Aihe vapaa En tiiä saatana

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Muistan sen hetken ja sen ulko-oven omg tai se mistä mentiin ulos kun siin oli viel semmonen "eteinen"
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Ja exactly siinä olin sillee tyylii vau so i will be with a celebrity wtf???????


=)))))))))))))))))()((())))))))) jaahas =))))))))))))))))))))))))(((()))))))))))


Että ei varmasti pidä paikkaansa eikä tulla olemaan yhdessä ei
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
You can just imagine sillon kun marraskuussa muistin tämän että mikä se mun ilme on ollu sillon kun oon tajunnut että oon ollu tässä nyt heinäkuusta saakka totaalisen rakastunu eunkwangiin ja sitten muistaa että mulla oli ollu tämmönen varma fiilis EUNKWANGISTA ja siitä että SE on mun tuleva mies.

Ei ihme että olin aivan psykooseissa pari päivää, tai viikkoa.. tai kuukautta.. tai jotain
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Prekognitio jota ei vielä oo tapahtunut kylläkään eihän me vielä seurustella lol
 

Yason59

Kokenut
Liittynyt
29.5.2021
Viestejä
123
Reaktioarvo
13
En vaan voi olla ajattelematta niin, mä vaan koen sen niin en voi sille mitään.

Tai ehken ruma mut en mikään kauniskaan, ehkä jotain siitä välistä.

You know i feel too unsexy to think that eunkwang is sexy

Because i'm so unsexy then it's difficult to think eunkwang is sexy cause i feel like i can't deal with that feeling.

Tuli vaan mieleen jostain videon kommentista mis joku oli silleem "eunkwang and minhyuk attacked me with being too sexy" sit olin sillee huh miten sä pystyt noin vaan ajatella et ne on sexyi Etkä tunne siit yhtään huonoo omatuntoo tai jotain syyllisyyttä tai mikä se tunne onkaan. Koska jos mä aattelen eunkwangist et se on sexy niinku ajattelenkin niin mulle tulee samal vaa kauhee olo koska mä itse en oo yhtään vittu mitään.

Sitä paitsi kaiken lisäks en edes oo sille kukaan. Which makes it even worse.


Pitää siis lakata pitämästä sitä seksikkäänä tai hyvännäkösenä. En voi ajatella niin koska näytän itse perseeltä ja en voi hyvin jos ajattelen jostain miehestä että se on kuuma, kenestä tahansa varmaankin. Mun pitäs siis olla niin etten ajattele kenestäkään että se on kuuma koska oon ite niin ällö.


Perseestä tulikin mieleen, mun perse on niin järkyttävän iso oon todella epävarma siitä.

Tää on pieni peppu:

(Hirvee linkki)

Ja tää on iso:

Ja jos noista pitää sanoa ni mul on tietty enemmän ton kaltanen.

Oon aina kateellinen koska tollaset pienipeppuiset naiset näyttää actually normaaleilta ihmisiltä eikä näin vitun nololta ja epänormaalilta. Toihan on normaalin näköst toi toinen kuva ja sit toi toinen on vaa embarrassing, eli sama meitsillä iha vitu embarrassing.

Honestly en tietenkään näe itse itseäni kauheen hyvin takaapäin mutta luulisin että kun kävelen niin huomio vaa kiinnittyy mun peppuun jotenki.. liikaa?? Siis se on liian iso. Nii sit se vaa on liian esillä.

Niiku luulen et se näyttää jotenki.. epänormaalilta

Ja ei,se ei ole seksikäs :D en ymmärrä kuka voi pitää tämmöstä seksikkäänä, ei tunnu normaalilta ku kaikkihan ajattelee aina et ne semmoset sirot tytöt on kauniita ja viehättäviä ja kuumia ja yms. Mä oon siron vastakohta.

Joo mukamas kookkuus on muodissa niin vissiin ja blaablaablaa, ei paljon tunnu siltä ja muutenki kasvoin ite sillon ku sirous oli se juttu niin se on ainakin mulle jääny päälle edelleen. Aina kaikki mun luokkalaiset tytötkin oli paljon pienempiä ku minä ja en kestä ku mun kutosluokan luokkakuvassakin näkee että oon vitun leveä siit perseen ja ymsyms kohalta. Kaikki muut ihan kapeita ja normaalin näkösiä sit kattoo mua ja on sillee mikä vittu toi ees on. Niiku onks toi ees ihmine. Ja ei se ees oo mikään naisellisen näkönen muodokkuus vaan AWKWARD. tää on todella awkward kehonmuoto ja mul on ollu tosiaa se vähintään sielt kutosluokalta näköjään. Näyttää ihan vitun hirveältä.

Soi päässä: "i'm so sorry that you have to have a body" :D

Oon muutenkin kateellinen miehille kun niillä on kapee lantio ku tää on niin vitun kiusallisen näköstä yähh. Oisinpa vittu lauta ja perseetön ja laiha nainen, ehkä sitten olisin onnellisempi =) vituttaa niin saatanan vitun paljon olla tämmönen ällöttävä paska. Ja joka saatanan kerta kun joku just tollanen nainen on sillee YHYY haluun isot tissit ja perseen ni oon sillee ei jumalauta sä olet tyhmä :D olisit vaa vittu tyytyväinen sul on literally täydellinen keho. Vihaan omaa kehoani itse yli kaiken nii jos joku sanoo että haluaa ison perseen ni menis muualle siitä. Hyi helvetti mun kehotyyppi on ainakin noloimman näkönen mitä on olemassa ees. :D ja tämä on tosiasia. Helkkari jos perse on noin huomiota herättävä niin kyllä se alkaa vituttaa kun ei voi näyttää normaalilta ihmiseltä. Ja joo like i said mul on ehk eniten joku tän näköinen peräsin:

Tai joku ton tyyppinen että ei sen isompi kuitenkaan mut silti ihan liian iso hyiiiiiiiiiiii hyi yäkkkkkkk ällö. Ihan sairaan ällöttävä en kestä kattoo itteeni mitenkään. Hyi vittu hyi vittu hyi vittu hyi vittu. Ällöttää ällöttää ällöttääää.

Pitäs näyttää about tältä ennemmin:

(Kpopfap omfgggg xDdd)
Mut niiku nii. You know what i'm sayin? :)


Jeeessssss elikkäs

Oon ällö, muutamalla sanalla sanoen
No... ainakin mun mielestä noi ns. "isommat" peput oli kyllä paremman näköisiä! Ja kiihottavampia! Nuo pikkupeput taas ei yhtään!
 

Yason59

Kokenut
Liittynyt
29.5.2021
Viestejä
123
Reaktioarvo
13
No mutta jotenkuten jos osaan kuvailla niin: isot reidet, iso peppu, jonkin verran mahaa, hieman isohkot tissit.. ööö, mitä muuta. Niin ja roikkuvat tissit, omasta mielestäni. Paljon läskiä naamassa ja kaulalla myös. Lyhyt ofc ja jalat näyttää musta melko lyhyiltä. Käsivarret kans jokseenkin paksut. Että semmonen kroppa. Nii ja kapeet hartiat i think. Ja EI kapea vyötärö todellakaan, mut tää nyt on selvä kun sanoinkin et jonkin verran mahaa. Eihän se vyötärö sillon kapea olekaan. Ei ole mikään kpop muijan vartalo siis.

Että jooooooo

Ois varmaan monella miehellä valittamista vaikka kuinka, vaan mäpä en kuuntele niitä enää koskaan. Mussa ei oo mitään muutettavaa. Miksi muuttaa jotain joka on jo täydellistä? 💁
Juuri näin! Sä olet just mun tyyppiä! Ainoa vaan, että olen sua ainakin 35 vuotta vanhempi...
 

Yason59

Kokenut
Liittynyt
29.5.2021
Viestejä
123
Reaktioarvo
13
Lmao Taylors exes:

July 2008—October 2008: Joe Jonas
March 2009—April 2009: Lucas Till
Fall 2009: Taylor Lautner
December 2009—February 2010: John Mayer
October 2010—January 2011: Jake Gyllenhaal
July 2012—October 2012: Connor Kennedy
November 2012—January 2013: Harry Styles
February 2015—May 2016: Calvin Harris
May 2016—September 2016: Tom Hiddleston
May 2017—April 2023: Joe Alwyn
May 2023—June 2023: Matty Healy
September 2023—Right Now: Travis Kelce


Suoraa kopsattu jostai Cosmopolitanista.

Tai siis kaikki ketä se on deittaillu. Meanwhile mä jolla ei oo ollu yhtään virallista suhdetta mutta oikeastaan oon deittaillu silti YHTÄ ihmistä joka oli siis v. Vain yhtä :D eikä mitään sen virallisempaa koskaan. Mutta deittaillu eli käyny treffeillä YHDEN kanssa.

Joo toiset ne jotenkin ehtii. En tiedä miten.
Olisinpa se toinen!
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Mutta kauneus onkin katsojan silmisssä!
No niinhän se KUULEMMA on mutta... :D ääh en vain itse ymmärrä miten voi joku ajatella noin lol. Hmm. Tai no just tänään aiemmin ajattelin että oon sittenkin ihan tyytyväinen siihen että mun peppu on isomman puoleinen, olin vaan silleen pyh en mä mitään pientä peppua haluakaan miksi haluisin. Hmm niin. Noh, yritän pysyä siinä mielentilassa :D mutta en mä tiedä, on se kuitenkin aika vaikea olla tyytyväinen siihen tietty
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Juuri näin! Sä olet just mun tyyppiä! Ainoa vaan, että olen sua ainakin 35 vuotta vanhempi...
Really????? Ootko ihan varma että luit oikein mun kuvauksen 🙈 ja se on sun tyyppiä? No, jos näin on niin mukava kyllä kuulla tällaistakin :D HAHAH no ohops :D
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Äh. Muistan ku v:n kamu oli silleen tai se halus pusun mult ja annoin lol (siis pusun hahahaha) ja en tiiä tuntuu et oon blokannu tonki muististani. Siis meniks se noin muka? Niin kai se oli. En tiiä siit on niin kauan. Vaikee vaa tajuta et seki muka piti mua kauniina. Mitä vittua. Sit kuka se oli jonka kaa seisoin siin ulkona sillon.. olikse v vai kuka. Vai olikse k. SEE? mul on ollu niin paljon miehiä etten edes muista kuka oli kuka. Mut vaan v on ollu sellanen jota oon varsinaisesti treffaillu.

Pitäiskö tästä nyt alkaa toiveikkaaks ja aatella jos näin moni mies musta on tykännyt niin miksei yks eunkwangkin 👀😭😂

atp en tiiä yhtää mitää yhtää mistää
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Huoh c kans ja j ja toinen j öööh ainakin hetken aikaa tykkäs ei kai se muuten ois mua kainalos pitäny wtf ja mitä siinäki ny sit tapahtukaa. Ei viddu ko en näköjään muista mitää. Mut joo muistaakseni se piti mua kainalos jotenki

Öö mikä näit miehii vaivaa lmao

Ja muistan vielä kun olin super hyper rakastunut j:hin muttA se nyt sit meni miten meni mutta joo. Senkää kanssa mihinkään treffailuun asti ehditty.

Ja nykyään oon aika varma et L tykkäs must, siis se yks L niist monista.. se vaikutti jotenkin niin flirttailult. Mut ei siitäkään koskaan tullu mitää. Sit se alko seurustelee aika nopee toisen kaa. Mut oon viel tänä päivänäki varma et se silti tykkäs must ainakin jossain vaiheessa. Ja mä siitä. Mut kappas ku meni vituiks sekin. :D
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
"mutta minä olin sekaisin ja mokasin kaiken kun kaikkea epäilin" lmao literally jos en ois epäillyt sen tunteita ja oisin uskaltanut tehä jonku liikkeen ni who knows. Koska ehkä se luuli etten tykkää siit takas :)))))))))) lmao. Ei saatana jos oltaiski seurusteltu hahaahahahah ei vittu auttakaa.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Mä en vieläkään tiedä kumpi on pahempi: eunkwang vai villu. Ne taitaa olla aika tasoissa. Ehkä eunkwangie snadisti pahempi?
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Tää on btw niin outoa että oon mennyt (bmi) lihavuudesta ylipainoon. Siis se että painavimmillani oon ollut lihava mutta nykyään vain ylipainoinen.

Emt se on vain jotenkin niin outoa. :D

Mut idk, both are hot? 😂 fr of course they are both hot lmao. Jos joku ei oo sitä mieltä sen mielipide on väärä 😎 because i'm hot asf 😌
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Waaaahhhhhhh i still feel horribleeeeeeee

Mutta

En voi tehdä mitään asialle 😭
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
EIH literally i hate being in love with eunkwang

I hate thissss

Idk hes still the most handsome man i have seen, I THINK. No, snadisti ainakin komeempi kuin muut :D

Its difficult to be in love with him STILL

im not okay lmao
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
" Itse olen ollut pisimmillään ihastunut 5 vuotta ja lyhimmillään pari viikkoa."

?? Jos tää ihastus eunkwangiin kestää 5 vuotta (eli tästä hetkestä nyt enää 4 vuotta) niin en tiedä kuinka jaksan :Dd oon nyt jo niin tuskastunut tähän xD

En tiedä kestänkö kahtakaan vuotta enää tällästä. En tiedä kestänkö edes YHTÄ vuotta tällästä enää :D jotenki tää on vaa niin niin niin niin tuskaa

Siis mietin kuitenkin aina silloin tällöin sitäkin että ei helvetti kelle ammattilaiselle meen puhuu tästä kun tuntuu etten jaksa, vai pitäisikö yrittää sopia tapaamista kamujen kanssa että voisin vuodattaa niille jos se helpottaisi? Vai mikä HELKKARI tässä helpottaa XD näköjään täällä vaahtoaminen ei edes kovin paljon helpi... Juupa juuuuuu....
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
No onhan se vitun hurjaa ajatella että oikeasti: heinäkuu Elokuu syyskuu lokakuu marraskuu joulukuu tammikuu helmikuu maaliskuu huhtikuu toukokuu kesäkuu heinäkuu Elokuu syyskuu ja lokakuu tässä obsession pauloissa 🤔 sairaan pitkä aika
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Sitä paitsi en ymmärrä miten ihastus vain jatkuu ja jatkuu vaikka oon nähny jo kaikki sen "virheet" tai no en silleen varmaan kaikkia idk but they literally talk about farting and pooping all the time XD ja sillee nii emmä tiiä. En ymmärrä lmao ive seen so much yet i'm still somehow in love with him ja edelleen tässä epätoivoisessa tarvitsemisen tilassa ja ajatus siitä että joudun olee salee viel VÄHINTÄÄN vuoden ilman sitä tai ehkä ikuisesti ni APUA en kestä edes ajatella. Siis tää on niiiiiiiiin 😭 en tiedä hahhah oon vaan niin vitu epätoivone vielki

En siis tajuu tätä rakastumista koska välillä se vähän himmenee kyllä, jollain tasolla, että ajattelen sitä vähemmän. Välillä. Mut sit se taas voimistuu ja oon taas siinä "vitun huumeissa ollaan i feel like floating" tilassa?????????? Mitä vittuaaaaaaa 😭😭

Että tosiaan välillä siitä tuskasta ja epätoivostakin saa taukoa mutta sitten taas..... Esim muistan kuinka tuskastunut olin varmaa joskus kesäkuussa esim, mut sitten jossain vaiheessa oli ainakin jonkin aikaa vaihe kun se taas tuntui aika erilaiselt et olin kuitenkin vähemmän obsessed. Nyt oon taas ihan tuskastunut ja obsessed as fuck vaikee ajatella mitään muuta (paitsi sitä mun perusongelmaa ofc) joten äähh emt.


No ei vittu hyvin mee.

Jos on obsessed kahest asiast: eunkwang ja se meitsin perusongelma ja ikään kuin paljoo muuta ei pysty aattelemaankaan niin kyllä ei mene vahvasti 😂😭

Mutta yllättäen noista kahdesta eunkwang on se helpompi asia. Jos muut asiat olis kunnossa niin oisin fine ja yks eunkwang ei siinä paljoa ahistais. Tai ainakin se tuntuisi jo luksukselta tähän verrattuna.
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
49,557
Reaktioarvo
2,928
Tämä kappale hits different näin 3 kuukauden jälkeen.....

Varmaan sitten vuoden päästä hits especially different............
Tämä on muuten Totta. En tiedä tuleeko tohon sitä biisiä mutta se waiting 4 u. En muutenkaan muista millon viimeksi olisin kuunnellut sen, kun äsken.. juuh..
 
Ylös Pohja