Tyyli Rastat ja letit = mustien kulttuuria(ko)

Skeletor

Tsemp-tsämp
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
20,301
Reaktioarvo
8,589
Ei ole. Hiusten letittäminen keksitty aikoja sitten ympäri maailmaa jo ennen kirjoitustaitoa eikä sitä voida yhdistää nykypäivän rasistiseen ajatteluun. Esimerkiksi keltit tunnettiin siitä, että heillä oli letit ja rastat ja roomalaiset pitivät heitä siksi barbaareina, kun Roomassa suosittiin lyhyitä hiuksia miehillä. Ja jo sumerit letittivät partojaan.
 

Vikatikki

Asiantuntija
Liittynyt
30.5.2021
Viestejä
718
Reaktioarvo
827
Rasta -sana merkityksineen on oma juttunsa mutta muuten ei. Lettejä on aina ollu kaikilla, afrotukan locsit ja suoran hiuksen takut taas eroaa sen verran toisistaan että ite miellän ne omiksi jutuikseen enkä näe ongelmaa. Varsinkin kun suomen kielessä ne eroaa toisistaan jo ihan nimeltä.

Ite käytän kuitutakkupidennyksiä koska ne helpottaa mun hiustyypin kanssa elämistä, en koe sen loukkaavan ketään kun yksin elelen tukkani kans keskellä ei mitään poissa ihmisten ilmoilta. Puolisolla on takut myös helpon ylläpidon vuoksi eikä tietääkseni oo moni ainakaan avoimesti loukkaantunu, narkkariksi toki luullaan.
 

Myrskyvaroitus

Järjestyksenvalvoja kuudelta aamulla
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
7,665
Reaktioarvo
6,521
Ei oo, kaikenlaisia hiustyylejä on ajat sitten ympäri maailmaa ollu olemassa
 

qualitymonkey

Official pappojen kuolaaja
Liittynyt
2.2.2021
Viestejä
43,696
Reaktioarvo
2,924
Vaikka olisi niin sanotusti kiellettyä ja loukkaavaa, henkilökohtaisesti mua ei kiinnostaisi vittuakaan. Saan pitää tukkaani miten haluan. Rastathan multa löytyy. (On kyllä harvinaisen kuumat hiukset ja vittumaista pestä, muuten kivat)
 
Ylös Pohja