I'm seriouussssssssssssssssssss wtf
But also REALLY i miss those times when i didn't know shit about any da controversies and like... Emmä sillo ees tienny mitää mistää ja se ois voinu pysyyki niin.... Esim 2020 ku kuuntelin niit ni en edes sillon tienny mitää vaikka toiki biisi tuli jo 2019. That was... A good time. It's kinda weird koska niil biiseil on ihan niinku personal meaning mulle (koska nimenomaan 2020 ja se kaikki???) Ja nyt se on vähän random koska kaikki nää controversy yms asiat ei niiku millään taval ees kuulu siihen :D siihen mitä se henkilökohtaisesti mulle merkkaa. Muistuttaa vaa nii vahvasti siitä ajasta voi jestas niiku jo ennen viime kesää honestly aina ku näin ugly boyn kannen mun soittolistoilla nii olin sillee HAH THAT TIME XD tai niiku basically. Idk i was confused jopa silloin kun mietin sitä aikaa. Mut niiku u know what i mean, sillä ei oo niiku mitää tekemistä sen kanssa et mitä ne ihmiset mahdollisesti noin niinku henkilöinä on. I never even knew much about them anyway cause i never cared. But you bet ugly boy was an important song to me even back then. I mean kinda. :D nyyh i still remember that. It was a good time. Krhm. "Good" time.