told me that she said the same thing when she first saw my father. I guess it’s not an unusual happening."



I DON'T THINK THIS IS FUNNY ANYMORE?????????? can you PLEASE STOP NOW? :D





FROM NOW ON THIS CHAIR IS THE ONE T. CHANDLER

A g r e e d
Kiva homma tho miksi noille tyypeille kävi noin että sama juttu periaatteessa kuin mulla mutta se tuli jostain tavallisesta ihmisestä ja tavallisessa kohtaamisessa. Mulla taas se tuli täysin random julkkiksesta josta en tiennyt mitään,
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
Ja se tuli siitä että kuuntelin pätkän sen biisistä???????????? Ei siis mikään normaali kohtaaminen vaan että kuuntelen vaan pätkän sen biisusta?
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
Mutta en kyl tosiaa jää itkemää kenenkään perään, en eunkwangin enkä kenenkään muunkaan.

You know why. Just siks ku oon bad bitch 💅 i don't think i have time to feel down or feel like i'm not good enough for somebody or anything like that.

You know how i actually feel now? Literally katoin itteeni peilistä ja olin sillee mul ei kirjaimellisesti ole mitään syytä olla millään tavalla down bc i'm fucking beautiful. Ja se on niiku se pääpointti tässä 💅🤭 mutta kylläkin hauskaa kuinka vuoristorata tää on ku mä vähän aikaa sitten olin sillee oon niin ruma. Nyt taas ihan täysin päinvastoin. Mut sitähän oon aina sanonut että se vaihtelee nopeasti.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
Ngl tää tapahtu taas äsken mulle:


Yhtäkkiä näin hämähäkin mun jalalla ja se reaktio oli ton kaltanen ellei viel enemmän extreme..
Flippasin ja vetäsin äkkiä housut pois jalast ja jätin ne toho lattialle ja nyt kierrän ne kaukaa aina ja lmaoo. Tiedostan että se hämähäkki saattaa vaeltaa siitä mihin tahansa uudelleen mutta i'm just hoping it wont come to me again 😬😬😬😬😬😭😭😭😭

En oikeesti tiiä siis mul on VÄHINTÄÄN yhtä extreme reaktiot ku kwangil ellei jopa pahemmat


Ja sit kummiski oon ollu sillee lol ei se nyt NOIN paha oo eunkwang pls...... Joo eipä oo, sanoo hän jolla on edelleen jäljet polvessa siitä kun pelästyi ja juoksi pakoon ötökkää ja kaatui
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
APUA tää on niin emotional mulle

Tää ei vois olla enää enempää emotional

ALL THE FEELINGS

I NEVER KNEW YOU COULD FEEL SO MUCH FEELINGS

FEELINGS MAN


Oh i CAN SEE IT ALL FLASHIN BEFORE MY EYES


HELP: NEEDED






NO NO NO NO NO everything is FLASHIN BEFORE MY EYES where am i who am i what year is it what

Whats my own name cant remember


No i don't want

I'm not here

I lost my mind completely

I finally lost it guys

Its done i finally lost it i-

Wheres my sanity
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
By the way changsub wrecks me but...... EUNKWANG 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺 PRETTY 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

no matter how hard i try i cant UNLOVE him

Believe me ive tried

ONE HUNDRED TIMES at least
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
I repeat: ONE HUNDRED TIMES

😩😩😩😩😩😩

I'm just not getting over him lmaooooooooooooooo i just

It just.... The feelings stay........ They just stay they aint going anywhere............ Basically almost every time i see him i'm still all like "BABY" even though i try to stop myself and not call him baby or anything like that. YET HE'S THE ONE no matter what i try D:
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
HOW CAN HE BE 😭 it doesnt make sense


"THIS DOESNT MAKE SENSE 👏👏👏" :D
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,493
Reaktioarvo
2,928
Also nyt on kyllä ihan liikaa materiaalia i already watched the latest beatcom but then theres oh god theres at least the one and i FORGOT the name but something like je... Jeg... Jeagawaja ? Jaegawaja? I swear se oli joku ton tyyppinen. Theres that ja sit on öö weekly idol ainaski se xdinary heroes and oh god i think theres a lot. I aint watching all of that xD
 
Ylös Pohja